90%exbabilon je napisao/la:U pracenju utakmice ovo niko ne primjecuje, koliko je ovo sigurno?Hrasno1921' je napisao/la:Sanel Jahic po svemu sudeci novi - stari igrac Zelje
U slucaju da povedemo, ocekujem da cemo ih dotuci... Isto ovako. Malo Slobodi treba da ih izbacis iz ritma. Ali ne smijem im dati sansu da se razigraju!Izlija je napisao/la:e ovako ih i mi možemo mlatnuti
Odakle informacija ako se moze znati?Hrasno1921' je napisao/la:90%exbabilon je napisao/la:U pracenju utakmice ovo niko ne primjecuje, koliko je ovo sigurno?Hrasno1921' je napisao/la:Sanel Jahic po svemu sudeci novi - stari igrac Zelje
U junu mu istice ugovor sa Levadiakosom, sam se javio klubu i ponudio se, zeli da se vrati u Zelju i zavrsi karijeru u klubu koji mu je dao sve, ipak su mu 34.g, a ko ga imalo zna mogao je ovo i naslutiti
Treba li nama igrac od 34. goidne, da neko mlađi radi njega bude na klupi. Ja ga licno ne bih volio u timu, njegovo je proslo po pitanju fudbala.Hrasno1921' je napisao/la:90%exbabilon je napisao/la:U pracenju utakmice ovo niko ne primjecuje, koliko je ovo sigurno?Hrasno1921' je napisao/la:Sanel Jahic po svemu sudeci novi - stari igrac Zelje
U junu mu istice ugovor sa Levadiakosom, sam se javio klubu i ponudio se, zeli da se vrati u Zelju i zavrsi karijeru u klubu koji mu je dao sve, ipak su mu 34.g, a ko ga imalo zna mogao je ovo i naslutiti
ja ga poznajem licno i licno mi je rekao da ima zelju da ovdje zavrsi karijeru ...LARSSON je napisao/la:Odakle informacija ako se moze znati?Hrasno1921' je napisao/la:90%exbabilon je napisao/la:
U pracenju utakmice ovo niko ne primjecuje, koliko je ovo sigurno?
Suza suzu stižeAjzea je napisao/la:Plače mi se, ne mogu da vjerujem ko nas je dobio..
odradit ce on vise od jedne...pa pogledaj Krstanovica jbtHrasno1921' je napisao/la:Nebi bilo ok. da imenujem covjeka ovako javno, malo se strpite dok ne bude i zvanicno, uglavnom obje strane su pokazale zainteresiranost, a i obavio je vec razgovor sa ljudima u klubu.
Sanel je zasluzio da se vrati u klub i da tu zavrsi karijeru, sa svojih 34.g bit ce od velike pomoci, ako nista neka odradi jednu sezonu i neka to bude to.
Može Sanel al s nekom simboličnom platom.Hrasno1921' je napisao/la:Nebi bilo ok. da imenujem covjeka ovako javno, malo se strpite dok ne bude i zvanicno, uglavnom obje strane su pokazale zainteresiranost, a i obavio je vec razgovor sa ljudima u klubu.
Sanel je zasluzio da se vrati u klub i da tu zavrsi karijeru, sa svojih 34.g bit ce od velike pomoci, ako nista neka odradi jednu sezonu i neka to bude to.