Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

rodrigo87
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sub apr 16, 2016 8:37 pm

mamaSmurf je napisao/la:Sa našim Željom uvijek uzbudljivo ;).
Sad idem, žurim da stignem bus, kad neko dijete, onako u trku, iza leđa, istrgnu mi šal iz ruke.
Ne kontam furku, krasti nanama šalove[FACE SCREAMING IN FEAR].

Jer stojimo, prkosimo,
u srcima te našim nosimo! [BLUE HEART]
Samo tako i mogu. Polahko samo :)

Hvala Manijaci za ovaj dan. :zeljeznicar1:

Virtu4L

sub apr 16, 2016 8:37 pm

Opušteno drugovi, još jedna pobjeda, osma uzastopna.

Zaboravite Travnik, slijede nam tri paklene utakmice.
"Joj ofirniji su od Maje koja je udaljena 2km od mene i zeli sex veceras.." by Minjore

ChWilla
Kontakt:

sub apr 16, 2016 8:38 pm

ja sam posjetom ponešto ipak razočaran, a dugujem izvinjenje i pesimistima, jer su bili u pravu (da carsone tebi :ganja: ) ali nakon utakmice...možda su bili i pametniji od nas.

dobro: stevanović, lendrić i tri boda, te navijanje onih koji se jesu pojavili.

loše: sve ostalo.

gore od lošeg: stanić i kramarić. ja sam predlagao da je prvi igra beka, a drugi krilo, ali avaj, zato i nisam trener...njihova desna strana je sa njima komotno mogla kafe naručiti u prvom. tiago standardno neodgovoran, ali njega su bar morali gledati, i napravio jednu odličnu šansu. stana veliki gospodin, ekstra raspoložen na kraju, nešto mu i smiješno, prezadovoljan svojom igrom...
gradi željo boli te *****

Minjore
Prijatelj i Forumas Godine, 2018.
Kontakt:

sub apr 16, 2016 8:39 pm

Manijaci na nivou, Zeljo standardan.. Ko je bio protiv Mladosti a danas ne, replika te utakmice.

ChWilla
Kontakt:

sub apr 16, 2016 8:40 pm

bogami ovi su prijetili i igrali mnogo više i bolje od mladosti, iako su efektivno ispali.
gradi željo boli te *****

Hurmasica
Kontakt:

sub apr 16, 2016 8:41 pm

I to baš po toj lijevoj strani našoj gdje je Stana bio blago rečeno loš...
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

jovanmaksimovic
Moderator
Kontakt:

sub apr 16, 2016 8:41 pm

ocekivano teska utakmica sa travnikom, kao i uvijek u istoriji... bitna su 3 boda, sada slijede 4 paklene utakmice... tusanj, kosevo, grbavica, bilino polje
100/94/37/34 - i to je to!

Jaozinho22

sub apr 16, 2016 8:43 pm

Manijaci na nivou,Zeljo dobar! Jel mi brat @PlavaPorodica stigao kući ? :ganja:
KLUB NAJVEĆI,
NAVIJAČI NAJBOLJI,
Gospodine Adžeme, ne dozvolite da ''neko'' pere svoj prljav veš preko Vas !

,,To je naš stadion, mi svaki put dajemo onoliko koliko mi smatramo da trebamo dati ! KRAJ PRIČE''
Amar Osim.

Hadzijalagic
Kontakt:

sub apr 16, 2016 8:44 pm

Očigledno je da smo mi u odredjenoj krizi sa formom i to u najgorem mogućem periodu.. Osim M.Stevanovića i Lendića koji su bili standardno dobri svi ostali su bili katastrofa..
Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

LARSSONN
Kontakt:

sub apr 16, 2016 8:45 pm

Strucnjaci na sjeveru psuju majke vedranu, lendricu sto dobi zuti "nece moci igrati" i jos mnogo toga

likusa
Kontakt:

sub apr 16, 2016 8:45 pm

ChWilla je napisao/la:ja sam posjetom ponešto ipak razočaran, a dugujem izvinjenje i pesimistima, jer su bili u pravu (da carsone tebi :ganja: ) ali nakon utakmice...možda su bili i pametniji od nas.

