Nadopunio si me i to je to.Ja vjerujem da će on biti siguran član prvih 11,no vrijeme će pokazati.avlami97 je napisao/la:Prepisao si mi misli, ali radi Ajzee nisam htio ništa pisati. Fakat, kada sam god gledao Radnik, Šećer mi je ostavljao najbolji utisak. Svi su hvalili Hodžića (valjda vidljivija pozicija)Plava Porodica je napisao/la:Ja sam i očekivao više od Šećera,nego od Uglješe.No možda i griješim.
Iz razloga što sam relativno pratio Radnik prošle godine, i konstantno kada sam gledao bio je jedan od najboljih na terenu.Prava radilica,fizički spreman,ne umara se,defanzivno odličan,u napadu je itekako zna povući.Ima iskustva igranja po Evropi,jako dugo se zadržao,a jedna od najbitnijih stvari što volim kod igrača,je da rade,da su prisebni a ne napumpani po raznim medijima.Priseban,fin kulturan momak,i od njega očekujem pojačanje u pravom smislu.
I Uglješa možda ima i još bolje reference od Šećera,ali sam malo skeptičan,ko god je igrao u Borcu ovde kod nas bude bruka.
P.s. Upravo dajte Subiću ma koliko da traži,on ne može biti fula! Ja sam već tablete pripremio.., ali mi je Adnan nekako bio najbolji, uz krakatog stopera koji je otišao u Zrinjski.
Sad mi dijete reče, da se Šećerović već uselio i da nam je komšija
propagandaavlami97 je napisao/la:@Leon_Profesional, samo kahva sa kockomMa sin ganja trebe oko zgrade
i to mi prenese za Šećerovića.
off top - Ermin Zec odbio 600000KM za dvogodišnji ugovor, koji mu je ponudio Azmir Husić-poznatiji kao Sisoje i loš haver sa puncem.
Ma dat mu koliko god treba i cao
Ko riskira, taj profitira. Ukoliko budemo igrali 3-5-2, mene ne bi iznenadilo:Djulaga_ je napisao/la:Moje misljenje da nam ne treba stoper nego da gurnemo Osmankovica s Kosoricem.
Ne igramo evropu a mislim da bi uz Kosorica mogao izrasti u odlicnog stopera.
Kad ce dobiti sansu ako sad nece.
avlami97 je napisao/la:@Leon_Profesional, samo kahva sa kockomMa sin ganja trebe oko zgrade
off top - Ermin Zec odbio 600000KM za dvogodišnji ugovor, koji mu je ponudio Azmir Husić-poznatiji kao Sisoje i loš haver sa puncem.
Vjeruj mi Pile, da mi je to prvo palo napamet. Isto kao i za platu osobi koja je sklona alkoholu, ali ne pijepile87 je napisao/la:propagandaavlami97 je napisao/la:@Leon_Profesional, samo kahva sa kockomMa sin ganja trebe oko zgrade
off top - Ermin Zec odbio 600000KM za dvogodišnji ugovor, koji mu je ponudio Azmir Husić-poznatiji kao Sisoje i loš haver sa puncem.![]()
u ovo mogu vjerovati samo tuzaci
Moras biti ko onaj "Joge poceraj" da povjerujes u ovo doduse poprilican broj ih je upravo takav.avlami97 je napisao/la:Vjeruj mi Pile, da mi je to prvo palo napamet. Isto kao i za platu osobi koja je sklona alkoholu, ali ne pijepile87 je napisao/la:propagandaavlami97 je napisao/la:@Leon_Profesional, samo kahva sa kockomMa sin ganja trebe oko zgrade
off top - Ermin Zec odbio 600000KM za dvogodišnji ugovor, koji mu je ponudio Azmir Husić-poznatiji kao Sisoje i loš haver sa puncem.![]()
u ovo mogu vjerovati samo tuzaci
Kontrolna prijateljska Irfo dragi..irfo je napisao/la:zasto nema najave nikakve na zvanicnoj za prijateljsku sutra, trebaju pozvat clanove kluba i fino napisat
Reci ti nama hoce li biti sta od Subica ?DANAN je napisao/la:Kontrolna prijateljska Irfo dragi..irfo je napisao/la:zasto nema najave nikakve na zvanicnoj za prijateljsku sutra, trebaju pozvat clanove kluba i fino napisat
Pa danima se o njoj prica....