I svaki put isto ponavljati iste igrače, i lendric trči bori se, dzenis isto fino odigrao.exbabilon je napisao/la:Najveci dobitak u ovoj polusezoni je Miroslav Stevanovic!
I svaki put isto ponavljati iste igrače, i lendric trči bori se, dzenis isto fino odigrao.exbabilon je napisao/la:Najveci dobitak u ovoj polusezoni je Miroslav Stevanovic!
2000, službeno.mirsadmekic je napisao/la: Kolko je bilooo gledalaca znal iko
ove dvije tekme si i ovako mogao završiti za 20 hiljada. i to velikodušno dajem, da se udaraju nogama u guzicu što su uzeli toliko, iako nemaš nikoga nigdje. opredjeljenje je da se to neće raditi, a je li to dobro i loše neka cijeni svako za sebe po svom moralnom kompasu.pinki je napisao/la:I ja ne mogu da vjerujem da nasi hoce posteno u ovoj ligi. Ljudi moji kad je Amar bio svi su se tresli od straha jer niko nije smio pomisliti da nam pravi smicalice, a sad pitarski savez kroji sudbinu...
Jedino mozda da imamo 11 Miroslava da zuje po terenu onda se ne bi bojali ni saveza ni klubova...
Ovako ako nastavimo ista nas sudbina ceka i iduce sezone zapamtite!
Afera punac vam je dokaz, satrace nas odmah u startu ako nesto ne poduzmemo...
Mozes li mi pojasniti sta je to Edis rezultatski mogao vise napraviti?Plava Porodica je napisao/la:Da smo zaslužili Evropu,igrali bi je.Da smo zaslužili pobjedu zabili bi ga,džabe svi oni napadi,ono je sve kilavo jalovo.
Edise imao si apsolutnu podršku do dana današnjeg od mene,volim te ko da si mi rod rođeni,ali više Želju volim.Do danas nisam htio da te napadam,ali i zadnji bonus si prokockao bar kod mene.Vakat je brate,jbg.
I nakon sve ove tuge,hvala braći na onih 25 minuta poslije meča.Vi ste mi nabacili osmijeh na lice,a kad sam krenuo mislio sam da ću zaplakati.
..A I SVE DA ISPADNEŠ,SRCE LUDO VOLI TE!
Mene je sokirala ova izjava, trenutno nerazmislja o 4-om mjestudelinjo je napisao/la:tuzno je ovo ...kriminalno...skandalozno ...puno ljudi rece nece na tekme ako ovaj ostane...kako im zamjeriti ...8 KM za jedno veliko nista ....nazalost Edis sto nije kvalitetan trener izgleda postao je i bezobrazan sa ovim izjavama...smije se navijacima u lice ali ajde....nazalost ako ne ode ocekujem istu posjetu sljedece sezone kao danas 2 hiljade...upravo molim vas daj da pravimo evropskog ZELJU sa pravim trenerom ...nije ova ekipa ni tako losa ...nije sad nesto aman zaman ali sa kvalitetnim trenerom siguran sam da bi sa par komada ispratili ove levate sa grbavice...ne moze Edisa cijelu polusezonu na srecu....drag si mi momak ali ne moze majstore....ne znam ovo je kriminal sto mi igramo ovu polusezonu ...nek nam je Bog na pomoci ...idemo dalje !!
Šta je bilo storm ili se može oplesti na ovaj način? Ima li bana za ovakva slova? Neko se popiša na Jugu prije par sezona i misli da može tisra po forumu i vrijeđati igrača koji bukvalno gine svaku minutu na terenu bez obzira na njegovo fudbalsko umijeće. Ko ima pravo da vrijeđa, skini se paša, štucne, navuci kopačke, i da vidimo taj tvoj talenat? Nije te stid, kad ti ovako vrijeđaš na forumu mogu misliti tvoj riječnik na utakmici ako uopšte i ideš na njih!?SWRA_1921 je napisao/la: Majko moja on pEnisa uvodi u igru.![]()
Stvarno ste žestoki momci.mavi je napisao/la:Šta reći nakon današnje utakmice? Ako Edis ostane, većina moje raje je odlučila, uključujući i mene, da do daljnjeg više neće ići na Željine utakmice. I, zaista, dosta raje ima takvo mišljenje. Pa, sada, ako ova uprava ima nijet da radi protiv sebe i Želje, bujrun, neka im je sa srećom. Vidim po izjavama nakon utakmice da Edisu nije preostalo ni mrvice ponosa i časti i da ne želi svojevoljno da odstupi s klupe. Žalosno, brate.
Ne moras dolaziti. Nemoj nikad doci vise.mavi je napisao/la:Šta reći nakon današnje utakmice? Ako Edis ostane, većina moje raje je odlučila, uključujući i mene, da do daljnjeg više neće ići na Željine utakmice. I, zaista, dosta raje ima takvo mišljenje. Pa, sada, ako ova uprava ima nijet da radi protiv sebe i Želje, bujrun, neka im je sa srećom. Vidim po izjavama nakon utakmice da Edisu nije preostalo ni mrvice ponosa i časti i da ne želi svojevoljno da odstupi s klupe. Žalosno, brate.
Ovi momci su i zasluzili al su ih zajebali oni sto su igrali 18 utakmica. Jbg tako je kako je. Nek neko napise sta treba da stadion zadovolji da se mogu igrati sva pretkolaChWilla je napisao/la:hajd' bar da rahat više ne pravimo kombinacije. ja sam lično manje-više prežalio stvari u srijedu.
opet šteta jer preko ljeta se sve može popraviti, još je i duža pauza zbog EP ali realno nismo zaslužili.