Njemu i treba dati veliku platu nece se zajebat,mozes zaradit jebene pare poslije s i u repku lagano moze ako bude fino igraofk1921 je napisao/la:Trazi veliku platu, jos nista nije zavrsenož'21 je napisao/la:On je igrac koji je vjerovatno planiran na lijevo krilo a ako on dodje Kostic bi mogao rotirati na tim pozicijama buduci da Husic Subic i Lazic mogu pokriti sve pozicije na lijevoj strani.Format je napisao/la:Ako Subic dodje bolje im je da idu haha
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
e to jeste najgore, raja ocekuje top pojacanja....al slabo kome dodje do glave da smo se mi tek finansijski stabilizovali. Polahko, ako Subic dodje bice to pojacanje i po ako ne Boze moj, bitno je da vjerujemo Kosticu a ko god dodje nadajmo se da ce valjaticala je napisao/la:Ma najgore je sto se stvara hype u medijima i onda kad dovedemo neko drugo solidno pojacanje a ne Subica bice "**** vas on, od Salihovica i Subica mi spadosmo na (neki random lik)".
starigrad je napisao/la:na kojem kanalu je ovo bilo? imam mojatv, pa mogu vratiti par dana unazad neke od kanalaLARS1921 je napisao/la:Kapiten je napisao/la:[video]https://www.youtube.com/watch?v=JMlAQvJfRdk[/video]
Pa je li moguce da ovo niko nije upratio![]()
Ako nađete kakav snimak bacite ovdje.
Upratili smo ali kasno. Da sam znao da ce danas biti repriza snimao bih, ali tek vidio na pred kraj
Opustio si se Larsone.LARS1921 je napisao/la:Kapiten je napisao/la:[video]https://www.youtube.com/watch?v=JMlAQvJfRdk[/video]
Pa je li moguce da ovo niko nije upratio![]()
Ako nađete kakav snimak bacite ovdje.
Upratili smo ali kasno. Da sam znao da ce danas biti repriza snimao bih, ali tek vidio na pred kraj
Nije, imam i ja mojaTV sad sam provjeravao. Valjda izadje na njihovoj stranici.starigrad je napisao/la:@larson, hvala. na alfatv trenutno ne radi epg (boljka mojatv), pa nisam siguran je li medju kanalima, na kojim se program moze pogledati naknadno. dobar sam sa bikicem, pa cu vijdeti moze li mi kako dostaviti snimak emisije.
A hervas i ugljesa?sz21 je napisao/la:Na treningu danas me najviše pozitivno iznenadio Šećerović. Ide na svaku loptu, bori se, otkriva
Hervas se baš trudi vidi se, trči,traži loptu, bori se. A Ugi dobar je, ima dobar pas, otkriva se, traži lotpu. Ma svi dobri danas, ne bi imao koga da izdvojim da kažem da nije dobar, svi se trude, mladi Žera malo izgubljen,pogriješio par puta, pa mu je Lešnik objašnjavao šta i kako. Sve u svemu dobar trening. Sutra je utakmica otvorenog tipa u 17:30 na Grbavicifk1921 je napisao/la:A hervas i ugljesa?sz21 je napisao/la:Na treningu danas me najviše pozitivno iznenadio Šećerović. Ide na svaku loptu, bori se, otkriva
sz21 je napisao/la:Na treningu danas me najviše pozitivno iznenadio Šećerović. Ide na svaku loptu, bori se, otkriva
To je to plan i sprema, ekipe su u pet deka. Ja bih još samo dodao suđenje i vanterenski elementi, ali pošto nam to ne ide u prilog u prve dvije stvari moramo biti dominantni i ako bude nafake dićemo neśto.ChWilla je napisao/la:materijala ima itekako. nama treba tim, jer ga u prošloj sezoni bukvalno nismo imali poslije evrope. ni ekipa sa kokotom, livajom, mladenovićem nije trebala glat bez ispaljenog metka izgubiti npr. u prijedoru i travniku, ili ne pobijediti slaviju kod kuće da je posložena kako treba. ja sam to tad govorio i stojim kod toga i sad. ono što će odlučiti našu sezonu je hoće li uspjeti napraviti tim...i fizički spremiti ekipu da puca od snage. da smo bili kondiciono dominantni kao u amarovo vrijeme, mi bi na mišiće nekako izborili evropu i sa edisovim "planom" igre, to sam siguran sto posto.
znači plan, postavka, koncept u napadu pod jedan, i fizička sprema pod dva. to će nama presuditi prije nego ijedan pojedinac od igrača. a i pojedinci su super za našu ligu. ne možeš bezveze potpisati za tu sevilju, to smo vidjeli i na miroslavu. od njega mi nismo vidjeli nijedan spektakularan dribling u 15ak utakmica, ali jesmo ono što je mnogo važnije od toga - postavljanje, čitanje igre, trku i pomoć u odbrani svih 90 minuta. neko ko je učio igrati u španiji i ko je imao u jednom trenutku ponude reala i sevilje u istom trenutku bi morao imati sve to u malom prstu, čak i ako ne napravi neki strašni učinak golova i asistencija. njihov pristup igri je zadnju deceniju izdominirao fudbalski svijet.
