Odlaze nam legende džematile!

Spoiler:
Aferim.arctg je napisao/la: ↑pon feb 19, 2018 12:02 pmŠta vam je ba ljudi? Kakvi mailovi, kakva UEFA, prijave, reagovanja... Okrenite se malo oko sebe i dozovite se. Gledam, po portalima i nekim kvazidruštvenim mrežama digla se hajka na šta treba i na šta ne treba (posebno na ovo drugo), a u Krupi jedva 100 Željovaca na čitavom stadionu. Gdje je onih još 900 iz maja prošle godine?
P. S. Svaka čast našem forumašu koji mnogo pomaže Želju i njegove navijače, i svima koji su uključeni u ovu akciju gore! Svaka čast!
Zaslužlli i mnogo raanije..još na kraju jeseni vrijeme nam nije bilo saveznik...Nakon onakvih predstava sa kraja polusezone..momci i Adzem zaslužuju na svakoj utakmici sigurno duplo bolju posjetu od prosjeka kakav nam je bio dosad..Edis Mulalic 1921 je napisao/la: ↑pon feb 19, 2018 11:46 amU subotu u 14:30...nadam se 7-8 hiljada.Zasluzili su poslije Krupe.
Brate, to je i dobro u neku ruku. Skidamo pritisak sa naših, zna raja protiv čega se sve sada moraju boriti za tu titulu i pušta ih se da u miru rade svoj pisao (najviše na igrače mislim, ali i na ljude iz Kluba). Ali, kada bi to nekako, bilo kako, kanalisali u inat, da iz tog inata nakucamo pet-šest hiljada narednu utakmicu, pa da svi vide da Željo neće ići sam protiv ovih i ovoga. Ali.... ovako ćeš u 100 postova naći deset o utakmici u Krupi i našim igračima i igri uopće, imat ćeš 3.000 ljudi protiv Slobode u subotu, biti prosječan bošnjo serator i baviti se pitarlukom "sami protiv svih, bla, bla, bla...". U šta se to pretvaramo...AsharaK je napisao/la: ↑pon feb 19, 2018 12:03 pmAferim.arctg je napisao/la: ↑pon feb 19, 2018 12:02 pmŠta vam je ba ljudi? Kakvi mailovi, kakva UEFA, prijave, reagovanja... Okrenite se malo oko sebe i dozovite se. Gledam, po portalima i nekim kvazidruštvenim mrežama digla se hajka na šta treba i na šta ne treba (posebno na ovo drugo), a u Krupi jedva 100 Željovaca na čitavom stadionu. Gdje je onih još 900 iz maja prošle godine?
P. S. Svaka čast našem forumašu koji mnogo pomaže Želju i njegove navijače, i svima koji su uključeni u ovu akciju gore! Svaka čast!
Krivo mi je što se najmanje o našoj pobjedi piše, mislim da su sami igrači zaslužili bar da pišemo za njihove uspjehe.
Da se ne zagubi post, svaka cast za ovaj gest, kapa do podaboju dao si nebu... je napisao/la: ↑pon feb 19, 2018 11:36 amMinjore je napisao/la: ↑pon feb 19, 2018 11:32 amMomci i djevojke koji su slabijeg imovinskog stanja, neka se jave, nas kolega forumas iz inozemstva, @Melco, zeli da pocasti iste s kartama za mec protiv Slobodanke. Naravno sve ide anonimno. Slobodno u pp se javite.
Hvala @Melco i u moje ime. Momak koji najmanje pise a najvise je aktivan u svim akcijama ovog foruma.
Svaka cast![]()
![]()
![]()
![]()