Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

MrRiccoli
Kontakt:
Status: Offline

Re: RE: Re: FK Željezničar

pet jun 17, 2016 6:14 pm

storm_raider je napisao/la:
starigrad je napisao/la:
storm_raider je napisao/la: U pravu si, izvinjavam se, dugujem pojasnjenje. Sto se tice tog bana koji si spomenuo, banovan je jer je vec 3 puta potencirao pricu da Miro i Lendric odlaze, a znamo dobro odakle stize ta kuhinja i jedini je cilj sumnja u upravu i nesuglasice medju nama. Ne optuzujem njega da je dio toga naravno, ali nam ta prica ne treba i nakon par upozorenja i dalje je nastavio. Ne volim se opravdavati, ali to je pravi razlog bana. To da je potrebno navesti izvor se odnosilo na to. Ove price "Prica se sa Subicem, ili se prica sa Kvesicem" , nisu maliciozne, dok price "Stevanovic i Lendric odlaze, Misimovic 7%", i slicne itekako jesu. Nije sve crno i bijelo, ustvari veoma malo je stvari takvih prijatelju.

To sa "izvorom" ce se pratiti samo u slucaju takvih malicioznih stvari koje nemaju veze sa istinom. To da neko napise da se prica sa Subicem i slicno nikada nece biti potrebno dokazivati nekim izvorom. E sada, neko moze napisati milion lazi ovdje, ali ne vidim kome je, ako mu je imalo stalo do Zelje i ovoga sto smo izgradili svi zajedno na ovom forumu, to u interesu. Koristite zdrav razum, hajde da to bude neki nas dogovor. Ne volim pravila, vjerujem da se trebaju krsiti (sve dok se zakon postuje :D), pa neka to bude nas dogovor. Svima je u interesu da ne bude zlonamjernih stvari, siguran sam da ces se sloziti. Nadam se da je jasnije druze, bio sam sigurno duzan to ranije napisati sigurno. :)
ne branim ga, niti kazem da govori istinu, vrijeme ce pokazati. iskreno se nadam da od te price nema nista, jer ako se pokaze tacnom, himna nam moze biti "uzalud vam trud sviraci".

i ja sam, na 10-tak dana prije nego je raskinut ugovor sa zahom, sasvim slucajno, sjedio u spaziu, u radicevoj ulici (mnogi ce znati zasto navodim lokaciju), sa nekom rajom i, za stolom do nas, bila je prica da zaha ode, jer ne pristaje na smanjenje plate. eh, sad, ako se za pricu o Zelji, koja se vodi u spaziu i ako je to rekla osoba za koju tvrdim da je iskreni, bolesni Zeljovac, involviran u klub, moze reci da je mahalska, onda ne znam u koju pricu povjerovati. o tome nisam nista htio pisati, jer znam da bi me zadesila sudbina mule, jer ne bih naveo tacno od koga sam cuo. ni sada necu navesti tacno ime osobe koja je to pricala, jer ne bi bilo korektno bez njegovog odobrenja. o tome je pisao i amazon na ss.ba, ismijavali ga pojedinci, pa on ostade zadnji nasmijan.

uostalom, jesu li spremni insajderi, poimenicno, navesti svoje izvore informacija? siguran sam da nisu, jer, gotovo 100%-no, vise ne bi ni imali priliku biti insajderi, zbog curenja "povjerljivih" informacija preko njih i vise ih ne bi ni dobijali.
Prijatelju, mislim da me nisi shvatio. Naravno da je forum podlozan i diskusijama i zeljama i informacijama, ali necemo presutiti (cime bismo odobrili) sve zlonamjerne, maliciozne "informacije" koje nikakve veze sa istinom nemaju, i to nakon sto se tri puta upozorilo. Hajde da se ne dopisujemo vise ovdje, rado cu nastaviti na PP.

Inace, taj kojeg spominjes je zlonamjeran, to svi ovdje znaju.

Sto se tice Subica, istina je, kontaktiran je, ali ima covjek razne ponude, to je sve. Vaga valjda.
Pa dajmo nek prevagne na nasu stranu. Stvarno bi bio veliko pojacanje iako ja ne volim sto se ovako javno reklo kako smo ga kontaktirali ljepse je ono kao i dosad iznenada izleti.

Sent from my C5303 using Tapatalk

sz21
Kontakt:

Re: FK Željezničar

pet jun 17, 2016 6:15 pm

slika
slika

Poslano sa mog SM-G361F koristeći Tapatalk
Jednom Zeljeznicaar, uvijek Zeljeznicar to je tako. I.O

ChWilla
Kontakt:

pet jun 17, 2016 6:15 pm

pa nije klub rekao...
gradi željo boli te *****

LARSSON
Kontakt:

pet jun 17, 2016 6:18 pm

sz21 je napisao/la: Poslano sa mog SM-G361F koristeći Tapatalk
Baci kakav komentar, kakvi su ovi novi pozder, hervas i tako to ? :D

evo ga i na scu, ajde bola odluci se, nemojte da se nafuramo ko za ibricica :ganja:

storm_raider
Kontakt:

pet jun 17, 2016 6:20 pm

Joj kada 2 celavca krenu tika-taku igrati...
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

fk1921

pet jun 17, 2016 6:22 pm

storm_raider je napisao/la:Joj kada 2 celavca krenu tika-taku igrati...
Pola ekipe nam celavo :rofl:
04.03.2015

Na vanrednoj sjednici Skupštine FK Željezničar, usvojen je novi statut Kluba kojim je jasno poručeno da klub ostaje dosljedan svojoj devedesetogodišnjoj tradiciji, filozofiji i sloganu: Mi smo Željini, Željo je naš. Svetinje nisu na prodaju!

