Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

exbabilon
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

ned apr 17, 2016 1:46 pm

ChWilla je napisao/la:ja vala navijam za slobodu i zbog nas i zbog njih. najviše su zaslužili realno.
Poslije nacina na koji su odigrali utakmicu Kupa na Grbavici pali su mi u ocima i kao ekipa i Husref kao trener. U neka druga vremena kada ekipa iz nizeg doma dodje da se brani uvijek se znalo da ce ukrasti sto je moguce vise vremena, ali sad kad su dosli kao lideri prvenstva i realno ponajbolja ekipa u drzavi onaj antifudbal je sramotan. Tesko mi je to reci, ali mislim da bi nas mogli pobijediti i da su odlucili da igraju, ali bas da igraju. Za Tuzlu i Tuzlake me vise nista ne moze iznenaditi, od kamenovanja, psovanja glavnog grada na mecu protiv Srbije, konstantnog blacenje svega sto dolazi iz glavnog grada, dizanja tri prsta, itd. Pokusao sam odvojit taj mentalitet i ekipu Slobode ove godine, ali su na Grbavici pokazali da je sve ostlao isto. Da se razumijemo, necu navijati ni protiv njih.

Elegant
Kontakt:

ned apr 17, 2016 1:48 pm

Danas nam njihova pobjeda ide u prilog i neka tako bude, a sto se tice revanasa vidjet cemo sta nasi spremaju - jedan brzi gol bi nas vratio u igru.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

delinjo
Kontakt:

ned apr 17, 2016 2:05 pm

ma poraz sirokog i govana danas bi nam bas otvorio vrata evrope cak bi malo zagazili u istu...i imali bi situaciju da pobjedom protiv njih na kosevu napravimo brejk...i ne bi samo volio ako danas kiksaju da se postavimo opet pickasto kao svaki put na derbiju gore i odigramo na bod...jedinu stvar koju Odovicu nikad necu halaliti je onaj pickasti pristup prosli derbi gore...
GOO ROGER!!!
peRFect!!

VOLIM ZELJEZNICAR !!!!!!!!

Brkoo
Kontakt:

ned apr 17, 2016 2:30 pm

Od Dzeke je ostalo samo ime, ovoliku nemoc kod jednog napadaca odavno nisam vidio, reakcije kao kod nekog dede od 90 godina. Ne vjerujem da ce se nesto klubovi otimati za njega u ovom transfer roku, tako da ni mi necemo hajrovati u ovom slucaju..
Neka je svetinja koja na srcu stoji važnija od prezimena koje na leđima nosiš!
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

Plavi orkestar
Kontakt:

ned apr 17, 2016 2:38 pm

Brkoo je napisao/la:Od Dzeke je ostalo samo ime, ovoliku nemoc kod jednog napadaca odavno nisam vidio, reakcije kao kod nekog dede od 90 godina. Ne vjerujem da ce se nesto klubovi otimati za njega u ovom transfer roku, tako da ni mi necemo hajrovati u ovom slucaju..
Sto se tice Rome ja mislim da je danas završio svoju karijeru.
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja".

delinjo
Kontakt:

ned apr 17, 2016 2:38 pm

@Brkoo katastroffa ziva ja ne razumijem sta bi od onakvog igraca majko draga...tesko ce neki topk klub za njega ovakvog dati neke vece pare realno...u Kini vjerujem da hoce...
GOO ROGER!!!
peRFect!!

cala
Kontakt:

ned apr 17, 2016 2:43 pm

Kina, Katar i eventualno MLS bi mu mogao biti zadnji veci transfer.

delinjo
Kontakt:

ned apr 17, 2016 2:43 pm

cala je napisao/la:Kina, Katar i eventualno MLS bi mu mogao biti zadnji veci transfer.
to je to..i nadam se nakon epizode godinu ili dvije tu da se vraca ovdje ...idealan scenarij...vrijeme cini svoje :D
GOO ROGER!!!
peRFect!!

Elegant
Kontakt:

ned apr 17, 2016 2:44 pm

Neka ide u Rumuniju samo da mi dobijemo novce !

Ipe
Kontakt:

ned apr 17, 2016 2:45 pm

larsone brate hoćeš nam stream viteza skontat?

Brkoo
Kontakt:

ned apr 17, 2016 2:47 pm

delinjo je napisao/la:@Brkoo katastroffa ziva ja ne razumijem sta bi od onakvog igraca majko draga...tesko ce neki topk klub za njega ovakvog dati neke vece pare realno...u Kini vjerujem da hoce...
Nakon onakve dvije sezone u Njemackoj, gdje je nakon toga mogao birati gdje ce ici, on je izabrao najgoru mogucu opciju i od tad je sve krenulo prema dolje. Da je otisao npr. u Bayern ubijedjen sam da je mogao biti ono sto je sad Lewandovski, koji je tada bio krampa u poredjenju sa Dzekom. Dzekin menadzer je jedan od krivaca sto mu se ovo izdesavalo a mogao je biti svjetska klasa..

