Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

LARSSON
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sub maj 07, 2016 7:53 pm

exbabilon je napisao/la:Najveci dobitak u ovoj polusezoni je Miroslav Stevanovic!
I svaki put isto ponavljati iste igrače, i lendric trči bori se, dzenis isto fino odigrao.

storm_raider
Kontakt:

sub maj 07, 2016 7:53 pm

Hm... toliko stativa, precki... 100% prilika. Sve ovo ima svoje. Edisu podrska od mene, mozete ga kritikovati, ali necu dozvoliti da se ovdje pravi cirkus kao na temi Safeta Susica anamo. Ismijavanje, vrijedjanje ili psovanje ce biti sankcionisano. Sto se mene tice prvi macici se u vodu bacaju, a ako je ova polusezona - prvi macici, onda cemo vidjeti sta on moze sl. sezone. Koliko znam Edis nece pauzirati, ide na skolovanje. Nesto vani, nesto ovdje. Pripremit cemo se mi preko ljeta.. itekako. Dzeko, prodaj se, pa makar u Australiju. Sanse jos ima za Europu, ali realno minorne. Dobro je sto ce Olimpic morati pobjediti vjerovatno ako hoce da ostane u PL.

Inace, mi utjecaj u Savezu moramo povratiti pod hitno!!! Kako su im se tresle gace o Amara i ekipe.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

delinjo
Kontakt:

sub maj 07, 2016 7:56 pm

tuzno je ovo ...kriminalno...skandalozno ...puno ljudi rece nece na tekme ako ovaj ostane...kako im zamjeriti ...8 KM za jedno veliko nista ....nazalost Edis sto nije kvalitetan trener izgleda postao je i bezobrazan sa ovim izjavama...smije se navijacima u lice ali ajde....nazalost ako ne ode ocekujem istu posjetu sljedece sezone kao danas 2 hiljade...upravo molim vas daj da pravimo evropskog ZELJU sa pravim trenerom ...nije ova ekipa ni tako losa ...nije sad nesto aman zaman ali sa kvalitetnim trenerom siguran sam da bi sa par komada ispratili ove levate sa grbavice...ne moze Edisa cijelu polusezonu na srecu....drag si mi momak ali ne moze majstore....ne znam ovo je kriminal sto mi igramo ovu polusezonu ...nek nam je Bog na pomoci ...idemo dalje !!
GOO ROGER!!!
peRFect!!

VOLIM ZELJEZNICAR !!!!!!!!

diego1921
Kontakt:

sub maj 07, 2016 7:57 pm

Poslije Celika se osjecam kao da je nesto umrlo u meni i rekao sam sebi da necu vise komentarisati,davao sam ogromnu podrsku Edisu i zelio sam da ostane,al nadam se da nece doci do toga !! Danas je pokaazao da on jos nije spreman da vodi Zelju,svaka njemu cast voli on Zelju al volimo i mi, al klub od toga nema puno koristi ..Danas je bilo neki sansi,al opet nismo imali igre,nismo imali pritisak,dokle je to doslo da poslije naseg kornera 3 igraca Rudara stoje na centru i cekaju kontru,mislio sam da to necu dozivjeti na Grbavici !! Ako je vec morao uci Enis nije smio izaci Bekric,jest da je najgori bio,mada ima tu jos kandidata !! Danas sam ocekivao da ce Dado bar dobiiti pola sata,al bolje Enisa gurati,mogu se fine pare na njemu uzeti :mrgreen: Poslije svega hvala Bogu pa ne idemo u Evropu,vjerujem da smo se spasili nove blamaze !!

KLIS
Kontakt:

sub maj 07, 2016 7:58 pm

mirsadmekic je napisao/la: Kolko je bilooo gledalaca znal iko
2000, službeno.
...bodreni uvijek od vjernih navijača, za Želju časno borimo se mi...

SAVEZ NAPOLJE!

