Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Omar500
Moderator
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pet jun 17, 2016 7:03 pm

Vec se po medijima poceo provlaciti Subic sto mi se nikako ne svidja :|
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

Format
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

pet jun 17, 2016 7:06 pm

fk1921 je napisao/la:
ž'21 je napisao/la:
Format je napisao/la:Ako Subic dodje bolje im je da idu haha
On je igrac koji je vjerovatno planiran na lijevo krilo a ako on dodje Kostic bi mogao rotirati na tim pozicijama buduci da Husic Subic i Lazic mogu pokriti sve pozicije na lijevoj strani.

Sent from my LG-D802 using Tapatalk
Trazi veliku platu, jos nista nije zavrseno
Njemu i treba dati veliku platu nece se zajebat,mozes zaradit jebene pare poslije s i u repku lagano moze ako bude fino igrao

cala
Kontakt:

pet jun 17, 2016 7:07 pm

Ma najgore je sto se stvara hype u medijima i onda kad dovedemo neko drugo solidno pojacanje a ne Subica bice "**** vas on, od Salihovica i Subica mi spadosmo na (neki random lik)".

fk1921

pet jun 17, 2016 7:08 pm

cala je napisao/la:Ma najgore je sto se stvara hype u medijima i onda kad dovedemo neko drugo solidno pojacanje a ne Subica bice "**** vas on, od Salihovica i Subica mi spadosmo na (neki random lik)".
e to jeste najgore, raja ocekuje top pojacanja....al slabo kome dodje do glave da smo se mi tek finansijski stabilizovali. Polahko, ako Subic dodje bice to pojacanje i po ako ne Boze moj, bitno je da vjerujemo Kosticu a ko god dodje nadajmo se da ce valjati :)
04.03.2015

Na vanrednoj sjednici Skupštine FK Željezničar, usvojen je novi statut Kluba kojim je jasno poručeno da klub ostaje dosljedan svojoj devedesetogodišnjoj tradiciji, filozofiji i sloganu: Mi smo Željini, Željo je naš. Svetinje nisu na prodaju!

LARSSON
Kontakt:

pet jun 17, 2016 7:10 pm

starigrad je napisao/la:
LARS1921 je napisao/la:
Kapiten je napisao/la:[video]https://www.youtube.com/watch?v=JMlAQvJfRdk[/video]

Pa je li moguce da ovo niko nije upratio :(
Ako nađete kakav snimak bacite ovdje.

Upratili smo ali kasno. Da sam znao da ce danas biti repriza snimao bih, ali tek vidio na pred kraj
na kojem kanalu je ovo bilo? imam mojatv, pa mogu vratiti par dana unazad neke od kanala

Alfa TV

storm_raider
Kontakt:

pet jun 17, 2016 7:10 pm

LARS1921 je napisao/la:
Kapiten je napisao/la:[video]https://www.youtube.com/watch?v=JMlAQvJfRdk[/video]

Pa je li moguce da ovo niko nije upratio :(
Ako nađete kakav snimak bacite ovdje.

Upratili smo ali kasno. Da sam znao da ce danas biti repriza snimao bih, ali tek vidio na pred kraj
Opustio si se Larsone. :ganja:

Uh, kako bih volio ovo da pogledam...
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

LARSSON
Kontakt:

pet jun 17, 2016 7:13 pm

Idi begaj :D Trebate me napomenuti

Bice na njihovom kanalu, bar do sada su sve emisije bile, a za svaki slucaj poslao sam im poruku :ganja:

Leon_Professional
Kontakt:

pet jun 17, 2016 7:20 pm

starigrad je napisao/la:@larson, hvala. na alfatv trenutno ne radi epg (boljka mojatv), pa nisam siguran je li medju kanalima, na kojim se program moze pogledati naknadno. dobar sam sa bikicem, pa cu vijdeti moze li mi kako dostaviti snimak emisije.
Nije, imam i ja mojaTV sad sam provjeravao. Valjda izadje na njihovoj stranici.

sz21
Kontakt:

pet jun 17, 2016 7:33 pm

Na treningu danas me najviše pozitivno iznenadio Šećerović. Ide na svaku loptu, bori se, otkriva
Jednom Zeljeznicaar, uvijek Zeljeznicar to je tako. I.O

fk1921

pet jun 17, 2016 7:35 pm

sz21 je napisao/la:Na treningu danas me najviše pozitivno iznenadio Šećerović. Ide na svaku loptu, bori se, otkriva
A hervas i ugljesa? :D
04.03.2015

