Nije Zuban, a ko je ne znam.Elegant je napisao/la:Ko je Sadikovicima menađer, ako je Zuban ne cudi me sto ih Edis gura.
Nije Zuban, a ko je ne znam.Elegant je napisao/la:Ko je Sadikovicima menađer, ako je Zuban ne cudi me sto ih Edis gura.
Ipe je napisao/la:Poluvrijeme:LARSSON je napisao/la:OćemIpe je napisao/la:larsone brate hoćeš nam stream viteza skontat?
Ipće Ahmedovski - Ej noći sestro moja
(za chwilu) Jana - Ostavi mi drugove
Đani - Zavede me i nestade
a ostalo ih provociraj kako si i navikao
![]()
Nista od njega u kljucnim utakmicama.baxuz87 je napisao/la:Tiaga su vozili jutros na ortopediju, noga ga boljela..
strašno je bitno što smo svejedno pobijedili, strašno. da nismo, i uz bolju igru bi sve do kraja morali druge gledati i čekati da nam se poklope.staaarinavijac je napisao/la:Nadam se da jučerašnja utakmica nije početaka krize u igri tima , to bi bio crnjak da se desi baš u ovim ključnim duelima ...
Pored pojačanja na lijevoj strani , definitivno nam treba i jedan pravi playmaker-fantazista, solidne tehnike i smisla da da fin zadnji pas špicevima.Iako su ovakvi igrači uglavnom skupi.
Od svih igrača juče je samo Stevanović bio svih 90 minuta u meču , i glavom i igrom ... a od 60. minute vrlo neodgovorno ponašanje skoro cijelog tima , vjerovatno se čuvali za slijedeće utakmice , ali da je Travnik dao gol u npr. zadnjih ped minuta , svi bi mogli "mahati ušima " .Morali su dati i 3. gol, pa onda polako.
Za svaki slučaj na naredne utakmice ponijeti po koji sedativ.
Zrinjski je svakako boljidelinjo je napisao/la:ma tanka ova Sloboda ne znam jel do mene ali meni zrinjski izgleda duplo bolje
zalosno je sto su oni ovakvi izgledali kao Real u srijedu ccc...a cijele sezone igraju ovako mrljavo nista ...a i ovaj teren majko draga bolje na sljaci igrati nego na ovom terenu ccckrajisnik87 je napisao/la:Zrinjski je svakako boljidelinjo je napisao/la:ma tanka ova Sloboda ne znam jel do mene ali meni zrinjski izgleda duplo bolje
Nadam se da ce ih Siroki napatiti al da ce Sloboda uzeti