Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

delinjo
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

ned apr 17, 2016 12:35 am

salle86 je napisao/la:
LARSSON je napisao/la:Strucnjaci na sjeveru psuju majke vedranu, lendricu sto dobi zuti "nece moci igrati" i jos mnogo toga
Ne treba se ni svaka psovka shvatati kao uvreda, jbg živimo tu gdje je nekome je.bati mater isto ko da mu kažeš malo oštrije da je krcat :)
Istina, ima na sjeveru onih koji su pa mogu reći više nego što treba nervozni, ne sumnjam ja da oni ne vole želju, samo nemaju taj pristup, tu navijačku kulturu.
Ispred mene danas 2 gospodina mogu reći oko 40 godina i ovaj 1 svako malo nešto opisuje, ne sad ono da se fataš za glavu ali već mi dosadio i onako se ja neofirno ubacim u razgovor sa njim pa i tu temu otvorim kako treba biti blaži, bez tih sad psovki i kaže mi ovaj žešći ma upravu si momak ali toliko se ja uživam u utakmicu da me jednostavno prenese pa haman i ne znam za sebe, radim neke stvari koje znam da nisu ok, isto ko da sam i ja dole na terenu... Pa ga donekle i shvatih.
Kasnije isti taj naruži ovog što je Lendriću psovao kad je dobio žuti.

Ono što hoću da kažem trebamo više gledati da izvučemo ono najbolje iz nas a ne samo da gledamo najgore. Jer 99% onih koji dolaze na utakmice vole Želju i žele da bude bolji nego jeste.
upravo ovo sam zelio napisati,i ti ljdui se previse kritikuju nisu bas svi kompleksasi koji ne smiju od zena pisnuti pa dodju na utakmicu da se ispusu...jednostavno to je njihov nacin uzive se previse u sve to...iz velike ljubavi prema klubu oni zele da igramo kao barcelona...i jbg u afektu kao i svi mi kad smo vruce glave svasta kazemo...mislim da i oni ne razumiju zapravo sta sve rade i nemaju osjecaja za to...ali ne treba im jebavati majke i pricati tako ruzno o svima njima jbg
GOO ROGER!!!
peRFect!!

VOLIM ZELJEZNICAR !!!!!!!!

salle86
Kontakt:

ned apr 17, 2016 12:40 am

Ajzea je napisao/la:"Uvijek kada spomenemo zelju, sjecam se tvojih rijeci u jednom od nasih razgovora.
" Mirza, sta bi ti uradio kad bi dobio bingo? A tvoj odgovor bi bio : " Kupio bih Zelju . "
Tvoja ljubav prema klubu traje jos od malena, istinski si navijao za svoj klub, ali pojedinim ljudima si smetao, pa su ucinili to za sta ce, vjerujem mi "debelo " odgovarati. "

Mirzina sestra, mali dio.. Nemoj se najezit, nemoj zaplakati..

IGRAJTE ZA MIRZU, KAO NIKAD PRIJE !
Neka mu Allah da.š. podari džennet, porodici da olakša a nama svima da bude primjer kako treba razmišljati i voljeti nešto/nekog, kao što je Rale volio Želju... Vjerujem da nas ima mašala koji bi ko on da dobiju na bingu kupili želju ili barem pogurali koliko mogu.

:zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

Plavi orkestar
Kontakt:

ned apr 17, 2016 12:49 am

delinjo je napisao/la:
salle86 je napisao/la:
LARSSON je napisao/la:Strucnjaci na sjeveru psuju majke vedranu, lendricu sto dobi zuti "nece moci igrati" i jos mnogo toga
Ne treba se ni svaka psovka shvatati kao uvreda, jbg živimo tu gdje je nekome je.bati mater isto ko da mu kažeš malo oštrije da je krcat :)
Istina, ima na sjeveru onih koji su pa mogu reći više nego što treba nervozni, ne sumnjam ja da oni ne vole želju, samo nemaju taj pristup, tu navijačku kulturu.
Ispred mene danas 2 gospodina mogu reći oko 40 godina i ovaj 1 svako malo nešto opisuje, ne sad ono da se fataš za glavu ali već mi dosadio i onako se ja neofirno ubacim u razgovor sa njim pa i tu temu otvorim kako treba biti blaži, bez tih sad psovki i kaže mi ovaj žešći ma upravu si momak ali toliko se ja uživam u utakmicu da me jednostavno prenese pa haman i ne znam za sebe, radim neke stvari koje znam da nisu ok, isto ko da sam i ja dole na terenu... Pa ga donekle i shvatih.

