Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

ublehas
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pet jun 17, 2016 9:27 am

black64 je napisao/la:
DR.HOUSE je napisao/la:
storm_raider je napisao/la:Cekamo ovog Grka. Mislim da ce u nedjelju. Na ovom klipu se zalijece kao Kolasinac. :)
znas li ti mozda ima li danas treninga?
i mozel se prisustvovat ?
I ako, ima je li u 10 ili u 11?

Hurmasica
Kontakt:

pet jun 17, 2016 9:34 am

Boccaccini je u Krki nekad znao igrati i lijevog beka, Kostić ga sigurno poznaje i zna njegove kvalitete. Ne bih imao ništa protiv da dođe :)
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

godrina
Kontakt:

pet jun 17, 2016 9:44 am

GoodisonPark je napisao/la:
godrina je napisao/la:Sta ce na stoperu kad dobro pokriva desnu stranu. Ajmo mu malo vjerovat.
Ma nemamo mi njemu šta vjerovati, ne pitamo se mi ništa, sad je sve do njega i do novog trenera. Ako želi da bude klasa mora početi da razmišlja u igri, brži je od 90 % igrača u ligi ali za polusezonu nije prošao 1/1. Idealna prilika za novi početak je novi stručni štab koji zna sa mlađim igračima. Njega je onaj garavi ubio u pojam u drugom pol. protiv belgijanaca na koševu i od tada počinje pad, Edis mu je dodatno srozao samopouzdanje sa guranjem na lijevo krilo, jbg "breme slave" pritislo a ti još nisi posložio u glavi šta i kako..

Svi se nadamo da će se vratiti u pravu formu jer se još nije odužio navijačima za bezrezervnu podršku koju dobija od prvog dana.

2 stopera? Aha, pisah ja nedavno da nisam zadovoljan igrom zadnje linije ;)
Meni je memija bas drag, pokazao je na trenutke da ima strasan potencijal. Jbg nije on kriv sto ga strucnjak baca na lijevo krilo sa pozicije desnog beka pa kome normalnom bi to palo napamet, a desnog beka igra covjek istog ili losijeg kvaliteta. Ne trebaju mu se vise izmisljat pozicije, mlad je dobar je i uz podrsku trenera siguran sam da moze zablistat.
Stopera trazimo a imali smo dobrog, i jasmina mi zao ne kontam te poteze.
uvjek uz tebe i ti to dobro znas, tebe volim ja za tebe navijam :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
boro elcic: igrac ne smije trcat direktno na gol protivnika jer time opstruise igru i ugrozava njenu regularnost

mula
Kontakt:

pet jun 17, 2016 9:56 am

godrina je napisao/la:
GoodisonPark je napisao/la:
godrina je napisao/la:Sta ce na stoperu kad dobro pokriva desnu stranu. Ajmo mu malo vjerovat.
Ma nemamo mi njemu šta vjerovati, ne pitamo se mi ništa, sad je sve do njega i do novog trenera. Ako želi da bude klasa mora početi da razmišlja u igri, brži je od 90 % igrača u ligi ali za polusezonu nije prošao 1/1. Idealna prilika za novi početak je novi stručni štab koji zna sa mlađim igračima. Njega je onaj garavi ubio u pojam u drugom pol. protiv belgijanaca na koševu i od tada počinje pad, Edis mu je dodatno srozao samopouzdanje sa guranjem na lijevo krilo, jbg "breme slave" pritislo a ti još nisi posložio u glavi šta i kako..

Svi se nadamo da će se vratiti u pravu formu jer se još nije odužio navijačima za bezrezervnu podršku koju dobija od prvog dana.

Meni je memija bas drag, pokazao je na trenutke da ima strasan potencijal. Jbg nije on kriv sto ga strucnjak baca na lijevo krilo sa pozicije desnog beka pa kome normalnom bi to palo napamet, a desnog beka igra covjek istog ili losijeg kvaliteta. Ne trebaju mu se vise izmisljat pozicije, mlad je dobar je i uz podrsku trenera siguran sam da moze zablistat.
Ko ga je pratio u juniorima zna da je cesto igrao i stopera.
Promjene su proces za koji potrebno je vrijeme.

tm8782
Kontakt:

pet jun 17, 2016 10:00 am

mula je napisao/la:
godrina je napisao/la:
GoodisonPark je napisao/la: Ma nemamo mi njemu šta vjerovati, ne pitamo se mi ništa, sad je sve do njega i do novog trenera. Ako želi da bude klasa mora početi da razmišlja u igri, brži je od 90 % igrača u ligi ali za polusezonu nije prošao 1/1. Idealna prilika za novi početak je novi stručni štab koji zna sa mlađim igračima. Njega je onaj garavi ubio u pojam u drugom pol. protiv belgijanaca na koševu i od tada počinje pad, Edis mu je dodatno srozao samopouzdanje sa guranjem na lijevo krilo, jbg "breme slave" pritislo a ti još nisi posložio u glavi šta i kako..