dobro: stevanović, lendrić i tri boda, te navijanje onih koji se jesu pojavili.

loše: sve ostalo.

gore od lošeg: stanić i kramarić. ja sam predlagao da je prvi igra beka, a drugi krilo, ali avaj, zato i nisam trener...njihova desna strana je sa njima komotno mogla kafe naručiti u prvom. tiago standardno neodgovoran, ali njega su bar morali gledati, i napravio jednu odličnu šansu. stana veliki gospodin, ekstra raspoložen na kraju, nešto mu i smiješno, prezadovoljan svojom igrom...
Sto me nasmija :rofl:
Željeznicar za život cijeli !

jovanmaksimovic
Moderator
Kontakt:

sub apr 16, 2016 8:47 pm

LARSSON je napisao/la:Strucnjaci na sjeveru psuju majke vedranu, lendricu sto dobi zuti "nece moci igrati" i jos mnogo toga
ko dobi kod nas zute?

BHDragons
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

sub apr 16, 2016 8:48 pm

jovanmaksimovic je napisao/la:
LARSSON je napisao/la:Strucnjaci na sjeveru psuju majke vedranu, lendricu sto dobi zuti "nece moci igrati" i jos mnogo toga
ko dobi kod nas zute?
Lendrić
NAŠA LJUBAV OD ZAKONA JAČA!
1921!
Ni milimetra!

Hurmasica
Kontakt:

sub apr 16, 2016 8:49 pm

Meni su više nervoze unijeli pojedinci na tribinama nego igrači na terenu..
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

Ajzea
Kontakt:

sub apr 16, 2016 8:50 pm

Znaju se po društvenim mrezama svi pametni praviti, fuj..
Onu djecu, kojoj ništa sveto nije, izbaciti sa tribine i dozivotno zabraniti dolazak. Mater im je.bem odvratnu !

Šokirao nas je gol, ali smo se ubrzo dozvali i jasno se vidjelo da ćemo preokrenuti. Međutim, igrom nakon gola nisam zadovoljan te mi nije jasno zašto igramo sve sem fudbala čim povedemo. Razočaran sam Kramarićem i Stanićem, na Lendrića i M. Stevanovića sam preponosan. Nevjerovatni su, obojica..

Emotivan dan na Grbavici, do neba se orilo, čuo nas je brat !

Kasnije malo opširnije..

PS
Evo Radinovića izjednačio, j.ebo sliku svoju.. :psujem:

jovanmaksimovic
Moderator
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

sub apr 16, 2016 8:52 pm

BHDragons je napisao/la:
jovanmaksimovic je napisao/la:
ko dobi kod nas zute?
Lendrić
hvala...

ovi rezultati nam idu u korist... treba sutra vitez premirati da igraju ne samo za klub i opstanak koji bi bio 99% siguran vec sutra, nego i za nas...

storm_raider
Kontakt:

sub apr 16, 2016 8:54 pm

Evo sa utakmice sada. Bilo nekih 5000 navijaca. Uh, Zeljo... Opet rani gol, ali vratili smo se do 30te minute sa 2 stvarno lijepa gola. Pogotovo prvi gol, ona akcija je primjer kako ja ocekujem od Zelje da uvijek igra. 10tak brzih pasova, onda je Lendric istrcao 50 metara i uposlio Miru, koji je nakon driblinga rutinski zabio gol. Kod drugog gola, Nurkovic je spucao glavom od stativu pa nije bilo tesko Bekricu da zabije gol. Zolotic po meni danas totalno indisponiran, ali eto nakon njegovog odlicnog suta zabili smo gol za, ispostavilo se, pobjedu. Tuce je trcao mnogo stvarno, ali ja bih istakao Miroslava Stevanovica. Definitivno se vidi zasto je decko dogurao do Sevilje, a u Sevilji i da bi sjedio na tribinama moras imati kvalitet. Par puta se vracao do odbrane, presjecao napade Travnika i zapocinjao napade. Takodjer mijenjao je strane, pa je bio i na lijevom krilu. Tiago se vraca, imao je par dobrih driblinga, ali jos to nije to. Bice on opet onaj stari, vidi se da mu fali utakmica. Ne znam sta je sa Stanicem, djeluje skroz nezainteresovano i van forme. Nama definitivno fali zamjena za Blagojevica, danas pored Zahirovica i Zolotica jedini je Bekric znao sta ce sa loptom.
Nadam se da ce prestati sa vracanjem lopti generalno do Vedrana, a pogotovo onakvih lopti koje se odbijaju ili iz auta direktno. Utakmica tipicna Zeljina, stresna...
Pojedini strucnjaci sa sjevera prozivali Edisa tipicno "strateg, idi vodi djecu", "nisi ti za Zelje", "sta ima Edise Murinjo nas" i slicno. Grupa neizivljenih idiota. Imas toliko pobjeda na proljece i vodis protiv Travnika i dajes sebi za pravo da pametujes. Ovakvima niko ne valja niti ce valjati.

