Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Jaozinho22
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pet jun 17, 2016 11:24 pm

Ma ljudi šta vam je,čovjek probao Dadu,probao ga je neki dan i na lijevom krilu pa neće to igrat,ne paničite.
KLUB NAJVEĆI,
NAVIJAČI NAJBOLJI,
Gospodine Adžeme, ne dozvolite da ''neko'' pere svoj prljav veš preko Vas !

,,To je naš stadion, mi svaki put dajemo onoliko koliko mi smatramo da trebamo dati ! KRAJ PRIČE''
Amar Osim.

Hurmasica
Kontakt:

pet jun 17, 2016 11:26 pm

Jaozinho22 je napisao/la:Ma ljudi šta vam je,čovjek probao Dadu,probao ga je neki dan i na lijevom krilu pa neće to igrat,ne paničite.
[video]https://www.youtube.com/watch?v=CU0b8VabCfA[/video]

:rofl1:
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

11plavih'92
Prijatelj foruma
Kontakt:

pet jun 17, 2016 11:41 pm

boja mora je napisao/la:Ma dajte nam neko pravo pojačanje. Ja sam do sada nezadovoljan sa ovim prelaznim. Sve mi se čini da smo slabiji. Jedino što sam zadovoljan sa trenerom, radovima na stadionu, ažurnosti uprave ... Ako je to samo.
Moze li malo konkretnije ili je to samo onako, cisto forumaski
Kad kazem konkretnije mislim na neku usporedbu u smislu da su Zahirovic, Mailson, Tiago, Djermanovic znatno bolji od ovih sto su dosli (Radinovic, Secerovic, Pozder. Fadil Jahic)
A ako je to onako iz dubine duse i meni je zao sto ne dodjose Amar Osim, Spahic, Jahic, Salihovic...
5. - 7. Okt 1992.

Djulaga_
Kontakt:

pet jun 17, 2016 11:50 pm

Istina je što je ovaj momak napisao da ovo nisu pojačanja.
Samo prinove koje se trebaju dokazati.
Pojačanje bi bio Subić, Jahić, Ibričić. Jedino u ovu grupu mozemo uvrstiti španca.
"Sa Željom sam se dogovorio u dvije minute.Jedva čekam obući dres najboljeg kluba u Bosni i Hercegovini.Velika čast i obaveza prema upravi, treneru i naravno navijačima.Uvjeren sam da ću im uzvratiti na ukazanom povjerenju" ; Ivan Lendrić

Ajzea
Kontakt:

pet jun 17, 2016 11:52 pm

Jesmo se uskurcili, samo bi reprezentativce. Sutra ce nam biti ispod casti da na mjesto Miroslava, primjera radi, dovedemo nekog mladog igraca koji je veliki potencijal..

delinjo
Kontakt:

pet jun 17, 2016 11:58 pm

ima tu istine ali jebi ga ...ako ces realo Ajzea npr rijetko koji od ovih igraca moze biti pojacanje u odnosu na Miroslava i Lendru...ovako kad gledas ana prvu....ali mozda neko iskoci i bude bolji od njih :ganja:
GOO ROGER!!!
peRFect!!

VOLIM ZELJEZNICAR !!!!!!!!

Omar500
Moderator
Kontakt:

sub jun 18, 2016 12:00 am

Cek, sutra je pored tekme i skupstina? U koliko sati?
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

rodrigo87
Kontakt:

sub jun 18, 2016 12:00 am

Omar500 je napisao/la:Cek, sutra je pored tekme i skupstina? U koliko sati?
11

Model1964

sub jun 18, 2016 12:01 am

storm_raider je napisao/la:
mahalac_14 je napisao/la:Meni prije 2 dana naš bivši igrač reče da je Kostić pitao dadu može li stopera igrati, ja kontao fura me..kad evo @charlie napisa da je danas i igrao malo tu poziciju...ko zna, možda i Dado bude naš novi štoper :mrgreen: :shisha:
Mislim da bi to bilo rasipanje Dadinog talenta.
Nebih rekao :) Treba neko da zna lopte i u zadnjoj liniji. Kao sto sm napisao u prvom izvješcu :) Kostić voli da mu stoper iznese loptu i napravi višak i ujedno rastereti vezni red od nepotrebnog trcanja i umaranja. Ko zna možda Dado mogne to
JA KADA NESTO KAZEM, ILI JE BILO ILI CE BITI😎

