I velika pohvala za jučerašnju bakljadu navijačima. Kakav show su napravili, ljudi su mobitelima slikali. 3 baklje na 30 metara. Vjerovatno ima neko preneseno značenje.
Vrijedi kazne iz saveza.
Imas pivu od mene ako sarne.Tako bitan igrac je Danijel.storm_raider je napisao/la: ↑sub feb 24, 2018 11:19 pm90% da ce potpisati. Mada, jos je rano.Rambo_Amadeus je napisao/la: ↑sub feb 24, 2018 11:11 pmI neki dan sam pitao ali nije niko odgovorio, da li se pregovaralo sa Graovcem o potpisu ugovora kad mu istekne posudba i ugovor sa belgijancima ?
Po ovim temeraturama bi bilo ravno samoubistvu stavljati nocne termine, sad je trenutno temperatura u minusu a kako je tek poslje 17h kada pocine da pada mrak. Strpiti se do proljeca samo da otopli a bice nocnih utakmica, sad je najvaznije iz Mostara donjeti bodove.Eisenbahner1921 je napisao/la: ↑ned feb 25, 2018 11:49 amI što se tiče termina utakmice u Mostaru, mislim da zadnja dva kola regularnog dijela prvenstva moraju biti odigrana u istom terminu. Sad je drugi par rukava što ovo kolo pada u srijedu i što nemamo svi reflektore i uvjete za noćne utakmice.
A znam da ova trojica što napraviše onu svjetsku scenu neće. To i jest problem.