?Neandertalac je napisao/la:Ode Misimovic.
Izgleda da je tako, skupstina jos traje.Charlie Sheen je napisao/la:?Neandertalac je napisao/la:Ode Misimovic.
Reci se zajebavasNeandertalac je napisao/la:Ode Misimovic.
Ne zajebajem svega mi, preozbiljna tema. Nike jos gotovo, ali to su preliminarne informacije.fanaticZeljin je napisao/la:Reci se zajebavasNeandertalac je napisao/la:Ode Misimovic.
ne glupiraj se majke ti nisi interesantan višeAlipasino je napisao/la:Cenan skaut odo se raznjet Mubere mi male jesta ovo cuj Slovenac lafo rad red disciplina koga ti saltas Radenske ti.
A u p.m.sjeba me samo takoNeandertalac je napisao/la:Ne zajebajem svega mi, preozbiljna tema. Nike jos gotovo, ali to su preliminarne informacije.fanaticZeljin je napisao/la:Reci se zajebavasNeandertalac je napisao/la:Ode Misimovic.
Ne bih sada ko sta i kako.
Saznat cemo.
Kazem ne valja ako ostane ovako. Al nikako.
Ja prvi care, znate svi da se ne slazem sa x stvari ali nisam za ovo nikako. Vraca nas unazad debelo.IvanOsim je napisao/la:Tako brate mili izbrisi mu post i banuj ga, fkt je debilan alipasinac..
Joj nadreatalac sjebo si me kao da mi je neko umro...
MIX MIX MEGAMIX
Ma upravo to, dokle smo dosli kritikujemo sto je utakmica zatvorenog tipa, sto ovaj ovo, sto ovaj ono... kad se kao ljudi budemo ponasali, svako svoj poso da gleda, moci cemo naprijed, za jedno 50 godina... Ja ga razumijem ako ode, al bi volio prvo da nesto postigne sa nama vece, pa nek onda ide...Neandertalac je napisao/la:Ja prvi care, znate svi da se ne slazem sa x stvari ali nisam za ovo nikako. Vraca nas unazad debelo.IvanOsim je napisao/la:Tako brate mili izbrisi mu post i banuj ga, fkt je debilan alipasinac..
Joj nadreatalac sjebo si me kao da mi je neko umro...
MIX MIX MEGAMIX
Navodno njemu je pun qurac svega.
A pitanja kakva se postavljaju na skupstini su retardirana. Nikada se uhljeba rijesit necemo, puna usta Zelje svima a samo da mogu svoj interes gledat.
Ostani Misimovicu!