Ono što hoću da kažem trebamo više gledati da izvučemo ono najbolje iz nas a ne samo da gledamo najgore. Jer 99% onih koji dolaze na utakmice vole Želju i žele da bude bolji nego jeste.
upravo ovo sam zelio napisati,i ti ljdui se previse kritikuju nisu bas svi kompleksasi koji ne smiju od zena pisnuti pa dodju na utakmicu da se ispusu...jednostavno to je njihov nacin uzive se previse u sve to...iz velike ljubavi prema klubu oni zele da igramo kao barcelona...i jbg u afektu kao i svi mi kad smo vruce glave svasta kazemo...mislim da i oni ne razumiju zapravo sta sve rade i nemaju osjecaja za to...ali ne treba im jebavati majke i pricati tako ruzno o svima njima jbg
Niko njima ne jebe majke nego ti pojednci jebu majke.Igrac promaši šansu,uhvati se za glavu,za glavu se uhvati 95% raje samo 5% njih se ne hvata za glavu,što je normalna reakcija,nego psuju.Nije lijepo i stid me što sjedim tu.
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja".

Plavi orkestar
Kontakt:

ned apr 17, 2016 12:53 am

Plavi orkestar je napisao/la:
delinjo je napisao/la:
salle86 je napisao/la:

Niko njima ne jebe majke nego ti pojednci jebu majke.Igrac promaši šansu,uhvati se za glavu,za glavu se uhvati 95% raje samo 5% njih se ne hvata za glavu,što je normalna reakcija,nego psuju.Nije lijepo i stid me što sjedim tu.
Ovo što je Sale uradio je prava stvar.Treba to raja na takav nacin rješavati.Probati im na fin nacin reci da to nije ok.Mislim da bi upalilo kod dosta njih.
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja".

delinjo
Kontakt:

ned apr 17, 2016 12:55 am

Niko njima ne jebe majke nego ti pojednci jebu majke.Igrac promaši šansu,uhvati se za glavu,za glavu se uhvati 95% raje samo 5% njih se ne hvata za glavu,što je normalna reakcija,nego psuju.Nije lijepo i stid me što sjedim tu.[/quote]

bracuka da npr popricas sa tim ljudima shvatio bi da oni veze nemaju da to rade tj da to nekako nesvjesno rade vjeruj mi na rijec...upravu si ti ruzno je jako ruzno...nego eto mislim da njihova namjera nije losa ...
GOO ROGER!!!
peRFect!!

Ajzea
Kontakt:

ned apr 17, 2016 12:55 am

Treba njima je.bati majku konstantno, čisto da vide kako to zvuči.

@delinjo
Neka se onda nauče samokontroli. Ja potpuno vladam sobom, i svojim postupcima a ta određena grupa ljudi očigledno imaju probleme medicinske prirode ukoliko nisu svjesni onoga što rade.

Plavi orkestar
Kontakt:

ned apr 17, 2016 1:00 am

delinjo je napisao/la:Niko njima ne jebe majke nego ti pojednci jebu majke.Igrac promaši šansu,uhvati se za glavu,za glavu se uhvati 95% raje samo 5% njih se ne hvata za glavu,što je normalna reakcija,nego psuju.Nije lijepo i stid me što sjedim tu.
bracuka da npr popricas sa tim ljudima shvatio bi da oni veze nemaju da to rade tj da to nekako nesvjesno rade vjeruj mi na rijec...upravu si ti ruzno je jako ruzno...nego eto mislim da njihova namjera nije losa ...[/quote]
Znaju oni dobro šta rade.Moze se desiti jedna psovka da covjeku ono što se kaze izleti ali onog debelog,kojeg spomenuh vec,sam gledao tri utakmice i covjek psuje svih 90 minuta,siguran sam da zna šta radi.

