[video]https://www.youtube.com/watch?v=CU0b8VabCfA[/video]Jaozinho22 je napisao/la:Ma ljudi šta vam je,čovjek probao Dadu,probao ga je neki dan i na lijevom krilu pa neće to igrat,ne paničite.
Moze li malo konkretnije ili je to samo onako, cisto forumaskiboja mora je napisao/la:Ma dajte nam neko pravo pojačanje. Ja sam do sada nezadovoljan sa ovim prelaznim. Sve mi se čini da smo slabiji. Jedino što sam zadovoljan sa trenerom, radovima na stadionu, ažurnosti uprave ... Ako je to samo.
11Omar500 je napisao/la:Cek, sutra je pored tekme i skupstina? U koliko sati?
Nebih rekaostorm_raider je napisao/la:Mislim da bi to bilo rasipanje Dadinog talenta.mahalac_14 je napisao/la:Meni prije 2 dana naš bivši igrač reče da je Kostić pitao dadu može li stopera igrati, ja kontao fura me..kad evo @charlie napisa da je danas i igrao malo tu poziciju...ko zna, možda i Dado bude naš novi štoper![]()
Nemoj tako, hoce raja ba vec dokazane fudbalere evropske klase. Sa utakmicama u A-reprezentaciji. Koje cemo dovesti iz solidni evropski klubova ili direktno od kandidata iz lige. Koji su mladi i perspektivni. I koji ce igrati za minimalac po livadama sirom nase Bosne i Hercegovine. I naravno koji nece imati nista protiv da im se na svako drugi pogresan dodir lopte opsuje familija... Jesam li zaboravio nesto?Ajzea je napisao/la:Jesmo se uskurcili, samo bi reprezentativce. Sutra ce nam biti ispod casti da na mjesto Miroslava, primjera radi, dovedemo nekog mladog igraca koji je veliki potencijal..
Pitarluk , u jednoj riječisajo10 je napisao/la:Nemoj tako, hoce raja ba vec dokazane fudbalere evropske klase. Sa utakmicama u A-reprezentaciji. Koje cemo dovesti iz solidni evropski klubova ili direktno od kandidata iz lige. Koji su mladi i perspektivni. I koji ce igrati za minimalac po livadama sirom nase Bosne i Hercegovine. I naravno koji nece imati nista protiv da im se na svako drugi pogresan dodir lopte opsuje familija... Jesam li zaboravio nesto?Ajzea je napisao/la:Jesmo se uskurcili, samo bi reprezentativce. Sutra ce nam biti ispod casti da na mjesto Miroslava, primjera radi, dovedemo nekog mladog igraca koji je veliki potencijal..
Sta hoces da kazes? Da smo se uobrazili i arogantni...? Ma neeeh!
Druze ima li kakvih novosti oko onog stopera iz Krke ?Model1964 je napisao/la:.
Nemam pojma jeli on taj i gdje jeLeon_Professional je napisao/la:Druze ima li kakvih novosti oko onog stopera iz Krke ?Model1964 je napisao/la:.![]()
Nekako imam osjecaj da bi s njim mogli ubosti ako ga dovedemo i ako je on uopce taj s kojim pricamo. Ako ga dovedemo reci cu jos o njemu, al eto sad na prvu cini se dobar..
Mislio sam na njegove sposobnosti, ne na to da li je nas.. Greska u komunikacijiModel1964 je napisao/la:Nemam pojma jeli on taj i gdje jeLeon_Professional je napisao/la:Druze ima li kakvih novosti oko onog stopera iz Krke ?Model1964 je napisao/la:.![]()
Nekako imam osjecaj da bi s njim mogli ubosti ako ga dovedemo i ako je on uopce taj s kojim pricamo. Ako ga dovedemo reci cu jos o njemu, al eto sad na prvu cini se dobar... Kontaktirao sam frenda u NM i on mi je uz pomoc njegovog suigraca napisao sms kakav je igrac. Sezona je gotova i tip je kod kuce a ne u Slo
.
Barba top napadac u HSV-u,u repki libero..To ti se zove iznenadjenje jara mojJaozinho22 je napisao/la:rios je napisao/la:Dado ko Barbarez kod Bake![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Joj stari mi o tom priča,čim neki trener il selektor stavi igrača na neprirodnu poziciju odmah melje gledaj ovog k'o Baka onomad Barbareza.
Naravno da nismo arogantni, jer igrača tipa Lendrić i Stevo ima na svakom ćošku i svakog prelaznog roka imaš priliku dovesti par njima sličnih, a ovo što je Uprava izvadila Lendru iz nafatalina, mogao bih i ja uraditi....Zato sve dok ne dovedu igračine kao što je Salihović i ljudine a la Trupko i Spahića-Izlapotine, nisu ništa postigli...Upravo nek vas je stidsajo10 je napisao/la:Nemoj tako, hoce raja ba vec dokazane fudbalere evropske klase. Sa utakmicama u A-reprezentaciji. Koje cemo dovesti iz solidni evropski klubova ili direktno od kandidata iz lige. Koji su mladi i perspektivni. I koji ce igrati za minimalac po livadama sirom nase Bosne i Hercegovine. I naravno koji nece imati nista protiv da im se na svako drugi pogresan dodir lopte opsuje familija... Jesam li zaboravio nesto?Ajzea je napisao/la:Jesmo se uskurcili, samo bi reprezentativce. Sutra ce nam biti ispod casti da na mjesto Miroslava, primjera radi, dovedemo nekog mladog igraca koji je veliki potencijal..
Sta hoces da kazes? Da smo se uobrazili i arogantni...? Ma neeeh!
To je samo pocetak. Uskoro nece ni sjediti1921.ba je napisao/la:pohvala za nase prvotimce, sjede u argeliniju a ne puse shishu... nece na dobro
Ja danas vidjeh omladince kako cuclaju onaj kabal, ovi sto igraju na turniru, njih 3-4. Nece na dobro ako su svi takvi1921.ba je napisao/la:pohvala za nase prvotimce, sjede u argeliniju a ne puse shishu... nece na dobro