ned feb 25, 2018 10:17 pm
Da li bi mi između sebe mogli nešto uraditi na posjeti kada bude liga 6 ako je već raji sad zima?
Ili bi klub mogao nesto uraditi, ne znam šta ali možda ne bi bilo loše da npr. oni koji dodju protiv Čelika u prvom kolu mogu uz kupovinu jedne ulaznice povesti gratis nekoga. Ili napraviti neke pakete porodične, ili tipa sto je dinamo zagreb radio za utakmice lige prvaka u paketu uzmes karte za tri utakmice. Stavi se povoljnija cijena nego da pojedinacno uzimas.
Ne znam nisam ekspert ali mozda ne bi bilo loše privuci narod uz neke akcije, a bit će i ljepse vrijeme i nadam se dobra igra i prvo mjesto na tabeli pa ce se militi raji.
Sto se tice utakmice sa Slobodom, tezak teren, slatka pobjeda mada je ne daj Boze moglo biti i drugacije, ali eto cuva Bog Želju svog.
Dobro je za sad, sada pred Zrinjski pripremiti takticki i psihicki ekipu i gore ici muški. Na kraju krajeva ne daj Bože poraza ni od toga ne trebamo praviti tragediju, dugo je do kraja.
Bože zdravlja i tek će se vidjeti snaga kada budu ljepsi tereni i dok se uigramo još. Mislim da forma nije jos uvijek na 100% tek od lige 6 bit će na max.
Ivica Osim : " Fudbal je dio nas, dio naše radosti, ponekad i tuge."