Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

cikazubo
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sub apr 16, 2016 11:47 am

Jel istina da je Mailson otisao, cujem prica se nesto da ga je manadzer odveo. :? Zna li neko nesto vise, il je to suplja..?

Rodom s mejtaša
Kontakt:

sub apr 16, 2016 11:47 am

Hrasno1921' je napisao/la:
Grbavica je napisao/la:
Hrasno1921' je napisao/la:Dobivamo novi tunel i komplet nove klupe - sjedista za rezervne igrace, nesto slicno pouput onih sa Bilinog, uglavnom nece biti Recaro ne nadajte se :karanje:
Odlične vijesti.
hrasno je napisao/la:slika
Eduard Osim? Otac od našeg Ivice Osima?
Ne. otac mu se zvao Mihail Osim zvani Puba, radio je kao bravar na Zeljeznickoj stanici, imao je nesrecu da mu je kompozicija voza uhvatila noge, te ostao bez jedne noge i tako invalid, kasnije se propio i postao alkoholicar, poslije toga svirao je i zabavljao goste u kafani Internacional koja se nalazila kod danasnjeg Union komerca.

Milovan Adamovic na slici je djed Vlade Adamovica, danasnjeg advokata i bivseg sudije suda BIH, a sa unukom Ivana Kranjca sam odrastao, samo sto su kroz godine promijenili prezime i danas se prezivaju Kranj, covjek nekada komentarise na klupskoj fb. stranici i daje podrsku.
Gdje se ovdje uklapa Lujo Kranjc moj prvi trener

Elegant
Kontakt:

sub apr 16, 2016 11:49 am

cikazubo je napisao/la:Jel istina da je Mailson otisao, cujem prica se nesto da ga je manadzer odveo. :? Zna li neko nesto vise, il je to suplja..?
On ima ugovor na dvije godine sa nama kako ga moze odvesti ?
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

cikazubo
Kontakt:

sub apr 16, 2016 11:50 am

Elegant je napisao/la:
cikazubo je napisao/la:Jel istina da je Mailson otisao, cujem prica se nesto da ga je manadzer odveo. :? Zna li neko nesto vise, il je to suplja..?
On ima ugovor na dvije godine sa nama kako ga moze odvesti ?
Pa mozda raskid ili nesto s obzirom da ga nema na klupi a nije povrijedjen, nemam pojma, zato i pitam jel mahalska..

AsharaK
Administrator
Kontakt:

sub apr 16, 2016 11:56 am

šteta što nema na tvu, bit će baš lijepa priča danas :)
Željezničar ante portas !

sergejevic

sub apr 16, 2016 11:57 am

Ne znam sto se brinete za posjetu, odlicna je bila do sada, a tako ce biti i dalje. Osim one noci poslije poraza niko ne prica nista lose za ekipu. Kaze raja da smo lose odigrali, ali da se desava i idemo dalje. Sigurno ce biti kao protiv Mladosti i Olimpika ako ne i vise. Sada je potrebna podrska momcima i treba odati priznanje nasem Mirzi.

ChWilla
Kontakt:

sub apr 16, 2016 12:02 pm

takav je i moj utisak među rajom. a posebna je ipak, iako žalosna prilika...
gradi željo boli te *****

storm_raider
Kontakt:

sub apr 16, 2016 12:07 pm

Hurmasica je napisao/la:Djeca, članovi Udruženja za očuvanje tradicije i razvoj kulturno-umjetničkog stvaralaštva Bašlija dali su svoj skromni doprinos za evropsku Grbavicu!

slika
Svaka cast ovim ljudima, eto to je dio nase porodice!
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

cipiripi
Prijatelj foruma
Kontakt:

sub apr 16, 2016 12:24 pm

storm_raider je napisao/la:
Hurmasica je napisao/la:Djeca, članovi Udruženja za očuvanje tradicije i razvoj kulturno-umjetničkog stvaralaštva Bašlija dali su svoj skromni doprinos za evropsku Grbavicu!

slika
Ovu djecu obavezno pozvati na slijedecu domacu utakmicu i podijeliti im simbolicne poklone iz FAN SHOP-a, kakva smo mi porodica pa to nigdje na dunjaluku nema
Alea iacta est!

storm_raider
Kontakt:

sub apr 16, 2016 12:27 pm

cipiripi je napisao/la:

slika
Ovu djecu obavezno pozvati na slijedecu domacu utakmicu i podijeliti im simbolicne poklone iz FAN SHOP-a, kakva smo mi porodica pa to nigdje na dunjaluku nema
Nevjerovatno, vjeruj mi da sam jos u soku. Jedva sastavljaju kraj sa krajem i 2 stolice uplate... da se najezis.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

cala
Kontakt:

sub apr 16, 2016 12:29 pm

Ko danas ne dodje a u mogucnosti je neka mu je na obraz. Idealni uslovi, vazna utakmica i prije svega zbog Mirze moramo doci.

Jaozinho22

sub apr 16, 2016 12:31 pm

Minjore je napisao/la:
storm_raider je napisao/la:Ma ja ocekujem danas minimalno 7000 ljudi, lijep dan, subota. Ko nece da dodje danas, ne mora vala nikad ni dolaziti sto se mene tice. Pogotovo jer je u pitanju danasnji dan i ova Zeljina akcija. Obaveza svakog covjeka danas mora biti da bude na stadionu danas i plati kartu. Naravno, ne ukljucujem one koji ne mogu iz razumljivih razloga.
Od a do ž. Ocekujem minimalno 5000 ljudi, jer fakat ko danas ne dodje, na utakmicu koja mozemo slobodno reci lomi sezonu, na ovaj jako emotivan dan, nece nam trebati ni kad titule budemo slavili.
Ja očekujem vala brojku kao i protiv Slobode. Manijak pravi jednostavno mora znati kako danas stoje stvari!
KLUB NAJVEĆI,
NAVIJAČI NAJBOLJI,
Gospodine Adžeme, ne dozvolite da ''neko'' pere svoj prljav veš preko Vas !