Jug odlican!

Idemo Zeljo dobiti Slobodu 2:0 pa onda pitarima objasniti neke stvari na Kosevu.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

AsharaK
Administrator
Kontakt:

sub apr 16, 2016 8:54 pm

Ajzea o kakvoj je djeci rijec?
Željezničar ante portas !

diego1921
Kontakt:

sub apr 16, 2016 8:55 pm

Nasa najslabija utakmica,ne znam sta je Edis htio u 2 poluvremenu,al nije ni bitno..Povuci se protiv Travnika i igrati na kontru,to je apsurdno,strahujemo 90 min da ce nesto zalutati,stvarno sam razocaran !!Vjerujem da ce se uprava nekim igracima zahvaliti,nama trebaju ratnici a ne manekeni !! Nadam se da mi neko neece napisati da smo se cuvali za Slobodu,svaku tekmu se cuvamo za nekog !! :cry:

nookey
Kontakt:

sub apr 16, 2016 8:56 pm

storm_raider je napisao/la:Evo sa utakmice sada. Bilo nekih 5000 navijaca. Uh, Zeljo... Opet rani gol, ali vratili smo se do 30te minute sa 2 stvarno lijepa gola. Pogotovo prvi gol, ona akcija je primjer kako ja ocekujem od Zelje da uvijek igra. 10tak brzih pasova, onda je Lendric istrcao 50 metara i uposlio Miru, koji je nakon driblinga rutinski zabio gol. Kod drugog gola, Nurkovic je spucao glavom od stativu pa nije bilo tesko Bekricu da zabije gol. Zolotic po meni danas totalno indisponiran, ali eto nakon njegovog odlicnog suta zabili smo gol za, ispostavilo se, pobjedu. Tuce je trcao mnogo stvarno, ali ja bih istakao Miroslava Stevanovica. Definitivno se vidi zasto je decko dogurao do Sevilje, a u Sevilji i da bi sjedio na tribinama moras imati kvalitet. Par puta se vracao do odbrane, presjecao napade Travnika i zapocinjao napade. Takodjer mijenjao je strane, pa je bio i na lijevom krilu. Tiago se vraca, imao je par dobrih driblinga, ali jos to nije to. Bice on opet onaj stari, vidi se da mu fali utakmica. Ne znam sta je sa Stanicem, djeluje skroz nezainteresovano i van forme. Nama definitivno fali zamjena za Blagojevica, danas pored Zahirovica i Zolotica jedini je Bekric znao sta ce sa loptom.
Nadam se da ce prestati sa vracanjem lopti generalno do Vedrana, a pogotovo onakvih lopti koje se odbijaju ili iz auta direktno. Utakmica tipicna Zeljina, stresna...
Pojedini strucnjaci sa sjevera prozivali Edisa tipicno "strateg, idi vodi djecu", "nisi ti za Zelje", "sta ima Edise Murinjo nas" i slicno. Grupa neizivljenih idiota. Imas toliko pobjeda na proljece i vodis protiv Travnika i dajes sebi za pravo da pametujes. Ovakvima niko ne valja niti ce valjati.

Jug odlican!

Idemo Zeljo dobiti Slobodu 2:0 pa onda pitarima objasniti neke stvari na Kosevu.
Potpis!

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.

Prijava