Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Ajzea
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

ned apr 17, 2016 12:08 am

Ja predlazem da dopingujemo igrače za predstojeće utakmice. Ozbiljan sam...

blueheart
Kontakt:

ned apr 17, 2016 12:09 am

Makar ovdje nije niko spominjao Edisa u kontekstu smjene, samo se spominju neke "greske ". Ja prvi nisam uopšte kontra Edisa, jer je uradio dosta odličnog posla radi i normalno je da čovjek pogrijesi... Samo mi pravi čudan odabir igrača uzimajući u obzir ono sta je izjavljivao. Nije njemu nimalo lahko, ali nije ni na tribinama,jbg sve je više galamdzija a njihov glas može nam unijeti dodatnu nervozu pred ove jako bitne utakmice.
DRZAVA ZELJO

Tryg
Kontakt:

FK Željezničar

ned apr 17, 2016 12:10 am

Malo previse generalizujete taj sjever sa ljudima koji nisu ti za koje ih vi predstavljate. Pa na ovom forumu imas bar 100 ljudi koji su na sjeveru a nisu ti pljuvaci, na mom fb imam oko 200 ljudi koji su na sjeveru sigurno i garantujem da nisu ti pljuvaci, znaci spadamo otprilike na oko 50-100 standardnih ljudi koje svi znamo ko su,(sredina iza gola odma) i oni su ta standardna raja koja cim ne ide odma pljuju, ne mislim na derbi navijacr naravno nego na one koji su tu stalno al su opet dezurni za pljuvat kad ne ide.

Tako da malo smoriste brate o sjeveru, i prije 5 i 10 godina vazda je bilo 50-100 ljudi koji su vazda dolazili na sjever i lijecili svoje komplekse i frustracije i tako ce vazda biti. Ja ne znam od kako sam preselio dal jos uvijek ima onaj standardni lik iza gola stariji sa prodornim glasom sjecam ga se kao mali dok me otac vodio na sjever, tom nikad nista nije valjalo, pa do juga kasnije se znao cuti sam on i njegovo pljuvanje.

Tako da nemojte govoriti sjever kao kompletan sjever, nego pojedinci tj grupa od 50-100 ljudi razlicito rasporedjena po coskovima i manje vise standardni likovi sa promjenama kako varira utakmica.

I za kraj, nije bas daleko vrijeme kada je sjever taj isti vodio navijanje i gurao igrace nasu djecu u tadasnje vrijeme dok je jug grcao u problemima.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Zadnja izmjena: Tryg, dana/u ned apr 17, 2016 12:10 am, ukupno mijenjano 1 put.
Tvoje NE ucinilo te legendom! R.I.P Josko Domorocki!

pile87
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

ned apr 17, 2016 12:11 am

Ajzea je napisao/la:Ja predlazem da dopingujemo igrače za predstojeće utakmice. Ozbiljan sam...
Ja predlazem da dopingujemo navijace. Ozbiljan sam...
Mi ćemo opet doći!
Doći ćemo opet u sjaju sunca.
Što se već sada rađa.
Zbijeni k'o mrka teška prijetnja
i s razvitim jedrima nove snage.

Virtu4L

ned apr 17, 2016 12:13 am

Jedina greška Mulalića u ovim utakmicama je ona protiv Slobode, kada je zamijenio Blagojevića i to je greška koja nas je koštala.

Ostale greške ne postoje - pobijedili smo.

@Tryg, niko ne generalizuje, kad kažem sjever tačno se zna na šta mislim, sigurno ne na kompletnu tribinu.
"Joj ofirniji su od Maje koja je udaljena 2km od mene i zeli sex veceras.." by Minjore

Tryg
Kontakt:

ned apr 17, 2016 12:14 am

Ma nisam mislio na tebe ima nazad 10. stranica koji tako misle.

Tvoje NE ucinilo te legendom! R.I.P Josko Domorocki!

Elegant
Kontakt:

ned apr 17, 2016 12:15 am

Treba vidjeti kako ce stura Sloboda odigrati sa Sirokim, hoce li im ovi pruziti optpor, namuciti ih ...itd. pa onda skontati sta raditi za revans.

A kad bi Vitez uzeo jedan bod Sarajevu to bi bilo odlicno.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Leon_Professional
Kontakt:

ned apr 17, 2016 12:17 am

Ivan Lendrić i Miroslav Stevanović su na deset Željinih utakmica postigli ukupno 11 golova i ubilježili četiri asistencije.

