Ja sam bio oko 11 i 15, uzeo 3 sjevera. Nije bilo neke guzve, ne znam kad se stvori ovolika.
Ja ocekujem oko 4,5 pa sve do 6 pravu guzvu kad raja zavrsi sa poslom, a najvise prodanih karata pred samu utakmicu.
Po meni je Sinisa vidno napredovao u posljednje vrijeme, nek prica ko sta hoce. Nece Kenan uletiti klizeci u prvu, to je sigurno.storm_raider je napisao/la: ↑ned feb 04, 2018 8:28 pmI kao sto vidim po izvjestaju, Sinisa veoma dobro djeluje. Djeluje on dobro na svim ovim pripremnim utakmicama.
Takodjer, nemojte zaboraviti da Mehremic moze igrati stopera. @bogi sta ces sad?
Neka Sinisa nama strpa Menala u dzep kao sto je i ranije uradio, i trebamo biti zadovoljni. Najlakse je po Sinisi udariti a on igra dobro. Mulalic, Kostic, Petrovic, i sad Adzem a Sinisa je jos tu, a igraca je proslo. I to nesto pokazuje.azbaha je napisao/la: ↑uto feb 06, 2018 12:48 pmPo meni je Sinisa vidno napredovao u posljednje vrijeme, nek prica ko sta hoce. Nece Kenan uletiti klizeci u prvu, to je sigurno.storm_raider je napisao/la: ↑ned feb 04, 2018 8:28 pmI kao sto vidim po izvjestaju, Sinisa veoma dobro djeluje. Djeluje on dobro na svim ovim pripremnim utakmicama.
Takodjer, nemojte zaboraviti da Mehremic moze igrati stopera. @bogi sta ces sad?
Treba obavezno poslati upit klubu za ovo, ako krene kisa bice haos.Eric Cantona je napisao/la: ↑uto feb 06, 2018 1:06 pmHoće li se moći unijeti kišobran na sutrašnju utakmicu?
P.S. Nije zajebancija!
Hoces li moci izaci sa posla (pobjeci), šef dao slobodno ?
Zapad je podjeljen samo onim kojima se moralo kao i uvjek, ostalo je prodato prijateljima kluba koji su se prvi javili. Ko je meni naprimjer kriv što sam glup pa se sjetio 3 dana prije. Očito da su drugi brže mislili a ja sad ne znam šta ču. to je tako i uvjek če bit i u redu je.Plava Porodica je napisao/la: ↑uto feb 06, 2018 11:45 amOgadit ćemo im fudbal
Zapad je očekivano podijeljen.. Sutra će biti kamara skauta iz cijelog svijeta, legendi kluba, legendi reprezentacije, političara, pjevača, striptizeta itd
Najlon je od mene halal bilo skino sam sa plastenikaAsharaK je napisao/la:ako UEFA nosi troškove takmičenja, hoće li oni platit i najlon?