PS.
Pa šta ako Subić objavljuje sliku sa RS, njegova stvar, i VULE TRIVUNOVIC je igrao za OBILIC pa su ga jufke obozavale
Nisu djeca kriva vec roditekji i treneri. Znam sa sigurnošcu da SS planira da digne kondicionu sprenu za 40% u prosjeku. Nije to trenutni ispad, to je duža zapuštenost.brile je napisao/la:Ja danas vidjeh omladince kako cuclaju onaj kabal, ovi sto igraju na turniru, njih 3-4. Nece na dobro ako su svi takvi1921.ba je napisao/la:pohvala za nase prvotimce, sjede u argeliniju a ne puse shishu... nece na dobro
+Vule bio i kapiten im kleli su u njega1921.ba je napisao/la:PS.
Pa šta ako Subić objavljuje sliku sa RS, njegova stvar, i VULE TRIVUNOVIC je igrao za OBILIC pa su ga jufke obozavale
E stvarno onda ne znam kako ti pratis fudbal, al hajd..Plavi orkestar je napisao/la:Citam svaki dan ovdje o Subicu a ja ranije nisam nikad cuo za njega.Svaki dan provedem najmanje 4 sata uz fudbal na razlicite nacine.Citajuci pojedine postove pitam se kako taj vec nije završio u Barceloni.I na Ibricica vidim neki bale.Ibricic sad trenutno moze igrati jedino na nekom malonogometnom turniru u Sanskom Mostu u cast odrzavanja 70-te koride.Ljudi moji nama treba svjeza krv, mladi momci zeljni dokazivanja i mislim da takve imamo u klubu i da ce oni sa jednim dobrim odnosom prema klubu i strucnom štabu napraviti sve što mi prizeljkujemo.Nemojte ih omalovazavati prizivajuci svaki dan nekog novog a oni su vec tu i mozda puno bolji od tih koji se prizivajuci.Dvojica slovenaca mi se cine jako ozbiljni i oni ce odluciti šta nam u ovom trenutku treba.
Plavi orkestar je napisao/la:Citam svaki dan ovdje o Subicu a ja ranije nisam nikad cuo za njega.Svaki dan provedem najmanje 4 sata uz fudbal na razlicite nacine.Citajuci pojedine postove pitam se kako taj vec nije završio u Barceloni.I na Ibricica vidim neki bale.Ibricic sad trenutno moze igrati jedino na nekom malonogometnom turniru u Sanskom Mostu u cast odrzavanja 70-te koride.Ljudi moji nama treba svjeza krv, mladi momci zeljni dokazivanja i mislim da takve imamo u klubu i da ce oni sa jednim dobrim odnosom prema klubu i strucnom štabu napraviti sve što mi prizeljkujemo.Nemojte ih omalovazavati prizivajuci svaki dan nekog novog a oni su vec tu i mozda puno bolji od tih koji se prizivajuci.Dvojica slovenaca mi se cine jako ozbiljni i oni ce odluciti šta nam u ovom trenutku treba.
Eto reci mi ti gdje si ga to gledao i kada.Leon_Professional je napisao/la:E stvarno onda ne znam kako ti pratis fudbal, al hajd..Plavi orkestar je napisao/la:Citam svaki dan ovdje o Subicu a ja ranije nisam nikad cuo za njega.Svaki dan provedem najmanje 4 sata uz fudbal na razlicite nacine.Citajuci pojedine postove pitam se kako taj vec nije završio u Barceloni.I na Ibricica vidim neki bale.Ibricic sad trenutno moze igrati jedino na nekom malonogometnom turniru u Sanskom Mostu u cast odrzavanja 70-te koride.Ljudi moji nama treba svjeza krv, mladi momci zeljni dokazivanja i mislim da takve imamo u klubu i da ce oni sa jednim dobrim odnosom prema klubu i strucnom štabu napraviti sve što mi prizeljkujemo.Nemojte ih omalovazavati prizivajuci svaki dan nekog novog a oni su vec tu i mozda puno bolji od tih koji se prizivajuci.Dvojica slovenaca mi se cine jako ozbiljni i oni ce odluciti šta nam u ovom trenutku treba.
evidentno kriloo da nam treba lijevo, jer poslije visce , mi takvog igraca nemamo . i stoper je nam potreban koji ce bit tu neko rece dvojica to je toPlavi orkestar je napisao/la:Citam svaki dan ovdje o Subicu a ja ranije nisam nikad cuo za njega.Svaki dan provedem najmanje 4 sata uz fudbal na razlicite nacine.Citajuci pojedine postove pitam se kako taj vec nije završio u Barceloni.I na Ibricica vidim neki bale.Ibricic sad trenutno moze igrati jedino na nekom malonogometnom turniru u Sanskom Mostu u cast odrzavanja 70-te koride.Ljudi moji nama treba svjeza krv, mladi momci zeljni dokazivanja i mislim da takve imamo u klubu i da ce oni sa jednim dobrim odnosom prema klubu i strucnom štabu napraviti sve što mi prizeljkujemo.Nemojte ih omalovazavati prizivajuci svaki dan nekog novog a oni su vec tu i mozda puno bolji od tih koji se prizivajuci.Dvojica slovenaca mi se cine jako ozbiljni i oni ce odluciti šta nam u ovom trenutku treba.