sajo10
Kontakt:

sub jun 18, 2016 12:02 am

Ajzea je napisao/la:Jesmo se uskurcili, samo bi reprezentativce. Sutra ce nam biti ispod casti da na mjesto Miroslava, primjera radi, dovedemo nekog mladog igraca koji je veliki potencijal..
Nemoj tako, hoce raja ba vec dokazane fudbalere evropske klase. Sa utakmicama u A-reprezentaciji. Koje cemo dovesti iz solidni evropski klubova ili direktno od kandidata iz lige. Koji su mladi i perspektivni. I koji ce igrati za minimalac po livadama sirom nase Bosne i Hercegovine. I naravno koji nece imati nista protiv da im se na svako drugi pogresan dodir lopte opsuje familija... Jesam li zaboravio nesto?

Sta hoces da kazes? Da smo se uobrazili i arogantni...? Ma neeeh!

Model1964

sub jun 18, 2016 12:06 am

sajo10 je napisao/la:
Ajzea je napisao/la:Jesmo se uskurcili, samo bi reprezentativce. Sutra ce nam biti ispod casti da na mjesto Miroslava, primjera radi, dovedemo nekog mladog igraca koji je veliki potencijal..
Nemoj tako, hoce raja ba vec dokazane fudbalere evropske klase. Sa utakmicama u A-reprezentaciji. Koje cemo dovesti iz solidni evropski klubova ili direktno od kandidata iz lige. Koji su mladi i perspektivni. I koji ce igrati za minimalac po livadama sirom nase Bosne i Hercegovine. I naravno koji nece imati nista protiv da im se na svako drugi pogresan dodir lopte opsuje familija... Jesam li zaboravio nesto?

Pitarluk , u jednoj riječi
Malo mačku teleća glava ;)

Leon_Professional
Kontakt:

sub jun 18, 2016 12:06 am

Model1964 je napisao/la:.
Druze ima li kakvih novosti oko onog stopera iz Krke ? :D
Nekako imam osjecaj da bi s njim mogli ubosti ako ga dovedemo i ako je on uopce taj s kojim pricamo. Ako ga dovedemo reci cu jos o njemu, al eto sad na prvu cini se dobar..

Okolele
Kontakt:

sub jun 18, 2016 12:09 am

Ja sam zadovoljan..Pojedinima zinula usta siroko,hoce pojacanja,hoce da se gradi stadion,hoce maskotu hoce ovo hoce ono a za sve to treba para a pare se moraju rasporediti..Karikiram kazu los prelazni rok a nemaju pojma kako ce se taj igrac pokazati..Npr zimus smo doveli Zahu ex reprezentativac,ocekivali da bude kolovodja a on odigrao 2-3 utakmice na nekom zadovoljavajucem nivou a ostalo se vukao po terenu..Doveli Bekriju ista situacija..Ime, ljudi ne znaci nista ako neko hoce i ima zelju da se pokaze..Ko je od vas ocekivao da ce tamo neki Blagojević kojeg smo doveli iz Veleža sada biti okosnica tima bez kojeg ne mozes zamisliti startnu postavu..Mozda se sad Milivoje pokaze kao najbolje pojacanje,mozda Španac bude najveci promasaj,mozda Šećer eksplodira..Sve je do igraca i trenera kako ce ih spremiti..

