Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

barbarez
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pet jun 17, 2016 8:50 pm

Dajte Subica, pravite akciju ko za stolice. Evo od mene sutra 100 km . Halal bilo.

ISB87
Kontakt:

pet jun 17, 2016 8:51 pm

Izvor momci? :djavo:
MIRZA RASCIC

sofronije
Kontakt:

pet jun 17, 2016 9:14 pm

ISB87 je napisao/la:Izvor momci? :djavo:
Frizerski salon Headline :)
:zeljeznicar1:

ChWilla
Kontakt:

pet jun 17, 2016 9:20 pm

napisao je onaj portal da je potvrdio da je kontaktiran, a prenijelo par srbijanskih.
gradi željo boli te *****

Plava Porodica
Kontakt:

pet jun 17, 2016 9:21 pm

Ja sam i očekivao više od Šećera,nego od Uglješe.No možda i griješim.
Iz razloga što sam relativno pratio Radnik prošle godine, i konstantno kada sam gledao bio je jedan od najboljih na terenu.Prava radilica,fizički spreman,ne umara se,defanzivno odličan,u napadu je itekako zna povući.Ima iskustva igranja po Evropi,jako dugo se zadržao,a jedna od najbitnijih stvari što volim kod igrača,je da rade,da su prisebni a ne napumpani po raznim medijima.Priseban,fin kulturan momak,i od njega očekujem pojačanje u pravom smislu.
I Uglješa možda ima i još bolje reference od Šećera,ali sam malo skeptičan,ko god je igrao u Borcu ovde kod nas bude bruka.

P.s. Upravo dajte Subiću ma koliko da traži,on ne može biti fula! Ja sam već tablete pripremio..
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Hurmasica
Kontakt:

pet jun 17, 2016 9:23 pm

Plava Porodica je napisao/la:Ja sam i očekivao više od Šećera,nego od Uglješe.No možda i griješim.
Iz razloga što sam relativno pratio Radnik prošle godine, i konstantno kada sam gledao bio je jedan od najboljih na terenu.Prava radilica,fizički spreman,ne umara se,defanzivno odličan,u napadu je itekako zna povući.Ima iskustva igranja po Evropi,jako dugo se zadržao,a jedna od najbitnijih stvari što volim kod igrača,je da rade,da su prisebni a ne napumpani po raznim medijima.Priseban,fin kulturan momak,i od njega očekujem pojačanje u pravom smislu.
I Uglješa možda ima i još bolje reference od Šećera,ali sam malo skeptičan,ko god je igrao u Borcu ovde kod nas bude bruka.

P.s. Upravo dajte Subiću ma koliko da traži,on ne može biti fula! Ja sam već tablete pripremio..
Igr'o je i Suba u Borcu... :ganja:
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

LARSSON
Kontakt:

pet jun 17, 2016 9:24 pm

Trebal gdje pisat ono #Subic #miskesponsorsyou ? :D

Joj ako ode kod konkurenata, skok sa onih misketovih nebodera

ChWilla
Kontakt:

pet jun 17, 2016 9:24 pm

šećerović je stvarno igrao u drugoj holandskoj, jednu sezonu bukvalno sve utakmice. to je za mene bolja referenca nego u borcu kakav je zadnje tri godine.

rodrigo87
Kontakt:

pet jun 17, 2016 9:25 pm

LARS1921 je napisao/la:Trebal gdje pisat ono #Subic #miskesponsorsyou ? :D

Joj ako ode kod konkurenata, skok sa onih misketovih nebodera
#SUB* :rofl: :rofl: :rofl:

Ajzea
Kontakt:

pet jun 17, 2016 9:25 pm

ChWilla je napisao/la:šećerović je stvarno igrao u drugoj holandskoj, jednu sezonu bukvalno sve utakmice. to je za mene bolja referenca nego u borcu kakav je zadnje tri godine.
Ja i ti moramo ozbiljno popricati. :kafa:

Leon_Professional
Kontakt:

pet jun 17, 2016 9:26 pm

http://mondo.rs/a912806/Sport/Fudbal/Al ... izana.html" target="_blank

Ovdje je Mondo ga kontaktirao i potvrdio im je.

Djulaga_
Kontakt:

zar je secerovic igrao u borcu?
"Sa Željom sam se dogovorio u dvije minute.Jedva čekam obući dres najboljeg kluba u Bosni i Hercegovini.Velika čast i obaveza prema upravi, treneru i naravno navijačima.Uvjeren sam da ću im uzvratiti na ukazanom povjerenju" ; Ivan Lendrić

ChWilla
Kontakt:

pa kažem referenca, ne nužno da je bolji igrač.

Plava Porodica
Kontakt:

pet jun 17, 2016 9:28 pm

Hurmasica je napisao/la:
Plava Porodica je napisao/la:Ja sam i očekivao više od Šećera,nego od Uglješe.No možda i griješim.

