Ma nije to bilo ni baš loše koliko su pojedinci bili loši pa su uvlačili nervozu u ekipu. Po lijevoj strani gdje je Stana bio najviše su nam problema pravili, Zola je bio ,kao što Storm reče, totalno indisponiran pa je griješio u nekim trenucima kada nikako ne bi trebao, otvarajući kontru protivniku, i eto kada imaš 2,3 pojedinca koja nisu na nivou onda nastanu problemi. Onda naše standardno povlačenje, svjesno ili nesvjesno nemam pojma, pa onda dopustimo protivniku da nas pritisne na našu polovicu... to mi nije jasno stvarno. Ekipu osvježiti i pripremiti za naredne utakmiceDolina je napisao/la:Danas propustio tekmu nakon puno, puno vremena. Sada kada citam komentare ne mogu da vjerujem da je tako lose bilo![]()
Ma nista bitno, nije za pricu..AsharaK je napisao/la:Ajzea o kakvoj je djeci rijec?
mi se sa travnikom mucimo uvijek, tako je bilo svaki put poslije rata... ne leze nam... ali ipak pobjedjujemo ih kako tako... pitaj olimpika sta znaci tradicija...Valter je napisao/la:Koja katastrofalna igra u drugom poluvremenu. Toliko losih pojedinaca za ne povjerovati. Moje skromno misljenje je da u zadnjih 6-7 godina na Grbavicu nije dosla znanjem skromnija ekipa od Travnika. I sa takvim Travnikom nismo u stanju zadrzati loptu duze od 5 sekundi. Nekakvo glupo nabijanje lopte nikome pa ako je ko slucajno stigne. Igraci po na osob: Veca-nabijanje lopte nikome, sporo rjesavanje lopte; Sinisa-u zadnje dvije utakmice među najgorima, sta se desi sa onim igracom s pocetka sezone; Stanic je definitivno potvrdio da nije za Zelju kakvog zelimo; Aco sa maskom nije onaj Aco; Bogi-dobro je sto smo ga vratlil; Zahirovic-pravi alibi igrac, u fazi napada neupotrebiv; Kramaric-isto ko za Stanica; Zola-mili Boze koliko pogresnih pasova; Bekric-sreca pa ga imamo jer bez njega ovo bi tek bio rastimovani orkestar; i za kraj M.Stevanovic i Lendic-e onako se bori za ovaj klub, kapa do poda momci. IZMJENE: o igri Enisa najbolje pitati Mulalica jer mi navijaci valjda nismo dovoljno inteligentni, a Tiago-pa ljudi da li je moguce da lik poslije 3 minute igre ne moze da dise, to se odlicno vidjelo sa sjevera.
Ne znam kada sam bio vise razocaran, tako da mi ova pobjeda (barem trenutno) nije vrijedna pomena. A o Edisu-e to bolje ostaviti za kraj sezone. Ovakve igre tjeraju raju sa stadiona ..., a tek smo ih poceli vracati. Neko ce reci da sam pljuvac i da pretjerujem, ali igra ovog Zelje iz drugog poluvremena dobra je samo za cir na zeludcu. A sta da smo ne daj Boze primili kakvu frljoku, ne smijem ni pomisliti. Odoh sta popiti da se smirim, nije ovo vise za mene.