Plavi orkestar
Kontakt:

ned apr 17, 2016 1:05 am

Rodom s mejtaša je napisao/la:Meni više ništa nije jasno. Ni raja, ni Edis, ni većina igrača. Svaka čast Lendriću i Miri. Neću da detaljišem jer Valter je gotovo sve rekao.
Definitivno nisam optimista ni za jednu od slijedeće četiri utakmice, a bio sam umjereni optimista ne tako davno jer sam mislio ići će na bolje, a ustvari sve je gore i gore. Nama trebaju gotovo sve pobjede u te četiri utakmice, a ja se bojim da ćemo teško i do dva remija. Zbunjen sam. Podrška Upravi, a na terenu nek nam je Bog na pomoći. Rezultatom u BL Borac je definitivno drugoligaš uz Olimpic tako da Vitezu više ne treba, a znate šta bi to sutra moglo značiti. Šteta, baš šteta, a lijepa se priča bila zakotrljala. Ali eto tako je u Želji oduvijek. Ništa, nadam se da će Uprava nastaviti sa fantastičnim radom, dovesti par vrhunskih igrača pa dogodine da pokušamo nešto.
Ovako i ja u sebi razmišljam.Strah me narednih utakmica.

barbarez
Kontakt:

ned apr 17, 2016 1:09 am

Za ekipu koja je dovela veliki broj igraca, mi smo i napravili odlicqn rezultat, i logicno je da kad se neka pocetna energija i osvijezenje potrosi, da mora malo doci do krize u igri, jer mi jos nismo uigrana ekipa. Pogotovo se to vidi u segmentima organizacije igre i naprijed i nazad. Po meni nesto sa nasim veznim redom nije uredu. Ali nije samo do njih.
U fazi odbrane, ljudi nam od svog gola dodju pred nas u 3 dodavanja. Mi nemamo plalaniranog presinga, pojedinacno se ganja, nekad Lendric , nekqd Stevo. To mora biti homogeno. Pa sta je nama radila Sloboda.
Ja shvatam da Bekric ne moze ganjati, ali i u fazi napada i u fazi odbrane, ne mozemo biti onoliko siroko postavljeni. U fazi odbrane presinga nema ako Bekric ne moze, a krila zakucana za liniju, jednostqvno puno prostora ostane.
U fazi napada,ma hajde jednom,dva , tri puta,da se desi kad idemo po strani, lijevoj ili desnoj,da bek i krilo su bukvalno uz liniju, naprave prodor, centriraju gdje u sesnestercu imas 2 igraca, a sq druge strane isto postavljanje. 2 zadnja vezna nece to nikad ispratiti osim na povratnoj lopti. Pa ne mogu da shvatim, ako Bekric ili Zaha daje iz sredine loptu na desnu stranu, recimo Sinisi, da je toliko problem da Miroslav ne stoji na liniji 3 metra ispred Sinise ili nego da utrcava u sredinu prema Lendricu, da se napravi ukrstavanje, da drugo krilo utrci u jebenu sredinu. Eto urqdili smo to kod prvog gola fenomenalno. I par puta je to Tiago uradio ali on nije imao snage. Umro nakon 5 minuta.
Jednostavno ne moze se onoliko siroko igrati. Mi bukvalno igramo 4-4-1-1. To mora u fazi napada prelaziti u 4-3-3.
Mada ja opet kazem mene sve to ne cudi, mi smo se vise oslanjali na individualni kvalitet, sistem igre treba tek doci. Mi smo jos napravili i fenomenalan rezultat, obzirom koliko je novih igraca.
Kad naletis na uigranu i takticki dobru ekipu,disciplinovanu onda nastaje problem.
Iskreno Sloboda te dobije takticki, fakinski, u igri gdje imaju srece dq pogode rano, ti ne uzvratis odmah, i ondq nastaje frka. **** poraz, ali protiv Slobode je do izrazaja doslo sto je sistem i taktika bila jaca od individuqlnog. Uz sve to imas malo srece, malo nabiju ti nervozu i odmah problem.
Ali jednostavno ako zelimo naredne 3 utakmice uspijesno apsolvirati, moramo malo tu unijeti neku novu dimenziju, ne smijemo cekati samo da bljesne Miroslav, Bekric ili Lendric.
Sad se moramo najvise drzati i zbiti redove. Ne smije nam se desit nakon jednog poraza odmah i manje raje na tekmi i da ekipa sumnja u sebe. Ali brate ne treba ni biti tokmak pa ne ispraviti neke stvari. ***** mu mater ako te jebeni Travnik stisne i dolazi ti pred gol sa 3 pasa, a ti se mucis i patis, onda popravljat to. U ova 3 meca moramo uzeti 2 pobijede. Eto halal im Sloboda u Tuzli.
Zadnja izmjena: barbarez, dana/u ned apr 17, 2016 1:09 am, ukupno mijenjano 1 put.