Ko ga je pratio u juniorima zna da je cesto igrao i stopera.
Memija je igrao stopera, zadnjeg veznog i desnog beka u juniorima...
Ovo je važan trenutak u historiji Kluba. Tribinu ne grade pojedinci. Tribinu gradi porodica Željo. Gradnja tribine neće biti po modelu javno privatnog partnerstva niti po modelu koncsesije. To će ... podrazumijevati vlasništvo Kluba nad tribinom

AsharaK
Administrator
Kontakt:

pet jun 17, 2016 10:00 am

@mula

Sta bi sa Lendricem i Stevanovicem?
Željezničar ante portas !

sz21
Kontakt:

pet jun 17, 2016 10:01 am

Ima trening u pola 11 i u pola 6 večeras

Poslano sa mog SM-G361F koristeći Tapatalk
Jednom Zeljeznicaar, uvijek Zeljeznicar to je tako. I.O

ublehas
Kontakt:

pet jun 17, 2016 10:11 am

sz21 je napisao/la:Ima trening u pola 11 i u pola 6 večeras

Poslano sa mog SM-G361F koristeći Tapatalk
hvala

Neandertalac

pet jun 17, 2016 10:33 am

Lijepa ignore lista. malta 071 @

Nis koristi od čitanja tvojih bljuvotina.
Željeznicar za život cijeli!

Hurmasica
Kontakt:

pet jun 17, 2016 10:43 am

E 'bem ti trening pola ekipe nije na njemu :mrgreen: , sad sam prolazio, radili su sa kondicionim neke vjezbe, nisam vidio ni Lendru, Blagoju, Secerovica, Stanu, Sinisu, Memiju, Bekrica, Kramarica, Husica, Midzica garant neke testove rade. Onaj Efendic je na probi

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

Model1964

pet jun 17, 2016 10:47 am

Hurmasica je napisao/la:Boccaccini je u Krki nekad znao igrati i lijevog beka, Kostić ga sigurno poznaje i zna njegove kvalitete. Ne bih imao ništa protiv da dođe :)
Super odigro, to što je odigo i sa kim je odigro ;)
JA KADA NESTO KAZEM, ILI JE BILO ILI CE BITI😎

sofronije
Kontakt:

pet jun 17, 2016 10:50 am

Neandertalac je napisao/la:Lijepa ignore lista. malta 071 @

Nis koristi od čitanja tvojih bljuvotina.
Vezano sto si iznosio prijedlog, ja sam nedavno postavljao sliku maskote i Dzurbuzovica, tad sam bio mlad a valjda je to postojalo?
Edit:
slika
Zadnja izmjena: sofronije, dana/u pet jun 17, 2016 10:54 am, ukupno mijenjano 2 puta.
:zeljeznicar1:

Model1964

pet jun 17, 2016 10:52 am

Model1964 je napisao/la:
Hurmasica je napisao/la:Boccaccini je u Krki nekad znao igrati i lijevog beka, Kostić ga sigurno poznaje i zna njegove kvalitete. Ne bih imao ništa protiv da dođe :)
Super odigro, to što je odigo i sa kim je odigro ;)
Da, i nije lijevog beka, nego ljevog stopera u formaciji 3-5-2

iggy2377

pet jun 17, 2016 10:54 am

Prva grupa je otsla na ljekarski i sistematski pregled zato ih nema

LARSSON
Kontakt:

pet jun 17, 2016 10:55 am

I slovenac šta kažeš kakav je ovaj bokačio? :D

Hurmasica
Kontakt:

pet jun 17, 2016 10:55 am

iggy2377 je napisao/la:Prva grupa je otsla na ljekarski i sistematski pregled zato ih nema
Ma i pretpostavio sam da je tako :palacgore:

Model1964

pet jun 17, 2016 10:58 am

Neko spomenu maskotu :palacgore:
Sigurno(po meni :) ) ŠTRUMF! treba ga lijepo obuci u željeznicarsku uniformu i super maskota. Samo to mora biti odrađeno profesionalno kako u prirodi, tako i grafičli , jer je u maskoti dobra lova. Naravno i pravno zaštititi :)
Lars
nisam ga gledo jer je to kukuruz liga kao naša, samo sam na našu emotivno vezan :) . Pogledam par jacih tekmi i to je to. Vec sam poslao sms u NM i tražio detaljne info. Danas popodne napišem nešto više.

mula
Kontakt:

pet jun 17, 2016 11:06 am

AsharaK je napisao/la:@mula

Sta bi sa Lendricem i Stevanovicem?
Sve ce se saznati do kraja priprema, 90% su sanse da odlaze
Promjene su proces za koji potrebno je vrijeme.

LARSSON
Kontakt:

pet jun 17, 2016 11:07 am

A ako ne odu? I kad nesto pises napises ko ti je rekao, izvor, jer ovako mogu slobodno da te banujem

za_zivot_cijeli
Kontakt:

pet jun 17, 2016 11:09 am

ako cemo pricati o maskoti za koju mislim da je trebamo imati radi najmladjih, pravi put je raspisivanje konkursa na kojem cemo traziti rjesenje od onih kojima je to posao. za konacnu odluku bi bilo lijepo da se pitaju navijaci u anketi na zvanicnoj web stranici birajuci izmedju svih pristiglih prijedloga. tako cemo u izbor ukljuciti i one najmladje zbog kojih se to i radi. roditelji bi mogli zatraziti misljenje svoje djece i glasati....

strumf je odlican ali je zasticen i ne mozemo ga koristiti.
Jedan život, jedna ljubav, jedan klub.
Željezničar za život cijeli!

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.

Prijava