Ne ocekujem kiks Zrinje.
Ali onda u Mostaru, kom opanci kom obojci..

@Omar, i meni ova ekipa ima dosta dobrih stvari.
A sa svim pobjedama u LZP, 100000% smo prvacistorm_raider je napisao/la: ↑sri feb 21, 2018 11:09 amHm.. interesantno. Mozes li malo dublju analizu ovoga postaviti? Ne znam ni kakav nam je raspored tacno.
Nije nemoguće, ostale su još tri utakmice
Šta god da imaju, mi smo Željo, a oni su zrinjski. Juriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiš braćooooooooooooLeon_Professional je napisao/la: ↑sri feb 21, 2018 11:37 amImaju oni i drugih metaka, ne mora to biti sudija![]()
Pa ne igraju protiv Zelje nego protiv MladostiAsharaK je napisao/la: ↑sri feb 21, 2018 11:38 amŠta god da imaju, mi smo Željo, a oni su zrinjski. Juriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiš braćooooooooooooLeon_Professional je napisao/la: ↑sri feb 21, 2018 11:37 amImaju oni i drugih metaka, ne mora to biti sudija![]()
ima legenda Želje na klupi Mladosti, šta se sikirateLeon_Professional je napisao/la: ↑sri feb 21, 2018 11:40 amPa ne igraju protiv Zelje nego protiv MladostiAsharaK je napisao/la: ↑sri feb 21, 2018 11:38 amŠta god da imaju, mi smo Željo, a oni su zrinjski. Juriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiš braćooooooooooooLeon_Professional je napisao/la: ↑sri feb 21, 2018 11:37 amImaju oni i drugih metaka, ne mora to biti sudija![]()
![]()