Izvor?Kapiten je napisao/la:Hocemo li to Pericu Ivetica ?
Moze doci ko god zeli i gedatiChWilla je napisao/la:kad je već objavljena najava sigurno bi pisalo da je samo za članove.
Mislim da bi to bilo rasipanje Dadinog talenta.mahalac_14 je napisao/la:Meni prije 2 dana naš bivši igrač reče da je Kostić pitao dadu može li stopera igrati, ja kontao fura me..kad evo @charlie napisa da je danas i igrao malo tu poziciju...ko zna, možda i Dado bude naš novi štoper![]()
to je vjerovatno pokrio u nedostatku stoperastorm_raider je napisao/la:Mislim da bi to bilo rasipanje Dadinog talenta.mahalac_14 je napisao/la:Meni prije 2 dana naš bivši igrač reče da je Kostić pitao dadu može li stopera igrati, ja kontao fura me..kad evo @charlie napisa da je danas i igrao malo tu poziciju...ko zna, možda i Dado bude naš novi štoper![]()
Slažem se...al eto, kako se pisalo Kostić "voli" štopere koji znaju iznijeti loptu a vjerujem da bi Dado to dobro radio...s druge strane smatram da bi više mogao pružiti na svojoj prirodnoj poziciji.storm_raider je napisao/la:Mislim da bi to bilo rasipanje Dadinog talenta.mahalac_14 je napisao/la:Meni prije 2 dana naš bivši igrač reče da je Kostić pitao dadu može li stopera igrati, ja kontao fura me..kad evo @charlie napisa da je danas i igrao malo tu poziciju...ko zna, možda i Dado bude naš novi štoper![]()
Pa na stoperu je blize golu neg na AMCDjulaga_ je napisao/la:Ne moze Dado igrati stopera, nema sanse.
Ofanzivni vezni, sto blize golu..
Ako ce ga sam sebi zabijatKapiten je napisao/la:Pa na stoperu je blize golu neg na AMCDjulaga_ je napisao/la:Ne moze Dado igrati stopera, nema sanse.
Ofanzivni vezni, sto blize golu..
rios je napisao/la:Dado ko Barbarez kod Bake![]()