delinjo
Kontakt:

ned apr 17, 2016 1:09 am

delinjo je napisao/la:Niko njima ne jebe majke nego ti pojednci jebu majke.Igrac promaši šansu,uhvati se za glavu,za glavu se uhvati 95% raje samo 5% njih se ne hvata za glavu,što je normalna reakcija,nego psuju.Nije lijepo i stid me što sjedim tu.
bracuka da npr popricas sa tim ljudima shvatio bi da oni veze nemaju da to rade tj da to nekako nesvjesno rade vjeruj mi na rijec...upravu si ti ruzno je jako ruzno...nego eto mislim da njihova namjera nije losa ...
Znaju oni dobro šta rade.Moze se desiti jedna psovka da covjeku ono što se kaze izleti ali onog debelog,kojeg spomenuh vec,sam gledao tri utakmice i covjek psuje svih 90 minuta,siguran sam da zna šta radi.[/quote]

ma ima tih izuzetaka brate ali ono pricam o vecini tih ljudi...mislim da im nisu lose namjere i da vole klub...eto samo to...a na kraju krajeva ipak ostavljaju svako 15 dana 8 KM u klubu zar ne :D
GOO ROGER!!!
peRFect!!

salle86
Kontakt:

ned apr 17, 2016 1:12 am

Eh sad nešto i o samoj utakmici.

Igrače kao što su Lendrić i Miro S. nismo imali možda pa otkad ja pratim Želju a to je nekih 20-ak godina. Svaki komentar na njihovu igru, zalaganje je nepotreban. Svaka im čast, već su "kupili" simpatije navijača i mogu se zvati pojačanjima.
Sa druge strane danas Zola i Stanić kako su danas odigrali je nešto što odavno nisam gledao pa ni kad smo bili bliže drugoj ligi nego Europi. Sramotna igra. Možda je ali samo možda Zola bio žrtva taktike gdje je treba da glumi plejmejkera a on to nikako nije, prodao je toliko lopti da sam ja aplaudirao Mulaliću kad je ubacio Enisa umjesto njega jer jednostavno nije mogao biti lošiji.
Osim Ivana i Mire pohvalio bih i Sinišu i jedino on još može dobiti prolaznu ocjenu danas.
Kramarić takođe vrlo loš, igra krilo a nema mu.da da to i igra, znači on to nije i ubuduće može samo biti bek ili klupa.
Tuce onako, niti smrdi niti miriše. Očekuju od njega svi više nego što pokazuje ali bojim se bgm da ne potone još niže od ovog.
Veca iz meča u meč sve nesigurniji, što i nema neke logike i nebi trebalo da je tako ali jeste. Vjerujem da dosta na to utiče i štoperski par. Ako se Aco može razumjeti zbog povrede, Bogi ne može. Nije štoperovo da dribla, petlja loptu. Loše bgm.
Zaha nešto slično ko Tuce, iz meča u meč sve lošiji.