Je li ovo onaj Miroslav koji je propao kao zeton, koji lici na rahmetli Ekrema, i ko zna sta sve nisu pricali o njemu?! Jos ako ovome dodamo ucinak Tuceta koji je debeo i nikako nije spreman!? :r :r
Zadnja izmjena: Leon_Professional, dana/u ned apr 17, 2016 12:17 am, ukupno mijenjano 1 put.

Ajzea
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

pile87 je napisao/la:
Ajzea je napisao/la:Ja predlazem da dopingujemo igrače za predstojeće utakmice. Ozbiljan sam...
Ja predlazem da dopingujemo navijace. Ozbiljan sam...
Na mjestu je i ta. Veliki broj njih se sam dopinguje, međutim, konzumiraju doping sredstvo koje izaziva suprotan efekat od onog o kojem mi ovdje govorimo, pa ih pola haman u komu padne.

Kad moze Felix Sturm, mozemo i mi. :kafa:

Puna podrška Edisu Mulaliću !

Eh i da, M. Stevanović i Lendrić su iznenađujuće fizički spremni. Hajde što konstantno trče devedeset minuta, nego što konstantno trče a ujedno pokrivaju veći dio terena nego koji bi trebali.
Zadnja izmjena: Ajzea, dana/u ned apr 17, 2016 12:18 am, ukupno mijenjano 1 put.

Dolina
Kontakt:

Jbg tvrdo igramo, na ovakav način je brko nabijao komplekse svima, tada smo i titule uzimali samo smo se sada malo kasno probudili.
Ovo nije neka ljepota za gledat ali kada pogledamo tabelu prije osam kola moramo se u guzicu udarat. Ova igra će biti do kraja sa par već učestalih izmjena i to je to. Sve je na nama.
Ivica Osim: "Ko ne može da trči, taj ne može da igra".

Okolele
Kontakt:

ned apr 17, 2016 12:18 am

Kako posebno dobar period navijanja na pocetku drugog poluvremena.. :klanjase2:
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

Virtu4L

ned apr 17, 2016 12:18 am

Koliko će igrača igrati svoj prvi derbi?
"Joj ofirniji su od Maje koja je udaljena 2km od mene i zeli sex veceras.." by Minjore

Hurmasica
Kontakt:

ned apr 17, 2016 12:19 am

Virtu4L je napisao/la:Koliko će igrača igrati svoj prvi derbi?
Hm.. ako ćemo uzeti današnju postavu, tu su od novih Siniša, Kramarić, Zaha, Miroslav, Lendra..
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

Ajzea
Kontakt:

ned apr 17, 2016 12:20 am

Svi :lol:

Izlija
Moderator
Kontakt:

ned apr 17, 2016 12:23 am

Jedino što mi trenutno pada na pamet je da se tim pod hitno mora izvući iz grada do utakmice sa Slobodom, odmor na miru i vraćanje snage. Imamo mi i igru i igrače za revanš, nije Edis naivan da padne na istu foru dva puta sa taktikom a ima i Tiaga u rosteru kojem očigledno fali još malo vremena da dođe na prije povredno stanje, znači jedno poluvrijeme ali solidno.
イビチャ・オシム

Plavi orkestar
Kontakt:

ned apr 17, 2016 12:26 am

Tryg je napisao/la:Malo previse generalizujete taj sjever sa ljudima koji nisu ti za koje ih vi predstavljate. Pa na ovom forumu imas bar 100 ljudi koji su na sjeveru a nisu ti pljuvaci, na mom fb imam oko 200 ljudi koji su na sjeveru sigurno i garantujem da nisu ti pljuvaci, znaci spadamo otprilike na oko 50-100 standardnih ljudi koje svi znamo ko su,(sredina iza gola odma) i oni su ta standardna raja koja cim ne ide odma pljuju, ne mislim na derbi navijacr naravno nego na one koji su tu stalno al su opet dezurni za pljuvat kad ne ide.

Tako da malo smoriste brate o sjeveru, i prije 5 i 10 godina vazda je bilo 50-100 ljudi koji su vazda dolazili na sjever i lijecili svoje komplekse i frustracije i tako ce vazda biti. Ja ne znam od kako sam preselio dal jos uvijek ima onaj standardni lik iza gola stariji sa prodornim glasom sjecam ga se kao mali dok me otac vodio na sjever, tom nikad nista nije valjalo, pa do juga kasnije se znao cuti sam on i njegovo pljuvanje.