Covjek je u Borcu pravio dar - mar, a obicno je protiv nas bio posebno inspirisan. Posljednji put sam ga uzivo gledao na ovoj utakmici:Plavi orkestar je napisao/la:Eto reci mi ti gdje si ga to gledao i kada.Leon_Professional je napisao/la:E stvarno onda ne znam kako ti pratis fudbal, al hajd..Plavi orkestar je napisao/la:Citam svaki dan ovdje o Subicu a ja ranije nisam nikad cuo za njega.Svaki dan provedem najmanje 4 sata uz fudbal na razlicite nacine.Citajuci pojedine postove pitam se kako taj vec nije završio u Barceloni.I na Ibricica vidim neki bale.Ibricic sad trenutno moze igrati jedino na nekom malonogometnom turniru u Sanskom Mostu u cast odrzavanja 70-te koride.Ljudi moji nama treba svjeza krv, mladi momci zeljni dokazivanja i mislim da takve imamo u klubu i da ce oni sa jednim dobrim odnosom prema klubu i strucnom štabu napraviti sve što mi prizeljkujemo.Nemojte ih omalovazavati prizivajuci svaki dan nekog novog a oni su vec tu i mozda puno bolji od tih koji se prizivajuci.Dvojica slovenaca mi se cine jako ozbiljni i oni ce odluciti šta nam u ovom trenutku treba.
Gledao ga kad je igrao protiv nas i na Grbavici i u Banja Luci, gledao ga protiv Sarajeva u kupu. Gledao Evropa ligu Partizan kad je igrao protiv Augzburga msm da je tad dobio i crveni karton, takodjer i ostale tekme Partizana u Evropi u nekim je igrao u nekim nijePlavi orkestar je napisao/la:Eto reci mi ti gdje si ga to gledao i kada.Leon_Professional je napisao/la:E stvarno onda ne znam kako ti pratis fudbal, al hajd..Plavi orkestar je napisao/la:Citam svaki dan ovdje o Subicu a ja ranije nisam nikad cuo za njega.Svaki dan provedem najmanje 4 sata uz fudbal na razlicite nacine.Citajuci pojedine postove pitam se kako taj vec nije završio u Barceloni.I na Ibricica vidim neki bale.Ibricic sad trenutno moze igrati jedino na nekom malonogometnom turniru u Sanskom Mostu u cast odrzavanja 70-te koride.Ljudi moji nama treba svjeza krv, mladi momci zeljni dokazivanja i mislim da takve imamo u klubu i da ce oni sa jednim dobrim odnosom prema klubu i strucnom štabu napraviti sve što mi prizeljkujemo.Nemojte ih omalovazavati prizivajuci svaki dan nekog novog a oni su vec tu i mozda puno bolji od tih koji se prizivajuci.Dvojica slovenaca mi se cine jako ozbiljni i oni ce odluciti šta nam u ovom trenutku treba.
Ja sam ga gledao protiv nas kada se izivljavao bukvalno nad nasim igracima.. U par navrata, ne jednom. Ovo sto ti je storm postavio, nije krenuo sa ovog mjesta nego sa centra terena i jos tu nanizao trojicu-cetvoricu. Slicno ponovio u BL dva puta.. Dakle, slucajnost nije.Plavi orkestar je napisao/la: Eto reci mi ti gdje si ga to gledao i kada.
I sad bi on iz Borca koji je stoljece iza Zelje trebao biti neko o kome se ovdje mora 2 mjeseca pisati i neko ko bi Zelju iz pepela digao u nebeske visine.I ko uopšte gleda taj Borac?storm_raider je napisao/la:Godinama je covjek u Borcu pravio dar - mar, a obicno je protiv nas bio posebno inspirisan. Posljednji put sam ga uzivo gledao na ovoj utakmici:Plavi orkestar je napisao/la:Eto reci mi ti gdje si ga to gledao i kada.Leon_Professional je napisao/la:
E stvarno onda ne znam kako ti pratis fudbal, al hajd..
[video]https://www.youtube.com/watch?v=0uV8Iv_nAy0[/video]
Ja sam ga gledao protiv AZ Alkmaara i Augsburga kad je bio jedan od najboljih igrača Partizana. Sad ćeš ti meni reći kad je bio jedan od najboljih zašto ne ostane kod njih, a ja ću ti odgovoriti da se u ovom Partizanu trenutno najmanje gleda kvalitet igrača.Plavi orkestar je napisao/la:Eto reci mi ti gdje si ga to gledao i kada.
Koji su to?Virtu4L je napisao/la:Ja sam ga gledao protiv AZ Alkmaara i Augsburga kad je bio jedan od najboljih igrača Partizana. Sad ćeš ti meni reći kad je bio jedan od najboljih zašto ne ostane kod njih, a ja ću ti odgovoriti da se u ovom Partizanu trenutno najmanje gleda kvalitet igrača.Plavi orkestar je napisao/la:Eto reci mi ti gdje si ga to gledao i kada.
Smiješno je i diskutovati o njegovim igračim sposobnostima, kod nas bi bio najbolji igrač, davno je prekucao ovu ligu.
Ovi novi momenti ga čine nepoželjnim.
Niko nije rekao da bi on "Zelju iz pepela digao", koliko sam ja vidio. Ovo je bilo dok je Borac nesto vrijedio i dok su igrali nesto. On ni ne dolazi iz Borca, vec iz Partizana. Htio, ne htio, taj Borac si morao gledati jer su se nesto pikali.Plavi orkestar je napisao/la:I sad bi on iz Borca koji je stoljece iza Zelje trebao biti neko o kome se ovdje mora 2 mjeseca pisati i neko ko bi Zelju iz pepela digao u Nebraska visina.I ko uopšte gleda taj Borac?storm_raider je napisao/la:Godinama je covjek u Borcu pravio dar - mar, a obicno je protiv nas bio posebno inspirisan. Posljednji put sam ga uzivo gledao na ovoj utakmici:Plavi orkestar je napisao/la: Eto reci mi ti gdje si ga to gledao i kada.
[video]https://www.youtube.com/watch?v=0uV8Iv_nAy0[/video]