Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Roberto Baggio
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

ned apr 17, 2016 6:59 pm

Minjore je napisao/la:A Musa danas na klupi ostavi Sesara, Crnova, Wagnera i opet dobije taj mec. Vjerujem da je Musemic taktiku planirao sa sigurno 2 od ta 3 igraca. Eh sad, cime ih mi mozemo iznenaditi, valjda Edis zna..
Da i mi probamo slično, pa ostavimo na klupi Lendrića, Stevanovića i Bekrića. :mrgreen:

Očekujem isti sastav kao u prvoj na Grbavici, ali pravo iznenađenje, i za njih a i za nas, moglo bi biti da naši napokon odigraju kako treba, da ne komentarišemo više koliko posto su pružili od svog potencijala.
FK Željezničar 1921

Kapiten
Kontakt:

ned apr 17, 2016 6:59 pm

Odoste daleko. Porediti smrt bliske osobe i poraz ili neuspjesnu sezonu je stvarno...
I poslije ove sezone se ganja lopta i osvajaju titule.
Naravno da sam i ja razocaran ovom sezonom kao i svi mi ali ne treba praviti katastrofu od ovoga.
Uprava je rekla da nas neizlazak na evropsku scenu nece poremetiti i ja im, naravno, vjerujem.

I stvarno vas molim da prestanete s tim teorijama o namjestanju. Zvuce glupo bas kao i one iz vremena nase dominacije kojima smo se svi smijali zar ne ?
[url=http://drugstore-onlinecatalog.com/]drugstore-onlinecatalog.com[/url]

FKZ1921
Kontakt:

ned apr 17, 2016 7:00 pm

Potpuno je pogresno imati pristup da je bilo sta pod moaranje ili da ce se zbog eventualnog neizlaska u evropu bilo sta promjeniti u i oko kluba. To naprosto nije tako i nije ispravan pristup stvarima. Ovo sto se oko kluba radi zadnjih par godina nije u funkciji sezone 2015-2016.,vec u funkciji postavljanja ozbiljnih temelja za dugorocno uspjesno funkcionisanaj kluba. Ko misli drugacije,nije shvatio sta se radi u klubu.

sergejevic

ned apr 17, 2016 7:01 pm

ChWilla je napisao/la:sigurno bi bili jači u pomoći nazad, ta 4-4-2 bi bila ustvari bolja defanzivno od ovoga sad. ali kreacija...ko bi doturio loptu do njih kad i ovako imamo problema.
Ima tu Jovan, pa Stevanovic, a mozda cak probati sa Bekricem kao laznim lijevim krilom. Mada bi nam onda trebao jako dobar lijevi bek da koristi taj prostor kada Bekrija ide u sredinu. Ono sto bi dobili s takva dva spica je veliki pritisak na protivnika i mnogo gresaka zadnje linije. Lendric perfektno koristi prostor na terenu, a Dzenis je poprilicno jak u duelima, stoperi bi morali nesto sire stajati i eto sanse za Lendrica. Nevezano za ovu utakmicu, nego sam ocekivao od Edisa nesto tako. Mnogo trke, kompaktna ekipa, malo prosora izmedju linija i veliki pritisak na protivnika. Zato mi uzasno smeta kada Lendric ganja, pa i Stevanovic izadje na beka, Bekric i Blagojevic ostanu daleko i onda stoper jednostavno gurne loptu do veznog. Kada bi vrsili pritisak na pravi nacin na tog veznog bi izlazio Bekric, cijela ekipa bi se pomjerala naprijed i protivnik nema izbora nego nabiti loptu. Ocekivao sam veliki pomak u tom segmentu, ali nekako stekamo. Brine me sto se ne nazire nacin igre koji Edis zeli. Vremena je bilo dovoljno da neke stvari postanu jasnije, ali ocito da je ova guzva ucinila da se nekako krpimo i uzmamo bodove kako znamo i umijemo.

Okolele
Kontakt:

ned apr 17, 2016 7:01 pm

Mi moramo rizikovati ipak smo mi ti koji ganjaju 2 gola..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

Hrasno1921'

ned apr 17, 2016 7:02 pm

Jbg nismo svi isti, ne doziviljamo svi isto neke stvari ...
1921' :zeljeznicar1:

KOLDZO LOPOVE !!!!! J**** TI SVE !!!

Djulaga_
Kontakt:

ned apr 17, 2016 7:03 pm

Kad se pocinje raditi istok?
Zar nije trebalo vec?
"Sa Željom sam se dogovorio u dvije minute.Jedva čekam obući dres najboljeg kluba u Bosni i Hercegovini.Velika čast i obaveza prema upravi, treneru i naravno navijačima.Uvjeren sam da ću im uzvratiti na ukazanom povjerenju" ; Ivan Lendrić