Edis...ima svoju viziju i volio bih da znam kako Đermanović može ulaziti a Đenis ne iako ovaj prvi ništa još do sad pokazao nije a da sad ne idemo dalje pa da kažemo od koga možemo imati više koristi nekad.
Tiago unio živost i jasno je da je on i ovakav prvi izbor za tu stranu makar i po cijenu da za njega drugi igraju odbranu.
Prilika se mora pružati i našim omladincima jer su oni naša budućnost, a pogotovo u mečevima ko danas kad Dino nebi bio ništa lošiji od Zole, Đenis od Đermanovića i sl.
I najbitnije, Jovan je igrač koji nema zamjenu a mora je imati ako želimo biti ozbiljan klub.

Onako na prvu možda post djeluje previše kritički ali ustvari treba da se shvati kao vapaj za igrom kakva treba i može da bude gledajući igrače kakve imamo. Pojedinci se moraju uozbiljiti jer se vrte oko 50% mogućnosti i fala Bogu pa je i to dovoljno...za sad...
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

Plavi orkestar
Kontakt:

ned apr 17, 2016 1:18 am

delinjo je napisao/la:
Znaju oni dobro šta rade.Moze se desiti jedna psovka da covjeku ono što se kaze izleti ali onog debelog,kojeg spomenuh vec,sam gledao tri utakmice i covjek psuje svih 90 minuta,siguran sam da zna šta radi.
ma ima tih izuzetaka brate ali ono pricam o vecini tih ljudi...mislim da im nisu lose namjere i da vole klub...eto samo to...a na kraju krajeva ipak ostavljaju svako 15 dana 8 KM u klubu zar ne :D[/quote]
Svi smo naši i to je ok.Ali svi bi i trebali poceti kao Salle danas na fin nacin probati im reci da to nije ok.I svi ovo što pišu se nadaju da ce neko i od tih ovo procitati i skontati da nije ok.O nekom problemu se mora progovoriti da bi se riješio.Mislim da je ovo ok i da ako par njih promjene svoj nacin "navijanja" i "iskazivanja ljubavi"sa psovakama prema svom voljenom klubu ova diskusija je donijela dobro.

mali plavisa
Kontakt:

ned apr 17, 2016 1:28 am

Sinisa los zadnje dvije tekme katastrofa,al svi imamo drugacije vidjenje tekme izgleda!I ne vidjeh kome je pobjegao onaj Zec?

Plavi orkestar
Kontakt:

ned apr 17, 2016 1:33 am

salle86 je napisao/la:Eh sad nešto i o samoj utakmici.

Igrače kao što su Lendrić i Miro S. nismo imali možda pa otkad ja pratim Želju a to je nekih 20-ak godina. Svaki komentar na njihovu igru, zalaganje je nepotreban. Svaka im čast, već su "kupili" simpatije navijača i mogu se zvati pojačanjima.
Sa druge strane danas Zola i Stanić kako su danas odigrali je nešto što odavno nisam gledao pa ni kad smo bili bliže drugoj ligi nego Europi. Sramotna igra. Možda je ali samo možda Zola bio žrtva taktike gdje je treba da glumi plejmejkera a on to nikako nije, prodao je toliko lopti da sam ja aplaudirao Mulaliću kad je ubacio Enisa umjesto njega jer jednostavno nije mogao biti lošiji.
Osim Ivana i Mire pohvalio bih i Sinišu i jedino on još može dobiti prolaznu ocjenu danas.
Kramarić takođe vrlo loš, igra krilo a nema mu.da da to i igra, znači on to nije i ubuduće može samo biti bek ili klupa.
Tuce onako, niti smrdi niti miriše. Očekuju od njega svi više nego što pokazuje ali bojim se bgm da ne potone još niže od ovog.
Veca iz meča u meč sve nesigurniji, što i nema neke logike i nebi trebalo da je tako ali jeste. Vjerujem da dosta na to utiče i štoperski par. Ako se Aco može razumjeti zbog povrede, Bogi ne može. Nije štoperovo da dribla, petlja loptu. Loše bgm.
Zaha nešto slično ko Tuce, iz meča u meč sve lošiji.

