storm_raider je napisao/la: ↑ned feb 25, 2018 5:28 pmJedina Europa koju ce pitari vidjeti kada se spuste sa kobilje glave u grad:
![]()
Nisu navijaci vec AMIDZA....storm_raider je napisao/la: ↑ned feb 25, 2018 5:23 pmIgraci poslali poruku navijacima: "Vratite pare!"
Oni da ispadaju iz lige, opet bi im najveca radost bila da nas zajebu, ali bez zezanja sad. Svjestan sam toga i bit ce tesko odigrati preostale dvije utakmice protiv njih. Trebat ce dobro motivisat ekipu, pa ih barem jos jednom klepit.
Bice svega u LZP uvijek se neko oklizne negdje kao mi u Krupi sto smo pa i na derbiju, ovaj put ocekujem da to bude Zrinjski u dvomecu sa Sirokim.storm_raider je napisao/la: Sta ce im veca motivacija od titule i premija koju im je Miske obecao. Nama je najveci protivnik Zrinjski, pa Siroki. A maleni jedino mogu malo nazuljati, i toga se treba paziti.
Ne mogu biti 4.i u isto vrijeme skidati gace Zrinjskom i Sirokom.Omar500 je napisao/la: ↑ned feb 25, 2018 5:27 pmSlazem se za ovo, njima je sada primarni cilj izbijanje titule iz ruku, iako od nas zavise hoce li u europu, ako uopste zavrse cetvrtiAmidza je napisao/la: ↑ned feb 25, 2018 5:23 pmMislim da je sad jasno da ce pitarima primarni cilj ove sezone biti da nama izbiju titulu iz ruku. Njihova uprava se mudro opere u ovakvim situacijama, racunajuci na njihovu iracionalnu mrznju i zavist prema vecem, boljem, i vaznijem sarajevskom klubu. Europu ce nekako, na guzove, dohvatiti, uz sudijsku pomoc kakvu su danas imali. Osim sto ce igrati na derbijima kao da im zivot od toga ovisi, ocekujte saopstenja, pritisak na savez i sudije, medijske spinove, blisku saradnju sa Zrinjskim, i tome slicno. Nadam se i vjerujem da su nasi u klubu dovoljno pametni i oprezni, jer ovdje za titulu nikad nije dovoljno da si samo bolji na terenu.![]()
Bilo bi dobro klepit ih barem jos jednom, samo me brine sto ce skidati gace Zrinjskom i Sirokom, ali sta je tu je...
Ali zastavica Turske u dnu
Auuu najezih se...tu i tamo je napisao/la: ↑ned feb 25, 2018 5:39 pmNe mogu biti 4.i u isto vrijeme skidati gace Zrinjskom i Sirokom.Omar500 je napisao/la: ↑ned feb 25, 2018 5:27 pmSlazem se za ovo, njima je sada primarni cilj izbijanje titule iz ruku, iako od nas zavise hoce li u europu, ako uopste zavrse cetvrtiAmidza je napisao/la: ↑ned feb 25, 2018 5:23 pmMislim da je sad jasno da ce pitarima primarni cilj ove sezone biti da nama izbiju titulu iz ruku. Njihova uprava se mudro opere u ovakvim situacijama, racunajuci na njihovu iracionalnu mrznju i zavist prema vecem, boljem, i vaznijem sarajevskom klubu. Europu ce nekako, na guzove, dohvatiti, uz sudijsku pomoc kakvu su danas imali. Osim sto ce igrati na derbijima kao da im zivot od toga ovisi, ocekujte saopstenja, pritisak na savez i sudije, medijske spinove, blisku saradnju sa Zrinjskim, i tome slicno. Nadam se i vjerujem da su nasi u klubu dovoljno pametni i oprezni, jer ovdje za titulu nikad nije dovoljno da si samo bolji na terenu.![]()
Bilo bi dobro klepit ih barem jos jednom, samo me brine sto ce skidati gace Zrinjskom i Sirokom, ali sta je tu je...
A sa druge strane ako mi budemo u finalu kupa, puno vise cemo se mi pitati, pogotovo ako budemo sa Krupom u finalu...
Jer pokvareni Savez uvijek ide da svi imaju po jednog predstavnika u europi, a to ce mnogo lakse biti ako Zeljo osvoji titulu pa kup nece biti imperativ.
A i sam bih bas uzivao da recimo osvojimo titulu i u finalu Kupa na Grbavici cutsv stadion zapjeva...
"MI NISMO DOSLI, ZBOG REZULTATA..."