ChWilla
Kontakt:

ned apr 17, 2016 7:04 pm

pa ne možeš svoju smrt i bolest slutiti pobogu.
gradi željo boli te *****

Devotion
Kontakt:

ned apr 17, 2016 7:07 pm

Sada je jako bitno kako ce Edis pripremiti ekipu za ove dvije utakmice. Za ovu u srijedu morao bi situaciju ralaksirati a ne naspanovati igrace i time ih opteretiti kako on rece da "poginu" na terenu. Po meni najbolje je da je shvate kao jaku trening utakmicu pred derbi, jer nesto imam osjecaj da bi oni proigrali mnogo bolje nego do sada. Nekako svaka utakmica ove polusezone ispada nam kljucna te su igraci u konstantnom stersu, a tada se igra najlosije. Nama u srijedu nije toliko bitno ni ako prvi primimo gol jer opet moramo dati dva da bi ostali u igri. Igrati za gol vise bez suvisnog pritiska i nekih taktika pa kako bude. Ispadanje iz kupa nebi ih smjelo previse pogoditi, jer ... idemo dalje.

godrina
Kontakt:

ned apr 17, 2016 7:08 pm

Nisam upratio sta je sa thiaga ??
Joj do kad cemo mi imat problema sa tom pozicijom lijevog krila cc.
Bilo bi dobro da igra beganovic samo me znam gdje ga stavit. Prvih pola sata bi trebali napravit neki pritisak zabit go i onda nek nam je Bog na pomoci.
uvjek uz tebe i ti to dobro znas, tebe volim ja za tebe navijam :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
boro elcic: igrac ne smije trcat direktno na gol protivnika jer time opstruise igru i ugrozava njenu regularnost

diego1921
Kontakt:

ned apr 17, 2016 7:09 pm

Hrasno1921' je napisao/la:Jbg nismo svi isti, ne doziviljamo svi isto neke stvari ...
Hrasno u potpunosti te razumijem,ja ne mogu da se oporavim par dana kad kiksamo,ja sam protiv Borca u kupu plakao na Jugu( 2-2) i protiv Plzena na zapadu a postio citav dan !! Nadam se samo da cemo napasti i da cemo evropu izboriti pa kako god,htjeli mi to priznati ili ne,za nas bi bilo tragicno da ne izadjemo u Evropu,klub bi prije dosao do svog cilja,a i ko bi slusao pitare o vracanju para za stolice i sl..

Okolele
Kontakt:

ned apr 17, 2016 7:12 pm

Sta je sa tim Mailsonom vise,pa nije valjda tolika taraba pa ne dobija priliku..Mozda bi on mogao biti faktor iznenadjenja u srijedu..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

ChWilla
Kontakt:

ned apr 17, 2016 7:12 pm

k'o da će radovi propasti ako sad ne izađemo u evropu.

cikazubo
Kontakt:

ned apr 17, 2016 7:13 pm

LARSSON je napisao/la:Ne bi lose bilo da Jahic dodje, nema veze godine, jos ima finu formu on, a moze igrat na više pozicija
Pa evo ti Bogicevica, kad on prosjecni premijerligas moze u ovim godinama, moze i Jahic koji je do prosle sezone bio u prvih 11 u Grasshopersu, bil bi ga dobro vidjeti opet..

ChWilla
Kontakt:

ned apr 17, 2016 7:15 pm

nama malo divljaštva i treba da nešto promijenimo, da izađemo iz šablona. ako nije istina to za menadžera...

Hurmasica
Kontakt:

ned apr 17, 2016 7:16 pm

Tačno ko da se igra samo ova sezona, ko da nema više utakmica, sezona, evropskih utakmica. Niti će se radovi prolongirati niti će klub "propasti" ako pu pu pu ne bude evrope, a biće je samo moramo vjerovati u ovu ekipu, u Edisa i biće sve dobro. Idemo od utakmice do utakmice, sljedeća nam je revanš kupa, ja u 0:2 vjerujem! :zeljeznicar1:
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

cikazubo
Kontakt:

ned apr 17, 2016 7:19 pm

ChWilla je napisao/la:nama malo divljaštva i treba da nešto promijenimo, da izađemo iz šablona. ako nije istina to za menadžera...
Ne znam, meni je divlji u smislu da nema neke fundamente, dosta neodgovoran igrac, nije dzaba van sastava, to dal je otisao ili ne ne znam ni ja, ja sam cuo tu mahalsku, mozda neko od forumasa zna kakva je situacija.. Mene vise interesuje sta je s malim švedom, pa jel moguce da je zaboravio preko noci igrati, onakve reference ima malo igraca..

ChWilla
Kontakt:

ned apr 17, 2016 7:20 pm

pa nije tebi nego objektivno jeste :mrgreen: ali treba nam kreacija jedan na jedan u ovom trenutku...

Elegant
Kontakt:

ned apr 17, 2016 7:26 pm

Kup predzadnji voz, derbi zadnji !
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Minjore
Prijatelj i Forumas Godine, 2018.
Kontakt:

ned apr 17, 2016 7:27 pm

cikazubo je napisao/la:
ChWilla je napisao/la:nama malo divljaštva i treba da nešto promijenimo, da izađemo iz šablona. ako nije istina to za menadžera...
Ne znam, meni je divlji u smislu da nema neke fundamente, dosta neodgovoran igrac, nije dzaba van sastava, to dal je otisao ili ne ne znam ni ja, ja sam cuo tu mahalsku, mozda neko od forumasa zna kakva je situacija.. Mene vise interesuje sta je s malim švedom, pa jel moguce da je zaboravio preko noci igrati, onakve reference ima malo igraca..
Gledam Svedov neki klip kako je spreman lik to je cudo jedno..

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 14 gostiju.

Prijava