Vjerujem inadam se da će ih Miloš sa Lešnikom,Seferovićem i ostalom ekipom prvo i po meni sto je najbitnije fizicki,kondicono i psihicki dobro pripremiti jer kad imas tako dobro pripremljene igrace dovoljan je i mali kvalitet za ovu ligu da se ostvare zeljeni ciljevi..

Sacekajmo pripreme,sacekajmo prvih 5-6 utakmica nove sezone a ne 2-3 utakmice pa cemo onda pricati je li nesta dobro ili lose..Pustimo ljude da rade svoj posao i manimo se šupljih..
Zadnja izmjena: Okolele, dana/u sub jun 18, 2016 12:12 am, ukupno mijenjano 5 puta.
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

Model1964

sub jun 18, 2016 12:10 am

Leon_Professional je napisao/la:
Nekako imam osjecaj da bi s njim mogli ubosti ako ga dovedemo i ako je on uopce taj s kojim pricamo. Ako ga dovedemo reci cu jos o njemu, al eto sad na prvu cini se dobar..
Nemam pojma jeli on taj i gdje je :) . Kontaktirao sam frenda u NM i on mi je uz pomoc njegovog suigraca napisao sms kakav je igrac. Sezona je gotova i tip je kod kuce a ne u Slo :) .

Leon_Professional
Kontakt:

sub jun 18, 2016 12:12 am

Model1964 je napisao/la:
Leon_Professional je napisao/la:
Nemam pojma jeli on taj i gdje je :) . Kontaktirao sam frenda u NM i on mi je uz pomoc njegovog suigraca napisao sms kakav je igrac. Sezona je gotova i tip je kod kuce a ne u Slo :) .
Mislio sam na njegove sposobnosti, ne na to da li je nas.. Greska u komunikaciji :D
Napisao si nesto ono, ali rekoh da nisi jos od koga saznao zna li sta .. :ganja:

rios
Kontakt:

sub jun 18, 2016 12:12 am

Jaozinho22 je napisao/la:
rios je napisao/la:Dado ko Barbarez kod Bake :lol:
:rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:
Joj stari mi o tom priča,čim neki trener il selektor stavi igrača na neprirodnu poziciju odmah melje gledaj ovog k'o Baka onomad Barbareza.
Barba top napadac u HSV-u,u repki libero..To ti se zove iznenadjenje jara moj :lol:
Zeljeznicar za zivot cijeli !!!

Miralem Pjanic !!

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

1921.ba
Kontakt:

sub jun 18, 2016 12:13 am

pohvala za nase prvotimce, sjede u argeliniju a ne puse shishu... nece na dobro :rofl1:
Web: www.1921.ba
FB: 1921.ba
Instagram: 1921.ba

Simply Blue
Kontakt:

sub jun 18, 2016 12:15 am

sajo10 je napisao/la:

Naravno da nismo arogantni, jer igrača tipa Lendrić i Stevo ima na svakom ćošku i svakog prelaznog roka imaš priliku dovesti par njima sličnih, a ovo što je Uprava izvadila Lendru iz nafatalina, mogao bih i ja uraditi....Zato sve dok ne dovedu igračine kao što je Salihović i ljudine a la Trupko i Spahića-Izlapotine, nisu ništa postigli...Upravo nek vas je stid :oops1: :oops1:
Treba poraditi na realizaciji...
NO ODA, NO PARTY

Model1964

sub jun 18, 2016 12:16 am

1921.ba je napisao/la:pohvala za nase prvotimce, sjede u argeliniju a ne puse shishu... nece na dobro :rofl1:
To je samo pocetak. Uskoro nece ni sjediti ;)

brile
Kontakt:

sub jun 18, 2016 12:17 am

1921.ba je napisao/la:pohvala za nase prvotimce, sjede u argeliniju a ne puse shishu... nece na dobro :rofl1:
Ja danas vidjeh omladince kako cuclaju onaj kabal, ovi sto igraju na turniru, njih 3-4. Nece na dobro ako su svi takvi :roll:

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

Prijava