exdomorocki je napisao/la: ↑čet feb 15, 2018 3:09 pm
Treba RIP-ovati anamo onim,samo stavljajte statuse po FB,kakve policije i *****,glavni krivci su im tadasnje vođe koji su hajcali cijelo vrijeme,i poveli u smrt.
A vi i dalje na nasim tekmama spominjite njihove,vidim oni spominju nase.(al kurcu)
E moji tupani...
Ne citirajte me,da izginu svi ne bih se okreno,isto oni nama žele,tako da znate u buduće.
Ko se prije dozove biće mu lakse poslije.
Tako je..upravu si sve
Nikad nisu Anera spomenuli protiv čelika,nikad mirzu,ni ostale a furaju da su nekakvi ultrasi..njemacki dupelisci i fukare gdje im ovi daju lovu na sadaku
Mi protiv sportskih prijatelja spominjemo ime koje nmz ni nama dobro donijeti ni tom sirokom.Svetimo se prijateljima koji su nam pomogli vise puta (od kupovine desotogodisnje,do pomjeranja termina utakmica zbog naseg rasporeda,bez ikakvih uvreda i svega)..Necu da gledam ljude po vjeri,nit su oni dosli ikad da ruse moj grad nit mi njihov i naravno da nije bilo belaja i zrtava(prica od rodjaka prijatelj iz sirokog dok su sjedili za ruckom kuci sa djecom i starim roditeljima nekakva 2 huligana mu upadaju u kucu i ruse stakla i ostecuju imovinu..djeca vriste i placu ni krivi ni duzni,kaze da je imao zolju ispali bi u svakoga ko mu napada porodicu..Ja bi prvi tako uradio vjerujem i vecina ovdje koji nemaju veze sa tim stvarima i boli ih briga za sport uopce)
Dok nama drage komsije ruse i pale nas stadion.
I onda mi njih natjeramo da navijaju za Široki protiv nas kad god igraju jer su komplexasi
Samo sebe gledati i svoje furati!!!