Na vanrednoj sjednici Skupštine FK Željezničar, usvojen je novi statut Kluba kojim je jasno poručeno da klub ostaje dosljedan svojoj devedesetogodišnjoj tradiciji, filozofiji i sloganu: Mi smo Željini, Željo je naš. Svetinje nisu na prodaju!

sz21
Kontakt:

pet jun 17, 2016 7:40 pm

fk1921 je napisao/la:
sz21 je napisao/la:Na treningu danas me najviše pozitivno iznenadio Šećerović. Ide na svaku loptu, bori se, otkriva
A hervas i ugljesa? :D
Hervas se baš trudi vidi se, trči,traži loptu, bori se. A Ugi dobar je, ima dobar pas, otkriva se, traži lotpu. Ma svi dobri danas, ne bi imao koga da izdvojim da kažem da nije dobar, svi se trude, mladi Žera malo izgubljen,pogriješio par puta, pa mu je Lešnik objašnjavao šta i kako. Sve u svemu dobar trening. Sutra je utakmica otvorenog tipa u 17:30 na Grbavici
Jednom Zeljeznicaar, uvijek Zeljeznicar to je tako. I.O

CARSONIO
Kontakt:

pet jun 17, 2016 7:49 pm

:zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1: ovo volim vise nego ista sve nesta losa ovo ono

Rodom s mejtaša
Kontakt:

pet jun 17, 2016 8:02 pm

ChWilla je napisao/la:materijala ima itekako. nama treba tim, jer ga u prošloj sezoni bukvalno nismo imali poslije evrope. ni ekipa sa kokotom, livajom, mladenovićem nije trebala glat bez ispaljenog metka izgubiti npr. u prijedoru i travniku, ili ne pobijediti slaviju kod kuće da je posložena kako treba. ja sam to tad govorio i stojim kod toga i sad. ono što će odlučiti našu sezonu je hoće li uspjeti napraviti tim...i fizički spremiti ekipu da puca od snage. da smo bili kondiciono dominantni kao u amarovo vrijeme, mi bi na mišiće nekako izborili evropu i sa edisovim "planom" igre, to sam siguran sto posto.

znači plan, postavka, koncept u napadu pod jedan, i fizička sprema pod dva. to će nama presuditi prije nego ijedan pojedinac od igrača. a i pojedinci su super za našu ligu. ne možeš bezveze potpisati za tu sevilju, to smo vidjeli i na miroslavu. od njega mi nismo vidjeli nijedan spektakularan dribling u 15ak utakmica, ali jesmo ono što je mnogo važnije od toga - postavljanje, čitanje igre, trku i pomoć u odbrani svih 90 minuta. neko ko je učio igrati u španiji i ko je imao u jednom trenutku ponude reala i sevilje u istom trenutku bi morao imati sve to u malom prstu, čak i ako ne napravi neki strašni učinak golova i asistencija. njihov pristup igri je zadnju deceniju izdominirao fudbalski svijet.
To je to plan i sprema, ekipe su u pet deka. Ja bih još samo dodao suđenje i vanterenski elementi, ali pošto nam to ne ide u prilog u prve dvije stvari moramo biti dominantni i ako bude nafake dićemo neśto.

Hurmasica
Kontakt:

pet jun 17, 2016 8:21 pm

Kakav je onaj Efendić što je na probi? Ima li kuveta u njemu?
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

iggy2377

pet jun 17, 2016 8:28 pm

Rodom s mejtaša je napisao/la:
ChWilla je napisao/la:materijala ima itekako. nama treba tim, jer ga u prošloj sezoni bukvalno nismo imali poslije evrope. ni ekipa sa kokotom, livajom, mladenovićem nije trebala glat bez ispaljenog metka izgubiti npr. u prijedoru i travniku, ili ne pobijediti slaviju kod kuće da je posložena kako treba. ja sam to tad govorio i stojim kod toga i sad. ono što će odlučiti našu sezonu je hoće li uspjeti napraviti tim...i fizički spremiti ekipu da puca od snage. da smo bili kondiciono dominantni kao u amarovo vrijeme, mi bi na mišiće nekako izborili evropu i sa edisovim "planom" igre, to sam siguran sto posto.

