Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Plava Porodica
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sub maj 07, 2016 8:08 pm

Plavo - Bijeli je napisao/la:
Plava Porodica je napisao/la:Da smo zaslužili Evropu,igrali bi je.Da smo zaslužili pobjedu zabili bi ga,džabe svi oni napadi,ono je sve kilavo jalovo.
Edise imao si apsolutnu podršku do dana današnjeg od mene,volim te ko da si mi rod rođeni,ali više Želju volim.Do danas nisam htio da te napadam,ali i zadnji bonus si prokockao bar kod mene.Vakat je brate,jbg.
I nakon sve ove tuge,hvala braći na onih 25 minuta poslije meča.Vi ste mi nabacili osmijeh na lice,a kad sam krenuo mislio sam da ću zaplakati.

..A I SVE DA ISPADNEŠ,SRCE LUDO VOLI TE!
Mozes li mi pojasniti sta je to Edis rezultatski mogao vise napraviti?

U ligi ove polusezone ima 10 pobjeda i 2 nerijesene i 0 poraza, u prosloj polusezoni ono malo sto je vodio ima 4 pobjede, 2 nerijesene i 1 poraz.

Znaci da bi bio dobar mora imati 100% pobjede? Ne kontam sta ljudi hoce vise
Druže nema potrebe ni za kakvom ljutnjom,ja sam do dana današnjeg bio uz Edisa.Zašto? Zato što je on dio nas.
Istina je sve,ima niz rezultata,zbog kojeg sam presretan,ali kako ga ima?
Ti mi reci kako smo pobjeđivali prošle utakmice,i koliko smo od tih utakmica trebali dobiti zasluženo.Danas smo zaslužili pobjedu,iako je sve to jalovo bilo.Ali da li smo je zaslužili protiv Veleža,protiv Slobode,protiv Travnika,protiv Borca uzvratna?Kako smo te utakmice pobjedili?Je li igre uopšte bilo.Ja sam samo realan..
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

storm_raider
Kontakt:

sub maj 07, 2016 8:09 pm

Edisu mozes zamjeriti znanje tj. neznanje ili manjak iskustva u ovakvim trenucima, manjak elokventnosti i sl. ali da nema ponosa nikako. @swra, nemoj da vidim vise ovo 'penis'.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

ChWilla
Kontakt:

sub maj 07, 2016 8:09 pm

ma mi i nakon ovoga još imamo više bodova nego što smo igrom zaslužili...
gradi željo boli te *****

cala
Kontakt:

sub maj 07, 2016 8:10 pm

ChWilla je napisao/la:
pinki je napisao/la:I ja ne mogu da vjerujem da nasi hoce posteno u ovoj ligi. Ljudi moji kad je Amar bio svi su se tresli od straha jer niko nije smio pomisliti da nam pravi smicalice, a sad pitarski savez kroji sudbinu...
Jedino mozda da imamo 11 Miroslava da zuje po terenu onda se ne bi bojali ni saveza ni klubova...
Ovako ako nastavimo ista nas sudbina ceka i iduce sezone zapamtite!
Afera punac vam je dokaz, satrace nas odmah u startu ako nesto ne poduzmemo...
ove dvije tekme si i ovako mogao završiti za 20 hiljada. i to velikodušno dajem, da se udaraju nogama u guzicu što su uzeli toliko, iako nemaš nikoga nigdje. opredjeljenje je da se to neće raditi, a je li to dobro i loše neka cijeni svako za sebe po svom moralnom kompasu.
Ne moze se posteno napraviti neki uspjeh i ovoj ligi. Kako im to nije jasno?
Svi iz top 4 su premirali ekipe da igraju protiv direktnih konkurenata, neki i ofirno kupovali utakmice. Samo mi glumimo postenjacine. Na ulaganje od par desetina hiljada maraka, dobijes €200.000 za svako odigrano kolo. Ako to nije dobra investicija, ja ne znam sta je.

ChWilla
Kontakt:

sub maj 07, 2016 8:11 pm

tako je kako je, neka svako sudi za sebe. ako hoćemo ikad poštenu ligu od nekoga ili nečega se mora početi...

