Igr'o je i Suba u Borcu...Plava Porodica je napisao/la:Ja sam i očekivao više od Šećera,nego od Uglješe.No možda i griješim.
Iz razloga što sam relativno pratio Radnik prošle godine, i konstantno kada sam gledao bio je jedan od najboljih na terenu.Prava radilica,fizički spreman,ne umara se,defanzivno odličan,u napadu je itekako zna povući.Ima iskustva igranja po Evropi,jako dugo se zadržao,a jedna od najbitnijih stvari što volim kod igrača,je da rade,da su prisebni a ne napumpani po raznim medijima.Priseban,fin kulturan momak,i od njega očekujem pojačanje u pravom smislu.
I Uglješa možda ima i još bolje reference od Šećera,ali sam malo skeptičan,ko god je igrao u Borcu ovde kod nas bude bruka.
P.s. Upravo dajte Subiću ma koliko da traži,on ne može biti fula! Ja sam već tablete pripremio..
#SUB*LARS1921 je napisao/la:Trebal gdje pisat ono #Subic #miskesponsorsyou ?
Joj ako ode kod konkurenata, skok sa onih misketovih nebodera
Ja i ti moramo ozbiljno popricati.ChWilla je napisao/la:šećerović je stvarno igrao u drugoj holandskoj, jednu sezonu bukvalno sve utakmice. to je za mene bolja referenca nego u borcu kakav je zadnje tri godine.
Razmišljo sam o tome dok sam pisaoHurmasica je napisao/la:Igr'o je i Suba u Borcu...Plava Porodica je napisao/la:Ja sam i očekivao više od Šećera,nego od Uglješe.No možda i griješim.
Iz razloga što sam relativno pratio Radnik prošle godine, i konstantno kada sam gledao bio je jedan od najboljih na terenu.Prava radilica,fizički spreman,ne umara se,defanzivno odličan,u napadu je itekako zna povući.Ima iskustva igranja po Evropi,jako dugo se zadržao,a jedna od najbitnijih stvari što volim kod igrača,je da rade,da su prisebni a ne napumpani po raznim medijima.Priseban,fin kulturan momak,i od njega očekujem pojačanje u pravom smislu.
I Uglješa možda ima i još bolje reference od Šećera,ali sam malo skeptičan,ko god je igrao u Borcu ovde kod nas bude bruka.
P.s. Upravo dajte Subiću ma koliko da traži,on ne može biti fula! Ja sam već tablete pripremio..
Prepisao si mi misli, ali radi Ajzee nisam htio ništa pisati. Fakat, kada sam god gledao Radnik, Šećer mi je ostavljao najbolji utisak. Svi su hvalili Hodžića (valjda vidljivija pozicija)Plava Porodica je napisao/la:Ja sam i očekivao više od Šećera,nego od Uglješe.No možda i griješim.
Ma loš je Subić skroz, veze on nema...Omar500 je napisao/la:''......Subic je imao uspesnu jesen u Evropi i pored cinjenice da je dosao iz nize kvalitetne lige, pokazao da je na taktickom planu imao po neku gresku u igri ali je svojom hitroscu ispravljao greske koje nisu uticale na rezultat......forsiranje Bogosavca ovog proleca je objasnjeno interesovanjem Sevilje a Partizan 60 % golova primio preko njegove strane uz tri, cetiri ispadanja iz igre na svakoj utakmici u super ligi.........ovo je najveci previd i greska Tomica da odsranjuje igraca koji pored fudbalskih ima i odlicne sportske predispozicije.......mladom igracu je potrebno vreme a tek mu je prva godina ugovora u velikom klubu''
jedan od komentara na mondo.rs
Vjeruj da imam vrlo dobre informacije sto se tice Partizana. Tamo nije sve najljepse, dosta menadjera i kriminalaca se mota oko ovih mladjih igraca. Pisao sam to i prije za Trujica koji je igrao Evropu kao i Subic, bio dobar i na kraju mu se na zimu zahvale i kazu da ne racunaju na njega zbog toga sto je "prebrz" za Partizana.. Svasta tu ima, pogotovo u zadnje vrijeme jer sumnjivi su im ljudi u upravi.Omar500 je napisao/la:''......Subic je imao uspesnu jesen u Evropi i pored cinjenice da je dosao iz nize kvalitetne lige, pokazao da je na taktickom planu imao po neku gresku u igri ali je svojom hitroscu ispravljao greske koje nisu uticale na rezultat......forsiranje Bogosavca ovog proleca je objasnjeno interesovanjem Sevilje a Partizan 60 % golova primio preko njegove strane uz tri, cetiri ispadanja iz igre na svakoj utakmici u super ligi.........ovo je najveci previd i greska Tomica da odsranjuje igraca koji pored fudbalskih ima i odlicne sportske predispozicije.......mladom igracu je potrebno vreme a tek mu je prva godina ugovora u velikom klubu''
jedan od komentara na mondo.rs