Edis...ima svoju viziju i volio bih da znam kako Đermanović može ulaziti a Đenis ne iako ovaj prvi ništa još do sad pokazao nije a da sad ne idemo dalje pa da kažemo od koga možemo imati više koristi nekad.
Tiago unio živost i jasno je da je on i ovakav prvi izbor za tu stranu makar i po cijenu da za njega drugi igraju odbranu.
Prilika se mora pružati i našim omladincima jer su oni naša budućnost, a pogotovo u mečevima ko danas kad Dino nebi bio ništa lošiji od Zole, Đenis od Đermanovića i sl.
I najbitnije, Jovan je igrač koji nema zamjenu a mora je imati ako želimo biti ozbiljan klub.

Onako na prvu možda post djeluje previše kritički ali ustvari treba da se shvati kao vapaj za igrom kakva treba i može da bude gledajući igrače kakve imamo. Pojedinci se moraju uozbiljiti jer se vrte oko 50% mogućnosti i fala Bogu pa je i to dovoljno...za sad...
Sve se slazem sa tobom a za Vecu bih podebljao.Nekakva se nesigurnost uvukla u njega.Zao mi je Beganovica,znam kako je preoravao teren prošle godine.Po meni on bi trebao pocinjati svaku i nalaziti se iza Lendrica a Tuce da šparta od 16 do 16 sa Blagojevicem.Ako Tuce kao vezni igrac nema kuveta za to ima klupa.Bili bi puno opasniji a i Djenis bi sigurno pripomogao u defanzivi.

delinjo
Kontakt:

ned apr 17, 2016 1:36 am

Svi smo naši i to je ok.Ali svi bi i trebali poceti kao Salle danas na fin nacin probati im reci da to nije ok.I svi ovo što pišu se nadaju da ce neko i od tih ovo procitati i skontati da nije ok.O nekom problemu se mora progovoriti da bi se riješio.Mislim da je ovo ok i da ako par njih promjene svoj nacin "navijanja" i "iskazivanja ljubavi"sa psovakama prema svom voljenom klubu ova diskusija je donijela dobro.[/quote]

zato ti kazem nije rjesenje jebati im majku tek tako...jer su i oni platili kartu ...donose pare u klub...a brate i opcenito nama trebaju simpatizeri ne samo navijaci...a jebi ga kako kupiti simpatizere da dolaze na utakmice ako ne dobrom igrom...npr da ti simpatises samo olimpik npr ...sigurno bi otisao da pogledas njihovu tekmu da igraju nesto da se nesto desava ...e takvi nama trebajuu ...na njima klub najvise zaradi ..
GOO ROGER!!!
peRFect!!

Brkoo
Kontakt:

ned apr 17, 2016 1:37 am

Meni nisu jasni ljudi koji ocekuju da nakon dva mjeseca ova ekipa igra ko Barcelona. U svojim komentarima i kritikama pojedinci bas lice na pitare i to najozbiljnije mislim. Smjenjivali bi trenere nakon jednog poraza, ubacivali igrace kao da je u pitanju fudbal menadzer, pravili neke formacije itd. Treneru, u ovom slucaju Edisu je potrebno vrijeme i jedan kontinuitet u radu, i tek nakon toga mozes da ga ocijenis i da kazes dobar je ili nije dobar. Edis u ovoj polusezoni, ima samo poraz protiv Slobode, ostalo su sve pobjede, a te pobjede smo ostvarili sa igracima koji prvi put igraju zajedno..
Manijaci :klanjase2: :zeljeznicar1:
Neka je svetinja koja na srcu stoji važnija od prezimena koje na leđima nosiš!
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

delinjo
Kontakt:

