ja mislim da mi jos ne mozemo ni naslutiti prvih 11...danas su radili duple pasove izmedju onih sipki skoro citav trening,ono sto zahtjevaju od njih je brzo dodavanje bez peglanja i jak pas.Nisam vidio onu grupu kod Koste al ovi kod Lesnika su se bas mucili,dobaci neko sefu kaze bolje im dajte da bacaju ta koplja kaze sef ne,bice sve ok i nekako ja mu vjerujem.Kasnije se podjelise i bacise lopte na skracenom prostoru u jednoj ekipi dado stoper bio

,stopere je dosta prema naprjed pomjera,nisam bas shvatio sta je trazio od njih stalno je prekidao i ponavljali su akcije.Ima ih bruku ne moze se sve popratiti niti izdvojiti neki pojedinac,jasno je da svi grizu.Stekao sam utisak da ce pod njegovom palicom ovi mladji ili eksplodirati ili ce grohnuti skroz,ubi ih Lesnik pricom i stalnim kritikovanjem e sad hocel to neko uzeti za zlo ili dobronamjerno vidjecemo.Danas su na udaru biliDado,Zera,Kosoric i Stanic.Uglavnom njih dovijca mi djeluju da znaju fino svoj posao znaju sta zele samouvjereni su koliko ce nasi usvojiti nesto od njihovog evropskog fudbala i koliko ce se kaniti mahalskog vidjecemo.Oni sto su na posusbi bili danas ih nije bilo vjerovatno noga isto tako mislim i za Efendica