Hvala drug. Odgovor za 10omladina1921zeljina je napisao/la:Meni djeluju dobro. Možda nisu na nivou kao vezna i napadačka linija (jer, jbg, tu imaš Hajdarevića, Šabanadžovića, koji toj liniji daju dimenziju više, a u napadu Mujagić), ali za svoj uzrast su vrlo dobri. Gledao sam ih kada su igrali protiv naše prve ekipe, i po snimcima prijašnjih utakmica, djeluju dobro. Stoperski par Zilić-Velić odrađuju svoj posao, jaki su na nogama, imaju fine pasove i trude se da ne komplikuju. Zna se desit da zaplivaju, to je nešto na čemu se još mora raditi, ali to i dolazi godinama i iskustvom. Znam i sam, trenirao sam i igrao na toj poziciji. Definitivno je najteže jednom stoperu steći osjećaj prostora i rutine kretanja da se ne dešavaju greške.
Što se tiče bekovskih pozicija, sviđa mi se obostrano orijentirani jer je to odlika današnjeg modernog fudbala. Bolja nam je lijeva strana od desne, moje skromno mišljenje zbog Beširevića. Momak je izrastao i svojom visinom može doprinijeti u prekidima (što je i pokazao golom).
Nema na čemu.BabOsim je napisao/la: ↑pon feb 05, 2018 2:42 pmHvala drug. Odgovor za 10omladina1921zeljina je napisao/la:Meni djeluju dobro. Možda nisu na nivou kao vezna i napadačka linija (jer, jbg, tu imaš Hajdarevića, Šabanadžovića, koji toj liniji daju dimenziju više, a u napadu Mujagić), ali za svoj uzrast su vrlo dobri. Gledao sam ih kada su igrali protiv naše prve ekipe, i po snimcima prijašnjih utakmica, djeluju dobro. Stoperski par Zilić-Velić odrađuju svoj posao, jaki su na nogama, imaju fine pasove i trude se da ne komplikuju. Zna se desit da zaplivaju, to je nešto na čemu se još mora raditi, ali to i dolazi godinama i iskustvom. Znam i sam, trenirao sam i igrao na toj poziciji. Definitivno je najteže jednom stoperu steći osjećaj prostora i rutine kretanja da se ne dešavaju greške.
Što se tiče bekovskih pozicija, sviđa mi se obostrano orijentirani jer je to odlika današnjeg modernog fudbala. Bolja nam je lijeva strana od desne, moje skromno mišljenje zbog Beširevića. Momak je izrastao i svojom visinom može doprinijeti u prekidima (što je i pokazao golom).
Ne cudi...shzna je napisao/la:Jao obrisali klip hahahahahahahahahahahahahaahaha
Horde komedijasa
Ima da padne 1:0.omladina1921zeljina je napisao/la: ↑pon feb 05, 2018 2:02 pmŠta ti je askeza... zadnji mi je post bio nekad u septembru 2017.
Ali, uredno čitao.
Atletiko mora pasti. Svi na Grbavicu, svi po kartu. Iako se radi do 4, trči se na tekmu ako treba.