LARSSONN
Kontakt:

ned apr 17, 2016 2:48 pm

Ipe je napisao/la:larsone brate hoćeš nam stream viteza skontat?
Oćem :D

delinjo
Kontakt:

ned apr 17, 2016 2:51 pm

Brkoo je napisao/la:
delinjo je napisao/la:@Brkoo katastroffa ziva ja ne razumijem sta bi od onakvog igraca majko draga...tesko ce neki topk klub za njega ovakvog dati neke vece pare realno...u Kini vjerujem da hoce...
Nakon onakve dvije sezone u Njemackoj, gdje je nakon toga mogao birati gdje ce ici, on je izabrao najgoru mogucu opciju i od tad je sve krenulo prema dolje. Da je otisao npr. u Bayern ubijedjen sam da je mogao biti ono sto je sad Lewandovski, koji je tada bio krampa u poredjenju sa Dzekom. Dzekin menadzer je jedan od krivaca sto mu se ovo izdesavalo a mogao je biti svjetska klasa..
a brate moj nije on ni u sitiju bio katastrofa imao je zestoku konkurenciju ali opet je bio vazan za njih...ali ocekivao sam da ce se u Romi preporoditi ...mada ja mislim da nije ni do njega koliko je njeaga vrijeme pregazilo i ovaj moderan fudbal ...osim u engleskoj onakvi igraci su izumrli ...
GOO ROGER!!!
peRFect!!

Ipe
Kontakt:

ned apr 17, 2016 2:52 pm

LARSSON je napisao/la:
Poluvrijeme:
Ipće Ahmedovski - Ej noći sestro moja
(za chwilu) Jana - Ostavi mi drugove
Đani - Zavede me i nestade

a ostalo ih provociraj kako si i navikao

:D :D

Brkoo
Kontakt:

ned apr 17, 2016 2:53 pm

LARSSON je napisao/la:
Ako ces praviti stream, molim te stavljaj od sad u onaj skriveni dio foruma jedan za nas a drugi za ostale, prosli put se hiljadu likova zakacilo na onaj jedan..

LARSSONN
Kontakt:

ned apr 17, 2016 2:55 pm

Brkoo je napisao/la:
LARSSON je napisao/la:
Ako ces praviti stream, molim te stavljaj od sad u onaj skriveni dio foruma jedan za nas a drugi za ostale, prosli put se hiljadu likova zakacilo na onaj jedan..
Neće biti yt stream, nasao sam da ne banuju

Southboy
Kontakt:

ned apr 17, 2016 2:55 pm

Juce Stana po meni najlosiji kod nas,odavno je u padu forme(a ima i najvise odmora jer kup preskace od 2.polusezone)...Zaha,oba stopera,Kramar ispod prosjeka.
Lendric i Stevanovic zasluzuju aplauze(Stevi zamjeram sto nije dodao u 2 pol kod one sanse Lendricu na peterac jer je bio sam,a ovaj sutao iskosa visoko iznad gola)
I Bekrija vazna kerika bio jer da ne bi njeg juce garantujem da u 2 pol ne bi zabili za pobjedu nego bi ostalo 1:1(pritisak s tribina,ovi bi se valjali i zadrzavali..)

Utakmica teska iz razloga jer su svi upisali pobjedu,dosla u nezgodnom periodu iza poraza koji nas je izbacio iz takta,igraci su bili u psihickom grcu prije utakmice(i dok su na mezaru bili) i za vrijeme iste(prvih 10 min) ko da su na Jupiter istrcali , i kad smo primili pogodak reko ovo moze biti kiks ko prosle godine protiv Slobode(1:1) na tihoj Grbavici..al sreca nije,pobjeda je pobjeda a mi borbu nastavljamo..
Sljedeca kup,probat sta god bude(rani pogodak sve otvara,a bude li x na pol to je gotovo) a na derbiju ce svi dati 110% bez obzira sto cemo igrat poslije 3 dana tekmu tako da garantujem da ce svi poginuti na terenu,i da necemo izgubiti..Zaha je MMP derbiya ;)

Ps. kako Edisu stoji strasno onaj komplet crne trenerke,3 bolje od one sive slika slika

Brkoo
Kontakt:

ned apr 17, 2016 2:58 pm

Edis Mulalić je sa klupe Želju vodio na 20 utakmica. Ostvario je 15 pobjeda, dva remija i tri poraza. :zeljeznicar1:

omladina1921zeljina
Kontakt:

ned apr 17, 2016 3:14 pm

Brkoo je napisao/la:Edis Mulalić je sa klupe Želju vodio na 20 utakmica. Ostvario je 15 pobjeda, dva remija i tri poraza. :zeljeznicar1:
Znači od 60 bodova, uzeli 47. Sasvim dobra statistika koja se u ovakvom momentu ne vidi u kakvim smo bili gov*ima do nekog vakta prošle polusezone.
avanti ragazzi di buda, avanti ragazzi di pest, studenti, braccianti, operai il sole non sorge piad est!

CN 1969

LOBOTOMCI 2016

Elegant
Kontakt:

ned apr 17, 2016 3:17 pm

Ko je Sadikovicima menađer, ako je Zuban ne cudi me sto ih Edis gura.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.

Prijava