U tim trenucima kada padamo volio bih vidjeti Dinu pa makar tekmu izgubili jer taj se momak toliko trudi na treninzima da je više ofirno gledati ga na klupi, Pa ubaci ga hebem mu majku, neka malo razdrma utakmicu, ne može toliko loše odigrati.Hurmasica je napisao/la:Ma nije to bilo ni baš loše koliko su pojedinci bili loši pa su uvlačili nervozu u ekipu. Po lijevoj strani gdje je Stana bio najviše su nam problema pravili, Zola je bio ,kao što Storm reče, totalno indisponiran pa je griješio u nekim trenucima kada nikako ne bi trebao, otvarajući kontru protivniku, i eto kada imaš 2,3 pojedinca koja nisu na nivou onda nastanu problemi. Onda naše standardno povlačenje, svjesno ili nesvjesno nemam pojma, pa onda dopustimo protivniku da nas pritisne na našu polovicu... to mi nije jasno stvarno. Ekipu osvježiti i pripremiti za naredne utakmiceDolina je napisao/la:Danas propustio tekmu nakon puno, puno vremena. Sada kada citam komentare ne mogu da vjerujem da je tako lose bilo![]()
Ja ovo potpisujem samo lendric I stevanovic gunu za Zeljin dres ovo sve ostalo nije vrijedno pomena mulaliceve izmjene su presmjesne bojim se da on veze nema kuda ovaj voz ide nije mi jasno da je beganovic ovoliko zapostavljen momak je uvijek gino za Zelju pad forme nam dolazi u najgorem trenutkuValter je napisao/la:Koja katastrofalna igra u drugom poluvremenu. Toliko losih pojedinaca za ne povjerovati. Moje skromno misljenje je da u zadnjih 6-7 godina na Grbavicu nije dosla znanjem skromnija ekipa od Travnika. I sa takvim Travnikom nismo u stanju zadrzati loptu duze od 5 sekundi. Nekakvo glupo nabijanje lopte nikome pa ako je ko slucajno stigne. Igraci po na osob: Veca-nabijanje lopte nikome, sporo rjesavanje lopte; Sinisa-u zadnje dvije utakmice među najgorima, sta se desi sa onim igracom s pocetka sezone; Stanic je definitivno potvrdio da nije za Zelju kakvog zelimo; Aco sa maskom nije onaj Aco; Bogi-dobro je sto smo ga vratlil; Zahirovic-pravi alibi igrac, u fazi napada neupotrebiv; Kramaric-isto ko za Stanica; Zola-mili Boze koliko pogresnih pasova; Bekric-sreca pa ga imamo jer bez njega ovo bi tek bio rastimovani orkestar; i za kraj M.Stevanovic i Lendic-e onako se bori za ovaj klub, kapa do poda momci. IZMJENE: o igri Enisa najbolje pitati Mulalica jer mi navijaci valjda nismo dovoljno inteligentni, a Tiago-pa ljudi da li je moguce da lik poslije 3 minute igre ne moze da dise, to se odlicno vidjelo sa sjevera.
Ne znam kada sam bio vise razocaran, tako da mi ova pobjeda (barem trenutno) nije vrijedna pomena. A o Edisu-e to bolje ostaviti za kraj sezone. Ovakve igre tjeraju raju sa stadiona ..., a tek smo ih poceli vracati. Neko ce reci da sam pljuvac i da pretjerujem, ali igra ovog Zelje iz drugog poluvremena dobra je samo za cir na zeludcu. A sta da smo ne daj Boze primili kakvu frljoku, ne smijem ni pomisliti. Odoh sta popiti da se smirim, nije ovo vise za mene.
Volio bih i ja vidjeti Dinu stvarno, znaju evo ljudi na forumu koliko sam ga hvalio, pratim ga još od juniora i stvarno vrijedno radi na svakom treningu. Nadam se da će ga Edis ubaciti nekada, pa 5 minuta barem. Nije on danas ni bio na klupi, ne zagrijava seDolina je napisao/la:U tim trenucima kada padamo volio bih vidjeti Dinu pa makar tekmu izgubili jer taj se momak toliko trudi na treninzima da je više ofirno gledati ga na klupi, Pa ubaci ga hebem mu majku, neka malo razdrma utakmicu, ne može toliko loše odigrati.Hurmasica je napisao/la:Ma nije to bilo ni baš loše koliko su pojedinci bili loši pa su uvlačili nervozu u ekipu. Po lijevoj strani gdje je Stana bio najviše su nam problema pravili, Zola je bio ,kao što Storm reče, totalno indisponiran pa je griješio u nekim trenucima kada nikako ne bi trebao, otvarajući kontru protivniku, i eto kada imaš 2,3 pojedinca koja nisu na nivou onda nastanu problemi. Onda naše standardno povlačenje, svjesno ili nesvjesno nemam pojma, pa onda dopustimo protivniku da nas pritisne na našu polovicu... to mi nije jasno stvarno. Ekipu osvježiti i pripremiti za naredne utakmiceDolina je napisao/la:Danas propustio tekmu nakon puno, puno vremena. Sada kada citam komentare ne mogu da vjerujem da je tako lose bilo![]()
Evo vidim iz stana još gore reflektori, sigurno se Dino zagrijava.
Tu sam,živ samJaozinho22 je napisao/la:Manijaci na nivou,Zeljo dobar! Jel mi brat @PlavaPorodica stigao kući ?