Tako da nemojte govoriti sjever kao kompletan sjever, nego pojedinci tj grupa od 50-100 ljudi razlicito rasporedjena po coskovima i manje vise standardni likovi sa promjenama kako varira utakmica.

I za kraj, nije bas daleko vrijeme kada je sjever taj isti vodio navijanje i gurao igrace nasu djecu u tadasnje vrijeme dok je jug grcao u problemima.

Ma nema njih 50.To je 10-tak onih što kuci od zene nesmiju pisnuti pa dodju na tekmu da se malo ishajcaju i svoj ego zadovolje.Jednom sam jednom debelom glavonji rekao da cu mu,ako još jednu progovori jezik u shupak gurnuti i ušutio je,na sjeveru ga nisam više vidjao kad ga vidim na slici on se na Zapad preselio.
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja".

delinjo
Kontakt:

ned apr 17, 2016 12:27 am

[quote="Tryg"]Malo previse generalizujete taj sjever sa ljudima koji nisu ti za koje ih vi predstavljate. Pa na ovom forumu imas bar 100 ljudi koji su na sjeveru a nisu ti pljuvaci, na mom fb imam oko 200 ljudi koji su na sjeveru sigurno i garantujem da nisu ti pljuvaci, znaci spadamo otprilike na oko 50-100 standardnih ljudi koje svi znamo ko su,(sredina iza gola odma) i oni su ta standardna raja koja cim ne ide odma pljuju, ne mislim na derbi navijacr naravno nego na one koji su tu stalno al su opet dezurni za pljuvat kad ne ide.

ja sam prvi brate na sjeveru svaku tekmu vjeruj mi ...i na sjeveru ima ljudi koji bi poginuli za Zelju kao sto ih ima i na jugu...ima i pljuvaca samo st ose na sjeveru vise cuju...eto na jugu niko ne pljuje ...ne pljuje ali u qrcu
GOO ROGER!!!
peRFect!!

VOLIM ZELJEZNICAR !!!!!!!!

Virtu4L

ned apr 17, 2016 12:29 am

I ti što pljuju bi poginuli za Želju, ali su jednostavno stoka.

salle86
Kontakt:

ned apr 17, 2016 12:30 am

LARSSON je napisao/la:Strucnjaci na sjeveru psuju majke vedranu, lendricu sto dobi zuti "nece moci igrati" i jos mnogo toga
Ne treba se ni svaka psovka shvatati kao uvreda, jbg živimo tu gdje je nekome je.bati mater isto ko da mu kažeš malo oštrije da je levat :)
Istina, ima na sjeveru onih koji su pa mogu reći više nego što treba nervozni, ne sumnjam ja da oni vole želju, samo nemaju taj pristup, tu navijačku kulturu.
Ispred mene danas 2 gospodina mogu reći oko 40 godina i ovaj prvi svako malo nešto psuje, ne sad ono da se fataš za glavu ali već mi dosadio i onako se ja neofirno ubacim u razgovor sa njim pa i tu temu otvorim kako treba biti blaži, bez tih sad psovki i kaže mi ovaj žešći ma upravu si momak ali toliko se ja uživam u utakmicu da me jednostavno prenese pa haman i ne znam za sebe, radim neke stvari koje znam da nisu ok, isto ko da sam i ja dole na terenu... Pa ga donekle i shvatih.
Kasnije isti taj naruži ovog što je Lendriću psovao kad je dobio žuti.

Ono što hoću da kažem trebamo više gledati da izvučemo ono najbolje iz nas a ne samo da gledamo najgore. Jer 99% onih koji dolaze na utakmice vole Želju i žele da bude bolji nego jeste, e sad što im je psovka najčešći vid komunikacije, jbg to je nešto "što se donese od kuće "
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

kenant
Kontakt:

ned apr 17, 2016 12:34 am

Ako sam dobro upratio svoj prvi derby bi trebali igrat:
Kjosevski (jednom bio na klupi), Kramaric, Mailson, Stevanovic Sinisa, Zahirovic, Stevanovic Miroslav, Lendric, Djermanovic

Dok bi kod anamo onih prvi derby trebali igrat:
Pavlovic,Almir Bekic, simeunovic, Harba, Emerson, Cezar, Mihojevic i Kadusic (jednom klupa)
Zadnja izmjena: kenant, dana/u ned apr 17, 2016 12:40 am, ukupno mijenjano 1 put.

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 2 gosta.

Prijava