a nisam zelio da izgleda da sam te nesto napao nedaj Boze...nego sam mislio da mislis na ovaj forum...gdje ima puno kritika na Edisov racun ali ja iskreno ni jedan nisam vidio da je neko napisao da treba otici...a slazem se za fb i te stvari...nazalost nas mentalitet ...seljacki jako seljacki.......delinjo je napisao/la:Nisam buraz mislio na tebe, ili na raju sa ovog foruma, pogresno sam se izrazio trebao sam napisati da se odnosi na neke ljude koji su bili na danasnjoj tekmi kojima nista zivo ne valja, sve bi smjenjivali, da dodje Murinjo psovali bi mu sto igra ovaj, sto je onaj na klupi, takvi komentarisu i na fb stranici naseg kluba. To je klasican pitarski sindrom kad mijenjas trenere i igrace nakon svaka 3 mjeseca i tako u krug. Treba uvijek kritikovati kad postoji razlog za kritiku ali kritikovati argumentovano sa nekim cinjenicama a pljuvati nakon samo jednog poraza igrace i trenera je debilno. Naravno buraz da se na kraju sezone mora podvuci crta i analizirati sve, ucinak igraca, strucnog staba itd..
Daj Boze da su to veliki iznosi. Ima puno kompenzacija, vise se ide na manje iznose gdje obje strane kriju pravu cifru! Cinjenica da nemamo generalnog sponzora, ciji je prag 200 000 KM ispod kojeg Uprava nece da ide, kako se sjecam, dovoljno govori. A to nije neka velika lova u svijetu iole ozbiljnijeg fudbala.salle86 je napisao/la:Da malo mijenjamo temu.
Šiljak reče da imamo sad oko 70 sponzora te "da su mu svi jednako dragi". Znam da su cifre nešto što se krije ko zmija noge ali zna li se oni otprilike koliko nas "guraju" ti sponzori.
Ova uprava namiče lovu opasno
Hrasno1921' je napisao/la:Satro ...![]()
Ja stvarno ne razumijem šta je to toliko grijesio Siniša. Sasvim solidna utakmica. Po čemu je juče bolji bio Stanic, Zahirović ili Kosoric? Ne znam šta ljudi očekujete. Da svaku utakmicu odigraju bez greške. Pa oni to da mogu igrali bi u Realu,Barsi ili Bajernu. Spustimo malo loptu i nemoj da pljujemo bez potrebe. Dobili smo sve utakmice u ligi sa ovom ekipom. Treba se sjetiti nedavne prošlosti. Juče ubjedljivo najbolji Miroslav. Ostali su tu negdje. Vidi se da je onaj poraz ostavio trag na ekipi. Ova pobjeda je jako bitna radi vraćanja atmosfere i samopouzdanja. Nije lahko ni igračima. Jednostavno moramo biti uz ekipu i upravu. Bio sam juče na sjeveru i nevjerovatno je šta ljudi psuju i svi su stručnjaci i sve znaju. Nije to PES ni Manager pa samo poredaj i oni igraju.mali plavisa je napisao/la:Sinisa los zadnje dvije tekme katastrofa,al svi imamo drugacije vidjenje tekme izgleda!I ne vidjeh kome je pobjegao onaj Zec?
Bio je juče i jedan stručnjak i poznavalac koji je pola sata tražio da udje Blagojević umjesto Zole. Neko se kasnije sažalio i rekao mu da je Blagojević suspendovan pa se usutio.cipiripi je napisao/la:Fakat vas ne kontam, pola vas juce nije bilo na Grbavici a na osnovu komentara ste sebi dali pravo da komentarisete.
Da se vratim na utakmicu, po meni su juce nasi igraci odigrali solidnu utakmicu. Nakon gola veoma brzo smo se vratili i preokrenuli. Akcija kod prvog gola je u stilu Barcelone od noge do noge. Lendric extra klasa taj momak svaku utakmicu gine na terenu, isto kao i Miroslav juce ga je biloo po cijelom terenu i lijevo i desno.
Juce su po prvi put Stana i Kramaric igrali po lijevoj strani gdje je Kramaric igrao krilo i koliko toliko smo za razliku od utakmice sa Slobodom bili opasniji i po lijevoj strani.
Tiago kada je usao nije nista napravio jer se vidi da je povreda ostavila traga na njemu, Zola je juce po meni odigrao dosta dobro i misljenja sam da u utakmicama kada trebamo napasti on u tandemu sa Blagojevicem moze puno vise pruziti.
Razocaran sam posjetom od nekih 4-5 hiljada navijaca, ocekivao sam dosta vise raje ali neka neka Uprava vidi da kma bazu od neke 4 hiljade kolkko nas i ima uclanjenih i da cemo mi uvijek biti uz nas klub.
Derbi navijaci osim finansijski nam nisu ni potrebni jer ljudi misle da ako kupe kartu mogu biti Menadjeri i psovati igracima i Edisu sta stignu.
Najjacj komentar jednog takvog navijaca jeste kada je Lendric dobio zuti ovaj mu jebe sve jer nece moci igrati derbi,ljudi uopste ne prate nasu ekipu da su informisani oko tih stvari.
Sve u svemu nova pobjeda i tri boda idemo dalje Evropa je veoma blizu
Tako ispada. Poslije Širokog smo odigrali kući 5 utakmica i na svakoj primili go što je fakat zabrinjavajuće. S druge strane u gostima odigrali 4 utakmice i nismo gola primili. Zato sam i rekao sinoć da sam zbunjen i više mi ništa nije jasno.AsharaK je napisao/la:Mi smo ekipa koja bolje igra u gostima, pa eto, zaključite sami ..