Povrijedio se i izašao u 15oj minuti, moze bit da je jebeno nesto
Povrijedio se i izašao u 15oj minuti, moze bit da je jebeno nesto
Kazu amidza imao neku bitnu objavu preko skypa pa pratili.
storm_raider je napisao/la: ↑ned feb 25, 2018 7:15 pmKazu amidza imao neku bitnu objavu preko skypa pa pratili.
Amidza je napisao/la: ↑ned feb 25, 2018 7:21 pmstorm_raider je napisao/la: ↑ned feb 25, 2018 7:15 pmKazu amidza imao neku bitnu objavu preko skypa pa pratili.
Nista ja nisam objavljivo.
Ne bi se prodavao prostor, vec bi se islo na opciju prodavanja zakupa na duzi period (do 30 godina). Slazem se sa ostatkom posta.Valter je napisao/la: ↑ned feb 25, 2018 7:36 pmCetiri glavna prioriteta u neke tri naredne godine po pitanju infrastukture kluba su teren, juzna tribina, krov na istoku i trening centar. Vrijednost radova za realizaciju ovih projekata iznosi cca. 12.000.000. Ako je zatvorena finansijska konstrukcija za izgradnju novog terena onda je za realizaciju preostala tri projekta potrebno oko deset-deset i po miliona KM -ova. Ovo uopste nisu veliki novci za ono sta bi dobili. Koliko sam upoznat ideja je da se jedan dio sredstava obezbjedi eventualnom prodajom prostora na kojem se nalazi pomocni stadion. Ideja nije losa ali meni licno bi bilo plaho zao da prodamo taj prostor. Kada ga jednom izgubis to je za uvijek. Ja ne bih bjezao i od nekih povoljnih kreditnih sredstava, recimo od Razvojne banke (ako oni daju lovu za to). Inace dva naredna prioriteta su svakako krov na istoku i trening centar. Posto oko lokacije trening centra postoji nepoznanica, onda svi u napad za izgradnju krova na istoku. STO PRIJE I NARAVNO UZ AKCIJU SA NAMA NAVIJACIMA. AKO SMO MOGLI IZGRADITI ISTOK MOZEMO I KROV.
Ako ce Projic zatvarati kao protiv Radnika onda je najbolje da Hadzic pocne desno a Sinisa lijevo ili obrnuto.. Al ja mislim da je Merhemic protiv Slobode samo imao los dan.Amidza je napisao/la:Prioritet je da zatvorimo rupe u odbrani. I ja bih zbog toga radije s Projicem poceo. One Slobodine sanse su protiv Zrinjskog golovi.
Los dan, nezgodan teren. Njemu ja mislim nikako ne leze ovi klizavi tereni. Vise leze ovim nizim igracima kao Projic.Hadzijalagic je napisao/la: ↑ned feb 25, 2018 7:44 pmAko ce Projic zatvarati kao protiv Radnika onda je najbolje da Hadzic pocne desno a Sinisa lijevo ili obrnuto.. Al ja mislim da je Merhemic protiv Slobode samo imao los dan.Amidza je napisao/la:Prioritet je da zatvorimo rupe u odbrani. I ja bih zbog toga radije s Projicem poceo. One Slobodine sanse su protiv Zrinjskog golovi.
Poslano sa mog SM-J710F koristeći Tapatalk