Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.
Graovac Blagojevic Ramovic
Teska utakmica, veoma bitna pobjeda, idemo dalje! Malo kasnije cu detalje, nisam zadovoljan nekim stvarima, pogotovo odbranom, izgledamo opet pogubljeni kao i u Krupi, i lako gubimo lopte na centru igralista. I stvarno treba reci igracima da se ne grade kada su blizu naseg gola kod aut linije, nego da ispucaju jednostavno loptu. Moze nas kostati to nekad.
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!
Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk
Joj Blagojevicu koji si ti majstor. Graovac zakucao, opet!
I Ramovicu kapa dole.
S druge strane, Slavko pokazao zasto vise nije nas trener, ima utakmicu u egalu i napadaca povlaci na 40m od svog gola. Sami su sebi zabili onaj gol, iskreno. Sloboda simpaticnu ekipu ima, bit ce zafrkano s njima u Kupu.
Pobjeda je najbitnija kao i cinjenica da su Goran i Danijel prosli bez zutog kartona ali ne smije se desit da se zadnjih pola sata protiv jebbene slobode branimo ko zepa, i da onoliko visimo.
3 bobe su 3 bobe i idemo dalje, samo nastavit niz
uvjek uz tebe i ti to dobro znas, tebe volim ja za tebe navijam
boro elcic: igrac ne smije trcat direktno na gol protivnika jer time opstruise igru i ugrozava njenu regularnost
Ma ja sam prezadovoljan. 8 utakmicu u nizu pobjedujemo racunajuci kup. Strasan niz i mora se desiti da nekad budemo neefikasni ili bez motiva. U mostaru ce biti dobar teren za razliku od naseg moce se igrati. Nadam se da mozemo bar do boda.