znači plan, postavka, koncept u napadu pod jedan, i fizička sprema pod dva. to će nama presuditi prije nego ijedan pojedinac od igrača. a i pojedinci su super za našu ligu. ne možeš bezveze potpisati za tu sevilju, to smo vidjeli i na miroslavu. od njega mi nismo vidjeli nijedan spektakularan dribling u 15ak utakmica, ali jesmo ono što je mnogo važnije od toga - postavljanje, čitanje igre, trku i pomoć u odbrani svih 90 minuta. neko ko je učio igrati u španiji i ko je imao u jednom trenutku ponude reala i sevilje u istom trenutku bi morao imati sve to u malom prstu, čak i ako ne napravi neki strašni učinak golova i asistencija. njihov pristup igri je zadnju deceniju izdominirao fudbalski svijet.
To je to plan i sprema, ekipe su u pet deka. Ja bih još samo dodao suđenje i vanterenski elementi, ali pošto nam to ne ide u prilog u prve dvije stvari moramo biti dominantni i ako bude nafake dićemo neśto.
Bio sam na treningu i iskreno milina je gledati rad SS a boga mi i igrace sute i rade nema deranja jedni na druge itd izgleda da su svjesni da rade od nule.Ne bih nikoga da izdvajam ali moram Hervasa, s obzirom da nezna nas jezik i da je tu par dana covjek konta sta treba da radi da li je poligon u pitanju ili pred kraj treninga sto su se podjelili u 3 grupe.Malo mu Ljesnik prevede na engleski ali frajer je po onom sto sam vidio kliker i konta stvari bez dodatnog objasnjavanja,drugo stvarno radi i trudi se i bukvalno grize.A sto se tice ostalih mislim da se danas nazirao taj famozni kostur ekipe u principu za sada stvano svi dobro rade i trude se max sto me jako raduje a jos vise da sve sugestije uvazavaju od SS i ispravljaju

LARSSON
Kontakt:

pet jun 17, 2016 8:35 pm

Sto se tice ovog efendica na probi,nek napise neko kako sta, ja imam ovu jednu utakmicu u17, ali davno je to bilo

exbabilon
Kontakt:

pet jun 17, 2016 8:36 pm

Ma ovo sa Subicem treba isforsirati i napeti se koliko god mozemo, a s ovih par odlazaka sigurno mozemo pofino... to nije macak u vreci kao Lazic, Husic, Pozder... on je dokazan igrac, nije u godinama, zeljan jos uvijek dobrog fudbala...definitivno ogroman upgrade na ono sto sada imamo. U tom slucaju bi imali Subica, Lendrica, Stevanovica, Blagojevica i Kosorica koji su sigurno ponajbolji na svojim pozicijama u ligi, igraci koji prave razliku. Igrace tipa Lazic, Secerovic mozes dovesti svaki drugi dan, neka i njih, ali ovakve kapitalce moramo ganjati.

Plavi orkestar
Kontakt:

pet jun 17, 2016 8:36 pm

"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja".

Whisperer

pet jun 17, 2016 8:37 pm

fk1921 je napisao/la:
ž'21 je napisao/la:
Format je napisao/la:Ako Subic dodje bolje im je da idu haha
On je igrac koji je vjerovatno planiran na lijevo krilo a ako on dodje Kostic bi mogao rotirati na tim pozicijama buduci da Husic Subic i Lazic mogu pokriti sve pozicije na lijevoj strani.

recimo da vaga ponude , slazem se sa tobom nije jos nista zavrseno , lago bi svak kad bi reko da ga nebi zelio u zelji vidjet zamislite on ljevo mico desno prepiso bi odmah duplu krunu.. :zeljeznicar1:
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

fk1921

pet jun 17, 2016 8:48 pm

Don Juan je napisao/la:
fk1921 je napisao/la:
ž'21 je napisao/la: On je igrac koji je vjerovatno planiran na lijevo krilo a ako on dodje Kostic bi mogao rotirati na tim pozicijama buduci da Husic Subic i Lazic mogu pokriti sve pozicije na lijevoj strani.

recimo da vaga ponude , slazem se sa tobom nije jos nista zavrseno , lago bi svak kad bi reko da ga nebi zelio u zelji vidjet zamislite on ljevo mico desno prepiso bi odmah duplu krunu.. :zeljeznicar1:
moram ti priznati da ti don juan ne stoji, mirsadmekic babo! :rofl: :rofl:
04.03.2015

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 6 gostiju.

Prijava