Nema sumnje da bi Blagojevic sa formom iz evropskih utakmica bio veliko pojacanje ovoj ekipi.Bice znacajno rasterecen u odosnu na prvu polusezonu,igrat ce sa Zolom i Bekricem na sredini i s pravom mozmo ocekivati da to bude nasa pokretacka snaga.BHDragons je napisao/la:Također, sad će imati mnogo više prostora za igru i bit će osiguran nazad jer je Zola znamo ko bedem. Malo me plaši Memija, ali nadam se da će se vratiti u staru formubrile je napisao/la:I ja ocekujem mnogo od Blagojevica ovu polusezonu. Cini mi se da sada igra sa vise slobode i da mu je puno lakse. A i plus je sto je starosjedioc, haman pa ce samo on i Aco igrati u prvoj od starih igraca + mozda, ali mozda, Thiago i Memija.
Na ovom kratkom sazetku protiv Danaca je dva puta osutao sa distance, nek svaka druga zavrsi kao na derbiju mi smo na konju
To i jeste poenta price. Sada je rasterecen i sada bi trebao pruzati partije kakve ocekujemo od njega.ChWilla je napisao/la:ne može on biti glavni kreator igre kad mi napadamo, a protivnik stoji u postavljenoj odbrani. i to nije forma, nego inače. ustvari može, ali da budemo šesti do osmi kako smo bili. bekrić je doveden da rastereti taj zadnji pas i odigra ulogu klasične desetke, jer se od blagojevića u većini utakmica (silom prilika) očekivalo i to i prevođenje od odbrane, a što ne mogu ni mnogo kvalitetniji igrači.
Neka ne dolaze, popušila bi ga sva trojica.rodrigo87 je napisao/la:Da hoce i skriparcici doci, da se sj.ebu od atmosfere. Mada je to nemoguce ybg
Ajzea je napisao/la:Neka ne dolaze, popušila bi ga sva trojica.rodrigo87 je napisao/la:Da hoce i skriparcici doci, da se sj.ebu od atmosfere. Mada je to nemoguce ybg
Bili su prije mozda 3-4 godine na Grbavici..neroazzuro je napisao/la:Imal neko podatak kad su skripari zadnji put odradili neko gostovanje? Ja se više i ne sjećam kad sam ih vidio na nečijem stadionu.
Nego, Boga mi, s kim god pričam o 28-mom maksimalno je nafuran. Moglo bi bit blizu 10-ke. Još ako uzmemo...
Bili su u kupu na grbavici 2012 cini mi se, dosli s jednim kombijem bez pranje, usli oko 15te minute, posle utakmice ispraceni sa 3-4 marice, od tad vise nisu nikad..Republika je napisao/la:Nisu oni nikada došli nakon ubistva u Širokom Brijegu. Najbliže Sarajevu je gostovanje u Zenici
Nico legendaDANAN je napisao/la:Komentar legende na izjavu Denija Simeunovica da ga je uvijek Zelji zabijo i da jedva ceka derbi. :-D
DANAN je napisao/la:Komentar legende na izjavu Denija Simeunovica da ga je uvijek Zelji zabijo i da jedva ceka derbi. :-D
Guto mostarski otpad opalio punim u usta.DANAN je napisao/la:Komentar legende na izjavu Denija Simeunovica da ga je uvijek Zelji zabijo i da jedva ceka derbi. :-D