Druže nema potrebe ni za kakvom ljutnjom,ja sam do dana današnjeg bio uz Edisa.Zašto? Zato što je on dio nas.Plavo - Bijeli je napisao/la:Mozes li mi pojasniti sta je to Edis rezultatski mogao vise napraviti?Plava Porodica je napisao/la:Da smo zaslužili Evropu,igrali bi je.Da smo zaslužili pobjedu zabili bi ga,džabe svi oni napadi,ono je sve kilavo jalovo.
Edise imao si apsolutnu podršku do dana današnjeg od mene,volim te ko da si mi rod rođeni,ali više Želju volim.Do danas nisam htio da te napadam,ali i zadnji bonus si prokockao bar kod mene.Vakat je brate,jbg.
I nakon sve ove tuge,hvala braći na onih 25 minuta poslije meča.Vi ste mi nabacili osmijeh na lice,a kad sam krenuo mislio sam da ću zaplakati.
..A I SVE DA ISPADNEŠ,SRCE LUDO VOLI TE!
U ligi ove polusezone ima 10 pobjeda i 2 nerijesene i 0 poraza, u prosloj polusezoni ono malo sto je vodio ima 4 pobjede, 2 nerijesene i 1 poraz.
Znaci da bi bio dobar mora imati 100% pobjede? Ne kontam sta ljudi hoce vise
Istina je sve,ima niz rezultata,zbog kojeg sam presretan,ali kako ga ima?
Ti mi reci kako smo pobjeđivali prošle utakmice,i koliko smo od tih utakmica trebali dobiti zasluženo.Danas smo zaslužili pobjedu,iako je sve to jalovo bilo.Ali da li smo je zaslužili protiv Veleža,protiv Slobode,protiv Travnika,protiv Borca uzvratna?Kako smo te utakmice pobjedili?Je li igre uopšte bilo.Ja sam samo realan..