Bio sam na treningu i iskreno milina je gledati rad SS a boga mi i igrace sute i rade nema deranja jedni na druge itd izgleda da su svjesni da rade od nule.Ne bih nikoga da izdvajam ali moram Hervasa, s obzirom da nezna nas jezik i da je tu par dana covjek konta sta treba da radi da li je poligon u pitanju ili pred kraj treninga sto su se podjelili u 3 grupe.Malo mu Ljesnik prevede na engleski ali frajer je po onom sto sam vidio kliker i konta stvari bez dodatnog objasnjavanja,drugo stvarno radi i trudi se i bukvalno grize.A sto se tice ostalih mislim da se danas nazirao taj famozni kostur ekipe u principu za sada stvano svi dobro rade i trude se max sto me jako raduje a jos vise da sve sugestije uvazavaju od SS i ispravljajuRodom s mejtaša je napisao/la:To je to plan i sprema, ekipe su u pet deka. Ja bih još samo dodao suđenje i vanterenski elementi, ali pošto nam to ne ide u prilog u prve dvije stvari moramo biti dominantni i ako bude nafake dićemo neśto.ChWilla je napisao/la:materijala ima itekako. nama treba tim, jer ga u prošloj sezoni bukvalno nismo imali poslije evrope. ni ekipa sa kokotom, livajom, mladenovićem nije trebala glat bez ispaljenog metka izgubiti npr. u prijedoru i travniku, ili ne pobijediti slaviju kod kuće da je posložena kako treba. ja sam to tad govorio i stojim kod toga i sad. ono što će odlučiti našu sezonu je hoće li uspjeti napraviti tim...i fizički spremiti ekipu da puca od snage. da smo bili kondiciono dominantni kao u amarovo vrijeme, mi bi na mišiće nekako izborili evropu i sa edisovim "planom" igre, to sam siguran sto posto.
znači plan, postavka, koncept u napadu pod jedan, i fizička sprema pod dva. to će nama presuditi prije nego ijedan pojedinac od igrača. a i pojedinci su super za našu ligu. ne možeš bezveze potpisati za tu sevilju, to smo vidjeli i na miroslavu. od njega mi nismo vidjeli nijedan spektakularan dribling u 15ak utakmica, ali jesmo ono što je mnogo važnije od toga - postavljanje, čitanje igre, trku i pomoć u odbrani svih 90 minuta. neko ko je učio igrati u španiji i ko je imao u jednom trenutku ponude reala i sevilje u istom trenutku bi morao imati sve to u malom prstu, čak i ako ne napravi neki strašni učinak golova i asistencija. njihov pristup igri je zadnju deceniju izdominirao fudbalski svijet.
recimo da vaga ponude , slazem se sa tobom nije jos nista zavrseno , lago bi svak kad bi reko da ga nebi zelio u zelji vidjet zamislite on ljevo mico desno prepiso bi odmah duplu krunu..fk1921 je napisao/la:Trazi veliku platu, jos nista nije zavrsenož'21 je napisao/la:On je igrac koji je vjerovatno planiran na lijevo krilo a ako on dodje Kostic bi mogao rotirati na tim pozicijama buduci da Husic Subic i Lazic mogu pokriti sve pozicije na lijevoj strani.Format je napisao/la:Ako Subic dodje bolje im je da idu haha
moram ti priznati da ti don juan ne stoji, mirsadmekic babo!Don Juan je napisao/la:recimo da vaga ponude , slazem se sa tobom nije jos nista zavrseno , lago bi svak kad bi reko da ga nebi zelio u zelji vidjet zamislite on ljevo mico desno prepiso bi odmah duplu krunu..fk1921 je napisao/la:Trazi veliku platu, jos nista nije zavrsenož'21 je napisao/la: On je igrac koji je vjerovatno planiran na lijevo krilo a ako on dodje Kostic bi mogao rotirati na tim pozicijama buduci da Husic Subic i Lazic mogu pokriti sve pozicije na lijevoj strani.