ned apr 17, 2016 1:40 am

Brkoo je napisao/la:Meni nisu jasni ljudi koji ocekuju da nakon dva mjeseca ova ekipa igra ko Barcelona. U svojim komentarima i kritikama pojedinci bas lice na pitare i to najozbiljnije mislim. Smjenjivali bi trenere nakon jednog poraza, ubacivali igrace kao da je u pitanju fudbal menadzer, pravili neke formacije itd. Treneru, u ovom slucaju Edisu je potrebno vrijeme i jedan kontinuitet u radu, i tek nakon toga mozes da ga ocijenis i da kazes dobar je ili nije dobar. Edis u ovoj polusezoni, ima samo poraz protiv Slobode, ostalo su sve pobjede, a te pobjede smo ostvarili sa igracima koji prvi put igraju zajedno..
nemoj tebra biti tako ostar...nisam ni jedan post procitao da je neko rekao da treba Edisa otjerati...a evo da ja tebe pitam ...slazes li se da na kraju sezone trebamo podvuci crtu i analizirati sta je Edis napravio ?
GOO ROGER!!!
peRFect!!

salle86
Kontakt:

ned apr 17, 2016 1:42 am

Ne mora Đenis igrati od prve ali ne smije biti rezerva rezervi. Jednostavno nije toliko lošiji od Đermanovića po do sad prikazanom.
Imam osjećaj da Enis počinje ličiti na Odovića i sve manje radi rizične poteze već ide na siguricu. No možda se to na kraju pokaže i ispravno.
Da se ne ispadne da se pljuje trener koji ima samo 1 kiks do sad, onako laički razmišljam samo naglas :)
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

Brkoo
Kontakt:

ned apr 17, 2016 2:00 am

delinjo je napisao/la:
Brkoo je napisao/la:Meni nisu jasni ljudi koji ocekuju da nakon dva mjeseca ova ekipa igra ko Barcelona. U svojim komentarima i kritikama pojedinci bas lice na pitare i to najozbiljnije mislim. Smjenjivali bi trenere nakon jednog poraza, ubacivali igrace kao da je u pitanju fudbal menadzer, pravili neke formacije itd. Treneru, u ovom slucaju Edisu je potrebno vrijeme i jedan kontinuitet u radu, i tek nakon toga mozes da ga ocijenis i da kazes dobar je ili nije dobar. Edis u ovoj polusezoni, ima samo poraz protiv Slobode, ostalo su sve pobjede, a te pobjede smo ostvarili sa igracima koji prvi put igraju zajedno..
nemoj tebra biti tako ostar...nisam ni jedan post procitao da je neko rekao da treba Edisa otjerati...a evo da ja tebe pitam ...slazes li se da na kraju sezone trebamo podvuci crtu i analizirati sta je Edis napravio ?
Nisam buraz mislio na tebe, ili na raju sa ovog foruma, pogresno sam se izrazio trebao sam napisati da se odnosi na neke ljude koji su bili na danasnjoj tekmi kojima nista zivo ne valja, sve bi smjenjivali, da dodje Murinjo psovali bi mu sto igra ovaj, sto je onaj na klupi, takvi komentarisu i na fb stranici naseg kluba. To je klasican pitarski sindrom kad mijenjas trenere i igrace nakon svaka 3 mjeseca i tako u krug. Treba uvijek kritikovati kad postoji razlog za kritiku ali kritikovati argumentovano sa nekim cinjenicama a pljuvati nakon samo jednog poraza igrace i trenera je debilno. Naravno buraz da se na kraju sezone mora podvuci crta i analizirati sve, ucinak igraca, strucnog staba itd..:zeljeznicar1:
Neka je svetinja koja na srcu stoji važnija od prezimena koje na leđima nosiš!
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

FaraonTM
Kontakt:

ned apr 17, 2016 2:06 am

Neću puno pričati o tekmi, psihološki teška i bitna utakmica nakon neugodnog poraza od Slobode. Ukratko, igru briši bodove piši.

Ono što mene nervira je to što nikako ne dokrajčimo protivnika, dosta utakmica smo dobili sa jedan razlike ili kasno vrlo kasno riješimo utakmicu. Jedine rutinske utakmice za mene su bile Borac u BL i Olimpik kući, sve ostalo povedemo po jedan razlike pa nekako stanemo pustimo protivniku posjed i branimo se, da li svjesno da li nesvjesno kako god to ne bi trebali raditi jer vazda može ući nekakva frljoka i eto belaja.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 4 gosta.

Prijava