Juce Stana po meni najlosiji kod nas,odavno je u padu forme(a ima i najvise odmora jer kup preskace od 2.polusezone)...Zaha,oba stopera,Kramar ispod prosjeka.
Lendric i Stevanovic zasluzuju aplauze(Stevi zamjeram sto nije dodao u 2 pol kod one sanse Lendricu na peterac jer je bio sam,a ovaj sutao iskosa visoko iznad gola)
I Bekrija vazna kerika bio jer da ne bi njeg juce garantujem da u 2 pol ne bi zabili za pobjedu nego bi ostalo 1:1(pritisak s tribina,ovi bi se valjali i zadrzavali..)
Utakmica teska iz razloga jer su svi upisali pobjedu,dosla u nezgodnom periodu iza poraza koji nas je izbacio iz takta,igraci su bili u psihickom grcu prije utakmice(i dok su na mezaru bili) i za vrijeme iste(prvih 10 min) ko da su na Jupiter istrcali , i kad smo primili pogodak reko ovo moze biti kiks ko prosle godine protiv Slobode(1:1) na tihoj Grbavici..al sreca nije,pobjeda je pobjeda a mi borbu nastavljamo..
Sljedeca kup,probat sta god bude(rani pogodak sve otvara,a bude li x na pol to je gotovo) a na derbiju ce svi dati 110% bez obzira sto cemo igrat poslije 3 dana tekmu tako da garantujem da ce svi poginuti na terenu,i da necemo izgubiti..Zaha je MMP derbiya
Ps. kako Edisu stoji strasno onaj komplet crne trenerke,3 bolje od one sive