Sve je to super. Vidjeli smo pred sami kraj onaj sut igraca Travnika kada je Zahirovic cini mi se blokirao. Cak su oni i penal trazili. Kako pogodi Zahirovica tako je mogla proci i odose dva veoma vazna boda. Zna se kako odmaras ekipu. Izadjes na teren i zabijes dva gola, kao u Banja Luci u kupu, ugasis im sve nade da mogu nesto i lagano privodis kraju. Ja sam pored sebe cuo barem pet ljudi koji govore da je igra katastrofa, sto je cinjenica. Neki od njih vec sljedecu nece uopste doci. Znamo svi kako je bilo lijepo protiv Sirokog, pa i protiv Mladosti i Olimpika. Dobri igraci i dobra igra privlace ljude na stadion, a ako im ti priredjujes patnju iz utakmice u utakmicu onda nesto ne stima. Imas Lendrica i Stevanovica koji najvise ganjaju i zasluzuju odmor, ali kad njih izvedes da odmoris nema ti ko igrati ni ganjati. Ako ce odmarati neka kazu ovoj dvojici da ne ganjaju sami loptu dok ostalih devet hladi muda.krajisnik87 je napisao/la:Upravo toJaozinho22 je napisao/la:sergejevic brate ne možeš svaku utakmicu davat s200 % od sebe kad za 4 dana igraš opet utakmicu pa opet utakmica ona tamo za 3-4 dana,presaugali bi igrači...Koliko god se kaze da se gleda samo slijedeća utakmica moraš misliti i na onu odmah iza unaprijed razsmisljati bar dvije utakmice. Ekipa je to uradila tako za derbi imaš sve spremne igrače osim ako ne do Bog bude kakvih povreda jer se unaprijed gledalo smatram da smo ovo odradili s 40 % snage ksd smo trebali dodali smo gas i zabili 2 komada..Jednostavno ova ekipa može samo napredovati ništa više
I zna Edis sta radi kod izmjena kao sto je i rekao kod izmjene Dado-Jovan u srijedu tako ni ova a ni jedna nije bezveze
Poslano sa mog GT-I8200N koristeći Tapatalk
Ti se vec predao a toliko utakmica ima do krajaRodom s mejtaša je napisao/la:Meni više ništa nije jasno. Ni raja, ni Edis, ni većina igrača. Svaka čast Lendriću i Miri. Neću da detaljišem jer Valter je gotovo sve rekao.
Definitivno nisam optimista ni za jednu od slijedeće četiri utakmice, a bio sam umjereni optimista ne tako davno jer sam mislio ići će na bolje, a ustvari sve je gore i gore. Nama trebaju gotovo sve pobjede u te četiri utakmice, a ja se bojim da ćemo teško i do dva remija. Zbunjen sam. Podrška Upravi, a na terenu nek nam je Bog na pomoći. Rezultatom u BL Borac je definitivno drugoligaš uz Olimpic tako da Vitezu više ne treba, a znate šta bi to sutra moglo značiti. Šteta, baš šteta, a lijepa se priča bila zakotrljala. Ali eto tako je u Želji oduvijek. Ništa, nadam se da će Uprava nastaviti sa fantastičnim radom, dovesti par vrhunskih igrača pa dogodine da pokušamo nešto.
Eh ovo mi goviri sasvim suprotno...LARSSON je napisao/la:"Sutra dobijemo Sarajevo i mislim da mozemo lagano pripremat ekipu za ligu 12.Znaci 120% dati svaki igrac i pobjeda je nasa!!Cujem bit ce dobre i premije za pobjedu(2000€ po igracu)."
Sad ne vjerujem da ima istine u ovom za premije, ali nek bude. Da je pregurat ove tri tekme u ligi
Enis i nije odigrao loše, izborio slobodan, ali da je on mlad pa da kazes ima vremena, njemu 26 godina..blueheart je napisao/la:Naša igra jeste malo jednolična. U fazi napada je 4-3-3 i sve je ok dok se ne naleti na ekipu sa ozbiljnim bokovima pa nam krila odsjecena.Lendric sam, Bekrija nemoćan itd... Danas su krila ulazila u sredinu i odmah se to vidjelo. Više prostora se otvara, jasno jer je Travnik dok sa slobodom nije išlo. I kad nije islo Edis je prije nešto mjenjao, makar zarotira igrače kojima ne ide. U ovih par utakmica me zabrinjava njegov odabir igrača i sama postavka. Ako vec nE ide sa krilima daj 4-4-2. Nije mi jasno zašto se kocka sa sadikovica u igri pa i one reklame vide da on nema mjesta ni na klupi a kamo li u igri.
Volio bih da u tz krene sa Lendricem i Tiagom u špicu.
Sjever je stvarno danas kriminalan bio sto se tice psovki,i to od 1 minute,to mi je neshvatljivo..Ja sam razocaran predstavom u 2 poluvremenu,Edisu zamjeram samo sto uvjek isti igraci ulaze,treba dati sansu Beganovicu,Hasanovicu,Halvadzicu i Mailsonu,sumnjam da bi nesto slabije odigrali od ovih nekih danas !!Hurmasica je napisao/la:Kad pobjeđujemo nema nam ravnih, pišanje po sirotinji, kad gubimo ne valja ništa, teorije zavjere, evo kad pobjeđujemo a nije idealna igra ne valja ni to i pred raspadom smo, iz krajnosti u krajnost svake sedmice. Danas neke ljude neka je stid, kakve samo psovke i prema Edisu, nekim igračima, uredu shvatam da su ljudi nezadovoljni igrom pojedinaca, ali brate mili onako svoje frustracije liječiti ne ide..
Evo danas nije bilo Memije pa opet kako sam shvatio vas koji ste bili na mecu nismo nista napravili po toj strani. Znaci nije sve ni do Kerima. A oni koji citaju moje postove znaju da sam ga dosta puta kritikovao, naravno uvjek jer sam imao argument. Ta lijeva strana je vrlo, vrlo tanka. I prioriteti na ljeto moraju biti da dovedemo lijevo krilo, lijevog beka i stopera. Stanic nijedan mec na lijevom beku nije odigrao dobro i uvijek smo imali problema po toj strani. Nije sto je Stanic toliko los opcenito vec sto nije defanzivan igrac i nezna se ponasati kao defanzivac. Mirko nista bolji ali za razliku od Srdjana zna kako se treba ponasati na toj poziciji. Medjutim nijedan od njih nije dorastao startnoj postavi.chile je napisao/la:Stojim i dalje pri svom misljenju da nama pored lijevaka pod obavezno dodje traziti veznjaka s mozgom, sto bi kod nas rekli desetku.
Jer statistika zna i zavarati sto je ocigledan primjer kod Bekrica, po statistici nas najbolji igrac a u stvarnosti ko ga gleda ove utakmice najlosija karika.
Danas Zola preuzima njegovu ulogu zato je i imao mnogo losih pasova.
U biti utakmica kao i sve ovog proljeca... daj loptu desno pa ce Stevanovici nesto osposlovati, atihijski napamet nabijanje prema Lendricu ili Bekrija krene u gomilu i zasere.
Mozda i ja imam veca ocekivanja od ove ekipe ali igra nam je nula bodova i ako redamo pobjede i ta igra je glavni razlog slabe posjete... raju je euforija drzala ali lagano popusta sto se tice posjete.
Ne dolaze svi da navijaju, mnogo vise je onih koji dodju da vide i neki potez, smislenu akciju i na kraju igru koje realno za sad nema.
Sent from my Plavo Sokocalo