ned apr 17, 2016 5:22 pm
Necu da vjerujem da je u Tuzli nesto namjesteno ili dogovoreno, cisto zbog same lige i vjerovanja da je kod nas sve po ps-u, ali morate uzeti u obzir da je Siroki prosle sezone ostao bez Evrope, da su zbog toga imali trzavica u klubu kako sa finansijama tako i samom rukovodstvu, samim tim prosle sezone su ostali bez Evrope a ove sezone to sigurno nece dozvoliti, i igrat ce Evropu na ovaj ili onaj nacin, ali ce je igrati.
Siroki kao i Zrinjski imaju jak lobi u NFSBIH, tako da me iskreno ovaj rezultat u Tuzli ne cudi, vjerujem da je sve posteno ali to opet uzimam sa rezervom, mozda se ide i tom logikom da je Sloboda sigurna u KUP-u protiv nas, finale Siroki - Sloboda, i Slobodi na kraju zahvalnica u vidu KUP-a za ove tri bobe u Tuzli, jedna od pretpostavki koja je vrlo moguca, jer ne igra samo teren, igraju i neke druge stvari pogotovo kada u klubovima imas ljude poput Husica ili Mije Jelica, prvo pare i interes pa onda sve ostalo.
Sa takvim razvojem dogadjaja Zrinjski kao prvak bi igrao kvalifikacije za Ligu prvaka, Sloboda kao osvajac KUP-a Evropa Ligu kao i Siroki, sa druge strane Sarajevo i mi bi ostali kratkih rukava, sto me od Tuzlaka iskreno nebi cudilo.
1921'
KOLDZO LOPOVE !!!!! J**** TI SVE !!!