Gol primimo tako što se prvo Aco oklizne i izgubi korak za igračem Travnika i onda ovaj upošljava Zeca čini mi se i eto. Iz ničega ponovo gol. Srećom brzo se vratismo pa nije bilo nervoze neke pretjerane među igračima. U drugom poluvremenu 5 minuta dobro, 5 minuta očaj i sve tako. Zola par lopti predao u noge igračima Travnika otvarajući im tako kontru koje su mogle završiti loše po nas ali hvala Bogu nisu. Vjerovatno je imala uticaja na njega ova pauza te se nadam da će u narednim utakmicama bolji biti. Stana po meni najlošiji na terenu, naprijed ništa spektakularno, nazad pogubljen. Pokušao je Edis sa Mirkom na krilu te Stanom na beku, možda bi to i djelovalo bolje da Stana nije bio takav kakav je bio danas. Miroslav Stevanović, svaka čast momak, borio se, ulazio unutra po loptu, mijenjao strane, odlična partija. Ivan Lendrić

, mislim da je ovo sasvim dovoljno reći o momku koji gine do zadnje minute za plavi dres. Ostali solidno, s tim da se nadam da nećemo ubuduće jedno 14456461 lopti slati nazad Veci jer je frustrirajuće kako za nas na tribinama tako sigurno i za njega na golu. Sve u svemu nije bila neka ljepota od igre, imao je Travnik par momenata gdje su nas opasno stisli ali u ovom trenutku pobjeda nakon utakmice u kupu je najbitnija. Sada ekipu odmoriti i spremiti za sljedeću sedmicu.