Ma nema veze, bolje i u Medjugorju da treniraju do subote nego ovdje po blatu, a onda u subotu protiv Zrinjskog. U toku dana bi se trebala znati konacna odluka.
Ma nema veze, bolje i u Medjugorju da treniraju do subote nego ovdje po blatu, a onda u subotu protiv Zrinjskog. U toku dana bi se trebala znati konacna odluka.
Po meni ono nije penal, ali je npr. matku (čini mi se) u jednom derbiu sviran isti. Čak je tu bilo baš ofirno postavljanje...storm_raider je napisao/la: ↑pon feb 26, 2018 10:29 amBoro: "Igrac Radnika ide sam prema golu Sarajeva!? Kakav bezobrazluk, ovo je cista opstrukcija igre, vjerujte mi ja ovo ne mogu gledati, kako se zavrsilo? Je li dao gol? Dobro je.. onaj, nije, usao je u putanju odbrambenom igracu i smetao mu da ga zaustavi. Nije penal sta vam je ba?"
Eto tako ja to dozivim kada njega slusam.
Naravno da nije ubleha mrtvajovanmaksimovic je napisao/la: ↑pon feb 26, 2018 10:13 amjel moguce da onaj zukanovic nije pripisao asistenciju zakaricu kod gola graovca?! boze dragi...
Tacno tako, steta velika, mada mogli su pomjeriti za četvrtak čitavo kolo a zadnje u nedelju.G.Weah je napisao/la: ↑pon feb 26, 2018 11:42 amOva odgoda kola mi se nikako ne svidja. Iz razloga što smo gosti Zrinjskom za vikend gdje će im biti pun stadion, a ovako u srijedu u 14:30 neće biti. A onda opet dolazi Čelik u srijedu (radni dan) još ako bude u istom terminu kao i sve utakmice... Nije dobro !!!