,,To je naš stadion, mi svaki put dajemo onoliko koliko mi smatramo da trebamo dati ! KRAJ PRIČE''
Amar Osim.

pintol_TM87
Kontakt:

sub apr 16, 2016 12:33 pm

danas svi u dolinu..za Mirzu, za Zelju

AsharaK
Administrator
Kontakt:

sub apr 16, 2016 12:33 pm

Jaozinho22 je napisao/la:
Minjore je napisao/la:
storm_raider je napisao/la:Ma ja ocekujem danas minimalno 7000 ljudi, lijep dan, subota. Ko nece da dodje danas, ne mora vala nikad ni dolaziti sto se mene tice. Pogotovo jer je u pitanju danasnji dan i ova Zeljina akcija. Obaveza svakog covjeka danas mora biti da bude na stadionu danas i plati kartu. Naravno, ne ukljucujem one koji ne mogu iz razumljivih razloga.
Od a do ž. Ocekujem minimalno 5000 ljudi, jer fakat ko danas ne dodje, na utakmicu koja mozemo slobodno reci lomi sezonu, na ovaj jako emotivan dan, nece nam trebati ni kad titule budemo slavili.
Ja očekujem vala brojku kao i protiv Slobode. Manijak pravi jednostavno mora znati kako danas stoje stvari!
priča se okolo da se našla sinoć neka koja te nije odbila? :ganja:

AsharaK
Administrator
Kontakt:

sub apr 16, 2016 12:44 pm

Bravo Bajiću :)

tm8782
Kontakt:

sub apr 16, 2016 12:45 pm

Ko je u mogucnosti, zbog vremena i obaveza, treba da bude svaku utakmicu. Nije bitno o kojoj je ekipi riječ. Današnja utakmica je specifična po mnogo čemu. Ova a i sve naredne trebaju da budu nama kao navijačima obaveza. Baš svima. Danas treba doći i zbog brata koji je i dalje tu s nama, u srcima.

Poslano sa mog U7 PRO koristeći Tapatalk
Ovo je važan trenutak u historiji Kluba. Tribinu ne grade pojedinci. Tribinu gradi porodica Željo. Gradnja tribine neće biti po modelu javno privatnog partnerstva niti po modelu koncsesije. To će ... podrazumijevati vlasništvo Kluba nad tribinom

tm8782
Kontakt:

sub apr 16, 2016 1:03 pm

Imam prijedlog za ove sa sport1. Danas su mogli na svom portalu odraditi prenos za raju van Sarajeva. Jer koliko znam nema nigdje prenosa. Bilo bi lijepo prema toj raj. Kažem samo prijedlog.

Poslano sa mog U7 PRO koristeći Tapatalk
Ovo je važan trenutak u historiji Kluba. Tribinu ne grade pojedinci. Tribinu gradi porodica Željo. Gradnja tribine neće biti po modelu javno privatnog partnerstva niti po modelu koncsesije. To će ... podrazumijevati vlasništvo Kluba nad tribinom

FKZ1921
Kontakt:

sub apr 16, 2016 1:06 pm

slika
Haj razmislite nakon ovoga,vi koji još uvijek niste a možete...odvojite od kave,cigara,kladionice,pive...

Hrasno1921'

sub apr 16, 2016 1:07 pm

Danas ocekujem sigurnu pobjedu sa tri gola razlike, pobjedu koja ce nam vratiti poljuljano samopuzdanje i dici atmosferu, posjeta realno ne visa od 5.000, pobjeda za nebeski plavi kop i rahmetli Mirzu ...

Pojedini igraci trenutno svojim ponasanjem, zalaganjem i svemu ostalom sebe guraju van kluba, ili su umislili da su zvijezde, da su preko noci postali igracine ili da klub bez njih ne moze opstati, a kako stvari stoji klub ce im se po zavrsetku sezone odmah zahvaliti na saradnji.

Sve u svemu tezak danasnji dan i pored lijepog vremena ...

:zeljeznicar1:
1921' :zeljeznicar1:

KOLDZO LOPOVE !!!!! J**** TI SVE !!!

AsharaK
Administrator
Kontakt:

sub apr 16, 2016 1:11 pm

Hrasno1921' je napisao/la:Danas ocekujem sigurnu pobjedu sa tri gola razlike, pobjedu koja ce nam vratiti poljuljano samopuzdanje i dici atmosferu, posjeta realno ne visa od 5.000, pobjeda za nebeski plavi kop i rahmetli Mirzu ...

Pojedini igraci trenutno svojim ponasanjem, zalaganjem i svemu ostalom sebe guraju van kluba, ili su umislili da su zvijezde, da su preko noci postali igracine ili da klub bez njih ne moze opstati, a kako stvari stoji klub ce im se po zavrsetku sezone odmah zahvaliti na saradnji.

Sve u svemu tezak danasnji dan i pored lijepog vremena ...

:zeljeznicar1:
koji su to igrači?

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.

Prijava