Otici ce sve u tri lijepe, svi ovi ljudi sto su dosli. Neko kaze nije Zeljo jedan covjek, jedna uprava, ali skontajte koji lesinari ce se vratiti i sta ce nam raditi s kluba. Nadam se da ovo nije istina, treba ostati pribran, hladne glave i sacekati da vidimo sta je bilo na skupstini. Ne daj se Zeljo!SIMA_SIMAU je napisao/la:Ako je istina da ide onda otici ce i Miro i Lendric
Jest, tako je. Ali dokle da se dizemo, da nas kolju i udaraju. Muka mi je vise od ove zemlje i uhljupa koji osporavaju svaki uspjeh. Miske ostani molim teboja mora je napisao/la:Od rata pokušavaju na raznorazne načine da nas unište al hvala bogu uvijek se dignemo ko feniks![]()
AsharaK je napisao/la:Mi navijaci smo krivi, treba biti realan pa reci da ni u jednom trenutku nismo pruzili podrsku ljudima koji su je zasluzili. Ako se to desi, sami smo sebi krivi, i nije nam niko kriv, ni SDA, ni Koldzo, ni Violina.
Da. Izvjestaj i govor.salemprolic je napisao/la:Ostaje Miske kazu da je odrzao govor svi su ostali bez rijeci...ovo je info iz sale
A kakvu podrsku? Odgovorili smo posjetom, clanarinom, akcijom za stolice, pritiskom (kakvim takvim) na Koldzu i uhljupe i sd-a.. Sta mi to mozemo jos uraditi? Predlagane su jos neke ideje za koje je receno da nisu potrebne..AsharaK je napisao/la:Mi navijaci smo krivi, treba biti realan pa reci da ni u jednom trenutku nismo pruzili podrsku ljudima koji su je zasluzili. Ako se to desi, sami smo sebi krivi, i nije nam niko kriv, ni SDA, ni Koldzo, ni Violina.
salemprolic je napisao/la:Ostaje Miske kazu da je odrzao govor svi su ostali bez rijeci...ovo je info iz sale