Graovac Blagojevic Ramovic
Teska utakmica, veoma bitna pobjeda, idemo dalje! Malo kasnije cu detalje, nisam zadovoljan nekim stvarima, pogotovo odbranom, izgledamo opet pogubljeni kao i u Krupi, i lako gubimo lopte na centru igralista. I stvarno treba reci igracima da se ne grade kada su blizu naseg gola kod aut linije, nego da ispucaju jednostavno loptu. Moze nas kostati to nekad.
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!
Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk
Joj Blagojevicu koji si ti majstor. Graovac zakucao, opet!
I Ramovicu kapa dole.
S druge strane, Slavko pokazao zasto vise nije nas trener, ima utakmicu u egalu i napadaca povlaci na 40m od svog gola. Sami su sebi zabili onaj gol, iskreno. Sloboda simpaticnu ekipu ima, bit ce zafrkano s njima u Kupu.
Pobjeda je najbitnija kao i cinjenica da su Goran i Danijel prosli bez zutog kartona ali ne smije se desit da se zadnjih pola sata protiv jebbene slobode branimo ko zepa, i da onoliko visimo.
3 bobe su 3 bobe i idemo dalje, samo nastavit niz
uvjek uz tebe i ti to dobro znas, tebe volim ja za tebe navijam
boro elcic: igrac ne smije trcat direktno na gol protivnika jer time opstruise igru i ugrozava njenu regularnost
Ma ja sam prezadovoljan. 8 utakmicu u nizu pobjedujemo racunajuci kup. Strasan niz i mora se desiti da nekad budemo neefikasni ili bez motiva. U mostaru ce biti dobar teren za razliku od naseg moce se igrati. Nadam se da mozemo bar do boda.