Igr'o je i Suba u Borcu... :ganja:
Razmišljo sam o tome dok sam pisao :ganja:
Mada on ne može biti fula kaaako god da okreneš..
#Subic#miskesponsorsyou

@Ajzea znam da ti teško pada,ali ja kažem ovo je moje mišljenje.A ne fulam često
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Ajzea
Kontakt:

pet jun 17, 2016 9:28 pm

Ma sala, Zeljeznicar je uvijek bio, jeste i uvijek ce biti iznad svega. :)

diego1921
Kontakt:

pet jun 17, 2016 9:31 pm

Neka konkurencije,bar nece Enis vise biti prva izmjena !! :ganja:
Kolko ostajemo u Kupresu ? Milos spomenu da cemo igrati protiv Mladosti,hoce li jos koja tekma biti tamo ?

Omar500
Moderator
Kontakt:

pet jun 17, 2016 9:32 pm

''......Subic je imao uspesnu jesen u Evropi i pored cinjenice da je dosao iz nize kvalitetne lige, pokazao da je na taktickom planu imao po neku gresku u igri ali je svojom hitroscu ispravljao greske koje nisu uticale na rezultat......forsiranje Bogosavca ovog proleca je objasnjeno interesovanjem Sevilje a Partizan 60 % golova primio preko njegove strane uz tri, cetiri ispadanja iz igre na svakoj utakmici u super ligi.........ovo je najveci previd i greska Tomica da odsranjuje igraca koji pored fudbalskih ima i odlicne sportske predispozicije.......mladom igracu je potrebno vreme a tek mu je prva godina ugovora u velikom klubu''

jedan od komentara na mondo.rs
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

avlami97
Kontakt:

pet jun 17, 2016 9:35 pm

Prepisao si mi misli, ali radi Ajzee nisam htio ništa pisati. Fakat, kada sam god gledao Radnik, Šećer mi je ostavljao najbolji utisak. Svi su hvalili Hodžića (valjda vidljivija pozicija) :mrgreen: , ali mi je Adnan nekako bio najbolji, uz krakatog stopera koji je otišao u Zrinjski.

Sad mi dijete reče, da se Šećerović već uselio i da nam je komšija :mrgreen:
Dok istina obuje cipele laž je već obišla cijeli svijet.

Grbavica
Kontakt:

pet jun 17, 2016 9:36 pm

Omar500 je napisao/la:''......Subic je imao uspesnu jesen u Evropi i pored cinjenice da je dosao iz nize kvalitetne lige, pokazao da je na taktickom planu imao po neku gresku u igri ali je svojom hitroscu ispravljao greske koje nisu uticale na rezultat......forsiranje Bogosavca ovog proleca je objasnjeno interesovanjem Sevilje a Partizan 60 % golova primio preko njegove strane uz tri, cetiri ispadanja iz igre na svakoj utakmici u super ligi.........ovo je najveci previd i greska Tomica da odsranjuje igraca koji pored fudbalskih ima i odlicne sportske predispozicije.......mladom igracu je potrebno vreme a tek mu je prva godina ugovora u velikom klubu''

Ma loš je Subić skroz, veze on nema...

samo nek potpiše za nas
Ko nas je kleo, nije dangubio.

Leon_Professional
Kontakt:

pet jun 17, 2016 9:36 pm

Omar500 je napisao/la:''......Subic je imao uspesnu jesen u Evropi i pored cinjenice da je dosao iz nize kvalitetne lige, pokazao da je na taktickom planu imao po neku gresku u igri ali je svojom hitroscu ispravljao greske koje nisu uticale na rezultat......forsiranje Bogosavca ovog proleca je objasnjeno interesovanjem Sevilje a Partizan 60 % golova primio preko njegove strane uz tri, cetiri ispadanja iz igre na svakoj utakmici u super ligi.........ovo je najveci previd i greska Tomica da odsranjuje igraca koji pored fudbalskih ima i odlicne sportske predispozicije.......mladom igracu je potrebno vreme a tek mu je prva godina ugovora u velikom klubu''

Vjeruj da imam vrlo dobre informacije sto se tice Partizana. Tamo nije sve najljepse, dosta menadjera i kriminalaca se mota oko ovih mladjih igraca. Pisao sam to i prije za Trujica koji je igrao Evropu kao i Subic, bio dobar i na kraju mu se na zimu zahvale i kazu da ne racunaju na njega zbog toga sto je "prebrz" za Partizana.. Svasta tu ima, pogotovo u zadnje vrijeme jer sumnjivi su im ljudi u upravi.

@avlami97 idi trazi sećera :rofl: :rofl: :rofl:

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 10 gostiju.

Prijava