storm_raider
Kontakt:

pet jun 17, 2016 6:24 pm

fk1921 je napisao/la:
storm_raider je napisao/la:Joj kada 2 celavca krenu tika-taku igrati...
Pola ekipe nam celavo :rofl:
Shvatio si ti mene na koga sam mislio. :kafa:
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

sz21
Kontakt:

pet jun 17, 2016 6:28 pm

LARS1921 je napisao/la:

evo ga i na scu, ajde bola odluci se, nemojte da se nafuramo ko za ibricica :ganja:
Pozder je trenirao fizičku spremu, trudi se pravo vidi se, Hervás dobar baš željan igre kreće se dobro. Mogli bi on Blagojevic i Ugi bi mogli biti baš dobar vezni red

Jednom Zeljeznicaar, uvijek Zeljeznicar to je tako. I.O

baxuz87
Kontakt:

pet jun 17, 2016 6:36 pm

Poslije 3 godine bez trofeja i nakon neizlaska u Evropu ja stvarno mislim da nije vrijeme kockanja i vrijeme u kojem trebamo 'da istrpimo' mlađe igrače.
"Sarajevski Željezničar je novi-stari prvak, slijede ostale vijesti." -Dnevnik FTV

sajo10
Kontakt:

pet jun 17, 2016 6:38 pm

baxuz87 je napisao/la:Poslije 3 godine bez trofeja i nakon neizlaska u Evropu ja stvarno mislim da nije vrijeme kockanja i vrijeme u kojem trebamo 'da istrpimo' mlađe igrače.
Nije tu poenta da ti nekoga trpis. Ako taj momak ima talenta i dovoljno hrabrosti da odigra on ce igrati. Ako nema taj kvalitet on nece ni igrati. Lahka matematika. A to je i Kostic rekao vise puta. "Ja ne gledam ko je stariji, ko mladji. Ako zasluzuje da igra on ce igrati". Nesto u tom smislu je govorio, naravno nije koristio bas moje rijeci.

ChWilla
Kontakt:

pet jun 17, 2016 6:41 pm

ja stvarno ne znam kad smo mi to "trpili" ikoga u novijoj istoriji želje. možda najbliže tome da je šehić negdje do 2010. i ni tu opet nisi imao nedvojbeno boljeg u kombinacijama, pa da kažeš da je on forsiran nauštrb nekoga.
gradi željo boli te *****

LARSSON
Kontakt:

pet jun 17, 2016 6:48 pm

sz21 je napisao/la:
LARS1921 je napisao/la:

Pozder je trenirao fizičku spremu, trudi se pravo vidi se, Hervás dobar baš željan igre kreće se dobro. Mogli bi on Blagojevic i Ugi bi mogli biti baš dobar vezni red

Hvala :D Ako bude jos sta javni, ili ako si slucajno snimio sta da montiramo :D

Eisenbahner1921
Kontakt:

pet jun 17, 2016 6:58 pm

Ima li istine da Kramarić ide?
Nije Željo mahalski klub, jer već odavno je prerastao i svoje naselje i svoj grad i svoju zemlju, okuplja navijače odasvuda, ali jest klub iz mahale. Željo je klub svoje Grbavice

ž'21
Kontakt:

pet jun 17, 2016 6:59 pm

Eisenbahner1921 je napisao/la:Ima li istine da Kramarić ide?
Ima vjerovatno jer je Lazic doveden kao rezervni lijevi bek.

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

Format
Kontakt:

pet jun 17, 2016 7:00 pm

Ako Subic dodje bolje im je da idu haha

Kapiten
Kontakt:

pet jun 17, 2016 7:01 pm

[video]https://www.youtube.com/watch?v=JMlAQvJfRdk[/video]

Pa je li moguce da ovo niko nije upratio :(
Ako nađete kakav snimak bacite ovdje.
[url=http://drugstore-onlinecatalog.com/]drugstore-onlinecatalog.com[/url]

ž'21
Kontakt:

pet jun 17, 2016 7:01 pm

Format je napisao/la:Ako Subic dodje bolje im je da idu haha
On je igrac koji je vjerovatno planiran na lijevo krilo a ako on dodje Kostic bi mogao rotirati na tim pozicijama buduci da Husic Subic i Lazic mogu pokriti sve pozicije na lijevoj strani.

LARSSON
Kontakt:

pet jun 17, 2016 7:02 pm

Kapiten je napisao/la:[video]https://www.youtube.com/watch?v=JMlAQvJfRdk[/video]

Pa je li moguce da ovo niko nije upratio :(
Ako nađete kakav snimak bacite ovdje.

Upratili smo ali kasno. Da sam znao da ce danas biti repriza snimao bih, ali tek vidio na pred kraj

fk1921

pet jun 17, 2016 7:03 pm

ž'21 je napisao/la:
Format je napisao/la:Ako Subic dodje bolje im je da idu haha
On je igrac koji je vjerovatno planiran na lijevo krilo a ako on dodje Kostic bi mogao rotirati na tim pozicijama buduci da Husic Subic i Lazic mogu pokriti sve pozicije na lijevoj strani.

Trazi veliku platu, jos nista nije zavrseno
04.03.2015

Na vanrednoj sjednici Skupštine FK Željezničar, usvojen je novi statut Kluba kojim je jasno poručeno da klub ostaje dosljedan svojoj devedesetogodišnjoj tradiciji, filozofiji i sloganu: Mi smo Željini, Željo je naš. Svetinje nisu na prodaju!

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 3 gosta.

Prijava