MrRiccoli
Kontakt:

sub maj 07, 2016 7:58 pm

Sta je potrebno da stadion zadovolji i za trece pretkolo. Mozda bi se sad trebali okrenuti tome da sredimo stadion sto bolje do slijedeceg ljeta ako Bog da

Sent from my C5303 using Tapatalk

ChWilla
Kontakt:

sub maj 07, 2016 7:59 pm

hajd' bar da rahat više ne pravimo kombinacije. ja sam lično manje-više prežalio stvari u srijedu.

opet šteta jer preko ljeta se sve može popraviti, još je i duža pauza zbog EP ali realno nismo zaslužili.
gradi željo boli te *****

BHDragons
Kontakt:

sub maj 07, 2016 8:01 pm

Hajde Olimpiccccccccc :mrgreen:
NAŠA LJUBAV OD ZAKONA JAČA!
1921!
Ni milimetra!

Plava Porodica
Kontakt:

sub maj 07, 2016 8:02 pm

Hajde da ih ispratimo sljedeći vikend aplauzom u Lukavici.Nema više kalkulacija,da se rastanemo do priprema,ostaćemo željni Želje puna 3 mjeseca.
Ovi lavovi su zaslužili veliku podršku u Lukavici,i siguran sam da će za nas proigrati i pobjediti.
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

ChWilla
Kontakt:

pinki je napisao/la:I ja ne mogu da vjerujem da nasi hoce posteno u ovoj ligi. Ljudi moji kad je Amar bio svi su se tresli od straha jer niko nije smio pomisliti da nam pravi smicalice, a sad pitarski savez kroji sudbinu...
Jedino mozda da imamo 11 Miroslava da zuje po terenu onda se ne bi bojali ni saveza ni klubova...
Ovako ako nastavimo ista nas sudbina ceka i iduce sezone zapamtite!
Afera punac vam je dokaz, satrace nas odmah u startu ako nesto ne poduzmemo...
ove dvije tekme si i ovako mogao završiti za 20 hiljada. i to velikodušno dajem, da se udaraju nogama u guzicu što su uzeli toliko, iako nemaš nikoga nigdje. opredjeljenje je da se to neće raditi, a je li to dobro i loše neka cijeni svako za sebe po svom moralnom kompasu.

Plavo - Bijeli

Plava Porodica je napisao/la:Da smo zaslužili Evropu,igrali bi je.Da smo zaslužili pobjedu zabili bi ga,džabe svi oni napadi,ono je sve kilavo jalovo.
Edise imao si apsolutnu podršku do dana današnjeg od mene,volim te ko da si mi rod rođeni,ali više Želju volim.Do danas nisam htio da te napadam,ali i zadnji bonus si prokockao bar kod mene.Vakat je brate,jbg.
I nakon sve ove tuge,hvala braći na onih 25 minuta poslije meča.Vi ste mi nabacili osmijeh na lice,a kad sam krenuo mislio sam da ću zaplakati.

..A I SVE DA ISPADNEŠ,SRCE LUDO VOLI TE!
Mozes li mi pojasniti sta je to Edis rezultatski mogao vise napraviti?

U ligi ove polusezone ima 10 pobjeda i 2 nerijesene i 0 poraza, u prosloj polusezoni ono malo sto je vodio ima 4 pobjede, 2 nerijesene i 1 poraz.

Znaci da bi bio dobar mora imati 100% pobjede? Ne kontam sta ljudi hoce vise
Zadnja izmjena: Plavo - Bijeli, dana/u sub maj 07, 2016 8:03 pm, ukupno mijenjano 1 put.
BOG BOSNA I BOSNJACI

Ivicahuljev
Kontakt:

delinjo je napisao/la:tuzno je ovo ...kriminalno...skandalozno ...puno ljudi rece nece na tekme ako ovaj ostane...kako im zamjeriti ...8 KM za jedno veliko nista ....nazalost Edis sto nije kvalitetan trener izgleda postao je i bezobrazan sa ovim izjavama...smije se navijacima u lice ali ajde....nazalost ako ne ode ocekujem istu posjetu sljedece sezone kao danas 2 hiljade...upravo molim vas daj da pravimo evropskog ZELJU sa pravim trenerom ...nije ova ekipa ni tako losa ...nije sad nesto aman zaman ali sa kvalitetnim trenerom siguran sam da bi sa par komada ispratili ove levate sa grbavice...ne moze Edisa cijelu polusezonu na srecu....drag si mi momak ali ne moze majstore....ne znam ovo je kriminal sto mi igramo ovu polusezonu ...nek nam je Bog na pomoci ...idemo dalje !!
Mene je sokirala ova izjava, trenutno nerazmislja o 4-om mjestu :shock:

ChWilla
Kontakt:

sub maj 07, 2016 8:03 pm

pa i nije realno, niti je u našim rukama. druge stvari su problem...

mavi
Kontakt:

sub maj 07, 2016 8:04 pm

Šta reći nakon današnje utakmice? Ako Edis ostane, većina moje raje je odlučila, uključujući i mene, da do daljnjeg više neće ići na Željine utakmice. I, zaista, dosta raje ima takvo mišljenje. Pa, sada, ako ova uprava ima nijet da radi protiv sebe i Želje, bujrun, neka im je sa srećom. Vidim po izjavama nakon utakmice da Edisu nije preostalo ni mrvice ponosa i časti i da ne želi svojevoljno da odstupi s klupe. Žalosno, brate.

ChWilla
Kontakt:

sub maj 07, 2016 8:04 pm

neće ostati i ne bi najvjerovatnije ni da smo danas 6-0 dobili...

GoodisonPark
Kontakt:

sub maj 07, 2016 8:05 pm

SWRA_1921 je napisao/la: Majko moja on pEnisa uvodi u igru. :r :klanjase2:
Šta je bilo storm ili se može oplesti na ovaj način? Ima li bana za ovakva slova? Neko se popiša na Jugu prije par sezona i misli da može tisra po forumu i vrijeđati igrača koji bukvalno gine svaku minutu na terenu bez obzira na njegovo fudbalsko umijeće. Ko ima pravo da vrijeđa, skini se paša, štucne, navuci kopačke, i da vidimo taj tvoj talenat? Nije te stid, kad ti ovako vrijeđaš na forumu mogu misliti tvoj riječnik na utakmici ako uopšte i ideš na njih!?
Željo samo Željo!!!

Bekrija majstore goodison je uz tebe!

Europa League - We are coming!

SWRA_1921
Kontakt:

sub maj 07, 2016 8:05 pm

mavi je napisao/la:Šta reći nakon današnje utakmice? Ako Edis ostane, većina moje raje je odlučila, uključujući i mene, da do daljnjeg više neće ići na Željine utakmice. I, zaista, dosta raje ima takvo mišljenje. Pa, sada, ako ova uprava ima nijet da radi protiv sebe i Želje, bujrun, neka im je sa srećom. Vidim po izjavama nakon utakmice da Edisu nije preostalo ni mrvice ponosa i časti i da ne želi svojevoljno da odstupi s klupe. Žalosno, brate.
Stvarno ste žestoki momci.

rodrigo87
Kontakt:

sub maj 07, 2016 8:06 pm

mavi je napisao/la:Šta reći nakon današnje utakmice? Ako Edis ostane, većina moje raje je odlučila, uključujući i mene, da do daljnjeg više neće ići na Željine utakmice. I, zaista, dosta raje ima takvo mišljenje. Pa, sada, ako ova uprava ima nijet da radi protiv sebe i Želje, bujrun, neka im je sa srećom. Vidim po izjavama nakon utakmice da Edisu nije preostalo ni mrvice ponosa i časti i da ne želi svojevoljno da odstupi s klupe. Žalosno, brate.
Ne moras dolaziti. Nemoj nikad doci vise.

Kapiten
Kontakt:

sub maj 07, 2016 8:06 pm

Ocekivao sam ostavku Edisa.
Ne bih volio da nakon 5 ili 6 kola mijenjamo trenera.
[url=http://drugstore-onlinecatalog.com/]drugstore-onlinecatalog.com[/url]

MrRiccoli
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

sub maj 07, 2016 8:07 pm

ChWilla je napisao/la:hajd' bar da rahat više ne pravimo kombinacije. ja sam lično manje-više prežalio stvari u srijedu.

opet šteta jer preko ljeta se sve može popraviti, još je i duža pauza zbog EP ali realno nismo zaslužili.
Ovi momci su i zasluzili al su ih zajebali oni sto su igrali 18 utakmica. Jbg tako je kako je. Nek neko napise sta treba da stadion zadovolji da se mogu igrati sva pretkola

Sent from my C5303 using Tapatalk

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.

Prijava