Whisperer

sub maj 07, 2016 8:12 pm

ChWilla je napisao/la:ma mi i nakon ovoga još imamo više bodova nego što smo igrom zaslužili...
Imal nadee da se bar amar vrati sto rece storm treba povratit , uticaja u savez amar im je bio trepett , nije se smjelo radit protiv zelje bilo je sudjeno tad 50% 50%
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

zubanovic89
Kontakt:

sub maj 07, 2016 8:12 pm

mavi je napisao/la:Šta reći nakon današnje utakmice? Ako Edis ostane, većina moje raje je odlučila, uključujući i mene, da do daljnjeg više neće ići na Željine utakmice. I, zaista, dosta raje ima takvo mišljenje. Pa, sada, ako ova uprava ima nijet da radi protiv sebe i Želje, bujrun, neka im je sa srećom. Vidim po izjavama nakon utakmice da Edisu nije preostalo ni mrvice ponosa i časti i da ne želi svojevoljno da odstupi s klupe. Žalosno, brate.
Uuuuu, eh evo samo zato sto ste vi odlucili da ne dolazite Edis vise nece bit trener. Po meni ovo opet nije bilo lose danas, Dzenis je fino odigrao, pozitivno me iznenadio, mada vidi se na njemu da se zapustio dosta, i nadam se da ce mu doci iz guzice u glavu, al bukvalno. Ostali, Lendric, Stevanovic potvrdili da su prava pojacanja, Zahirovic me ponovo razocarao. Kosoric je po meni velikim dijelom krivac za gol u Zenici, kriv je i za gol ovdje. Mozda je i bolje sto necemo u Europu, imamo vremena da na miru poslozimo stvari, sredimo stadion, dogovorimo dobre igrace, odradimo pripreme. I ne mogu da vjerujem da neko prigovara upravi to sto nisu kupili utakmice, to samo kod nas ima. Fuj.

ChWilla
Kontakt:

sub maj 07, 2016 8:13 pm

da si htio "završiti" mogao si. i bez amara i bez nijaza i bez ikoga.

Plava Porodica
Kontakt:

ChWilla je napisao/la:ma mi i nakon ovoga još imamo više bodova nego što smo igrom zaslužili...
Sve rečeno :palacgore:
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Valter
Kontakt:

Najbolje danas sto nam se moglo dogoditi je to, da ne pobijedimo Rudar. Tako ovi brojaci Edisovih pobjeda ne mogu upisati jos jednu. Pobjeda bi opet gurnula pod tepih mnoge stvari i opet bi se pravile nekakve kombinacije. Ovako su stvari izasle na cistinu. Od zadnjih osam pobjeda, sest smo pobijedili na srecu bez ikakve igre. E danas je to doslo na naplatu. Valjda je i "sreci" dosadila ova antipropaganda fudbala pa i ona rekla adio. Ako i uprava bude razmisljala na nacin ovih sto furaju nekakav fazon i svaku kritiku na racun Edisa nazivaju "pljuvanjem" pa nam ga ostave i narednu sezonu ja znam da necu uzeti godisnju za sljedece prvenstvo. Bojim se da necu biti jedini.
1921. godine Dimitrije Dimitrijević, Ludvig Leple, Stjepan Katalinić i ostali radnici iz Željezničke radionice skupljaju novac za kupovinu lopte i dresova na kojima je bila kao grb izvezena lokomotiva.

Od ovog kluba uzeti KAMATU, najveći je haram.

Zeljo1921
Kontakt:

sub maj 07, 2016 8:14 pm

Danas nam je stvarno i sreca okrenula ledja. Toliko prilika, precke i ziceri ali dzaba. Pored svih Edisovih taktickih fula i pogresnih izmjena danas se vidjela jos jedna losa strana ove ekipe a to je fizicka sprema. Ekipa je totalno nespremna i igraci se ne mogu kretati zadnjih 20 minuta. Ovdje je jedini spas AMAR OSIM.

Elegant
Kontakt:

Amara kontaktirati dok ne podruzi sa Katarima ili ne nađe novi angaznam.

Sad je pitanje da li je on voljan da nas ponovo vodi, a sigurno ima ponuda iz inostranstva.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

ChWilla
Kontakt:

zubanovic89 je napisao/la:
mavi je napisao/la:Šta reći nakon današnje utakmice? Ako Edis ostane, većina moje raje je odlučila, uključujući i mene, da do daljnjeg više neće ići na Željine utakmice. I, zaista, dosta raje ima takvo mišljenje. Pa, sada, ako ova uprava ima nijet da radi protiv sebe i Želje, bujrun, neka im je sa srećom. Vidim po izjavama nakon utakmice da Edisu nije preostalo ni mrvice ponosa i časti i da ne želi svojevoljno da odstupi s klupe. Žalosno, brate.
Uuuuu, eh evo samo zato sto ste vi odlucili da ne dolazite Edis vise nece bit trener. Po meni ovo opet nije bilo lose danas, Dzenis je fino odigrao, pozitivno me iznenadio, mada vidi se na njemu da se zapustio dosta, i nadam se da ce mu doci iz guzice u glavu, al bukvalno. Ostali, Lendric, Stevanovic potvrdili da su prava pojacanja, Zahirovic me ponovo razocarao. Kosoric je po meni velikim dijelom krivac za gol u Zenici, kriv je i za gol ovdje. Mozda je i bolje sto necemo u Europu, imamo vremena da na miru poslozimo stvari, sredimo stadion, dogovorimo dobre igrace, odradimo pripreme. I ne mogu da vjerujem da neko prigovara upravi to sto nisu kupili utakmice, to samo kod nas ima. Fuj.
nije to razlog ali neće biti... :mrgreen:

zahirović danas po meni odličan, jedan od boljih i jedna od boljih njegovih partija...

AsharaK
Administrator
Kontakt:

sub maj 07, 2016 8:15 pm

Nama preostaje borba za stadion :)
Željezničar ante portas !

teatrale36
Kontakt:

Sta reci nakon ovoga? Lose opet bez igre plana sa standardnom postavom na pocetku. Mislim da se Edis definitivno pogubio i previse recimo stoji uz liniju i dere se na pogubljene igrace dosta im je pritiska jos i im on sa svojim gestikulacijama unistava ono malo koncentracije. Koliko je je brza igra sa Tiagom ali Edis to ne vidi i ne vidi nikako. Danas je i Lendric bio sebican ko nikad , Enis igrac utakmice :pljesak: Dovesti trenera pod hitno prije novih igraca i polako. Edisa ostaviti u strucnom stabu kao motivatora ali ne moze biti sef struke.

Leon_Professional
Kontakt:

E ovo je kljucno zasto Edis treba otici! Ne trebamo se zavaravati s ovim bodovima sto je on uzeo, mi nismo igrali dobro. Bolje sada pa da od pocetka krenemo, nego nakon 5 kola sljedece sezone i opet nista nismo postigli. Imao je cijelu polusezonu, ali se nikakav napredak ne vidi.

cikazubo
Kontakt:

sub maj 07, 2016 8:17 pm

Sta je danasnjoj igri falilo osim realizacije, pa ne moze Edis nista sto Lendric fula vec 4 utakmice pobjedu, vec 4 utakmice Lendric nas kosta pobjede. Danas pretek prilika, igra leprsava, i na krilima i kroz sredinu smo probijali i dolazili pred sami go, al dzaba kad ti u 3 utakmice pogodis cak 6 puta okvir gola....

Elegant
Kontakt:

sub maj 07, 2016 8:17 pm

AsharaK je napisao/la:Nama preostaje borba za stadion :)
Ma bice to sređeno sad svejedno ima vremena. ;)
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

mavi
Kontakt:

sub maj 07, 2016 8:18 pm

storm_raider je napisao/la:Edisu mozes zamjeriti znanje tj. neznanje ili manjak iskustva u ovakvim trenucima, manjak elokventnosti i sl. ali da nema ponosa nikako. @swra, nemoj da vidim vise ovo 'penis'.
Kao što sam već rekao i stojim pri svom stavu, ako ima imalo ponosa, otići će. On vodi klub koji se zove Željezničar, klub koji ima i prezime u ovom podneblju i sasvim je normalno očekivati da nakon ovih blamaža ode s klupe. Ako ti smatraš da to ne treba tako biti, onda u redu, i ti imaš pravo na svoje mišljenje. Ali i dalje stoji konstatacija da Edis trenutno svojim postupcima bruka ime i ugled kluba..

exbabilon
Kontakt:

sub maj 07, 2016 8:19 pm

Leon_Professional je napisao/la:
E ovo je kljucno zasto Edis treba otici! Ne trebamo se zavaravati s ovim bodovima sto je on uzeo, mi nismo igrali dobro. Bolje sada pa da od pocetka krenemo, nego nakon 5 kola sljedece sezone i opet nista nismo postigli. Imao je cijelu polusezonu, ali se nikakav napredak ne vidi.
Ovo je kljuc svih kljuceva. Branioci Edisa bacaju statistiku, a mi od 90, 70 minuta nabijamo loptu na Lendica i cekamo kako ce se ona odbit, ne bi li je Miroslav pokupio i napravio nesto, premalo. Danas je i bilo sansi, poprilicno puno, sreca je okrenula ledja, ali Rudar se mora pobijediti i kad nemas srece. Edise vrijeme je.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 22 gosta.

Prijava