Neandertalac je napisao/la:Pa to ti pricam. Kakvi izvori informacija, sta je ovo?Izlija je napisao/la:Daj ba nemoj se stvarno trpati gdje ti nije mjesto, ima razloga zbog kojeg je prozvan i zašto se tražio njegov izvor a to što si ti neupućen i nemaš kompletnu sliku ti nedaje za pravo da propituješ odluke moderacije. Niko tebi nije tražio ništa jer znamo ko su tvoji izvori informacija, njemu smo tražili iz razloga što znamo ko je njegov i takvo ponašanje se neće nikome tolerisati. LPNeandertalac je napisao/la:
Kakva represija id strane moderatora. Advokat, porota i sudija u jednom.
Plus ako ces po toj liniji raditi morat ces skoro sve forumasr banovat.
Sta iznesi izvor? Sta nema rekla kazala? Pa sta je ovo, forum ili portal informativni i medij neki pa neko od forumasa odgovara pred sudom za klevetu?
A jos taj arsin ide samo za nazovi negativu, tu definiviju vi postavljate, dok je boomove i `rekli su iz kluba`, negdje, nekome, vi cete tolerisati, odobravati cak i potpirivati jer ima vas moderatora sklonih spamu, i to na steroidima. O dolazi, sutra, pratite zvanicnu, dolazi iznenadjenje, gorice balkan i forum da ne pricam.
Puno ste se digli, kao da ste sam klub ili njegov gestapo ogranak.
Uz svo duzno postovanje.
Sta znas ti kralju ko o cemu prica, pa ti bi sjebao ko foka kada bi cuo kako ljudi pricaju. Ja ovde kazem nekih 20% informacija koje cujem, ostalo presutim, neke zbog mira u kuci a neke zbog neprovjerenosti.
Znaci nije bitan taj Mula@ druga stvar je u pitanju.
Vec neko vrijeme se ovde pokusavaju usutkati svi koji imaju `drugo` misljenje. Prvo kroz napade u grupama a sada i kao odredjene mjere zanrana id strane forumasa. Ima sigurno forumasa koji su tu da bi pisali sto im se kaze, znamo to i ja i ti.
Ako se sjecas upravo zbog slicnih stvari smo otisli sa ss foruma.
Neka kaze ko sta hoce, dovoljno smo inteligentni i zreli, bar neki od nas, da rezonujemo i prihvatimo.
Malo se preispitajte, obozavanje totema, lika i djela, meni je to potpuni apsurd. I vodi jednoumlju i kontroli potpunoj.
Sloboda govora!
Minuta k"o danKapiten je napisao/la:
Dzenis umire
ŠOOOO?Leon_Professional je napisao/la:
Gledaj brata sto su ga uhvatili u sevu![]()
P.S. s ovom opremom novom smo kao F.K. Sarajevo![]()
Ma imaju i oni ove balone i svasta nesto pa su se kur.cili s tim.. Nista posebnoModel1964 je napisao/la:ŠOOOO?Leon_Professional je napisao/la:
Gledaj brata sto su ga uhvatili u sevu![]()
P.S. s ovom opremom novom smo kao F.K. Sarajevo![]()