Gdje se ovdje uklapa Lujo Kranjc moj prvi trenerHrasno1921' je napisao/la:Ne. otac mu se zvao Mihail Osim zvani Puba, radio je kao bravar na Zeljeznickoj stanici, imao je nesrecu da mu je kompozicija voza uhvatila noge, te ostao bez jedne noge i tako invalid, kasnije se propio i postao alkoholicar, poslije toga svirao je i zabavljao goste u kafani Internacional koja se nalazila kod danasnjeg Union komerca.Grbavica je napisao/la:Odlične vijesti.Hrasno1921' je napisao/la:Dobivamo novi tunel i komplet nove klupe - sjedista za rezervne igrace, nesto slicno pouput onih sa Bilinog, uglavnom nece biti Recaro ne nadajte se
Eduard Osim? Otac od našeg Ivice Osima?hrasno je napisao/la:
Milovan Adamovic na slici je djed Vlade Adamovica, danasnjeg advokata i bivseg sudije suda BIH, a sa unukom Ivana Kranjca sam odrastao, samo sto su kroz godine promijenili prezime i danas se prezivaju Kranj, covjek nekada komentarise na klupskoj fb. stranici i daje podrsku.
On ima ugovor na dvije godine sa nama kako ga moze odvesti ?cikazubo je napisao/la:Jel istina da je Mailson otisao, cujem prica se nesto da ga je manadzer odveo.Zna li neko nesto vise, il je to suplja..?
Pa mozda raskid ili nesto s obzirom da ga nema na klupi a nije povrijedjen, nemam pojma, zato i pitam jel mahalska..Elegant je napisao/la:On ima ugovor na dvije godine sa nama kako ga moze odvesti ?cikazubo je napisao/la:Jel istina da je Mailson otisao, cujem prica se nesto da ga je manadzer odveo.Zna li neko nesto vise, il je to suplja..?
Svaka cast ovim ljudima, eto to je dio nase porodice!Hurmasica je napisao/la:Djeca, članovi Udruženja za očuvanje tradicije i razvoj kulturno-umjetničkog stvaralaštva Bašlija dali su svoj skromni doprinos za evropsku Grbavicu!
Ovu djecu obavezno pozvati na slijedecu domacu utakmicu i podijeliti im simbolicne poklone iz FAN SHOP-a, kakva smo mi porodica pa to nigdje na dunjaluku nemastorm_raider je napisao/la:Svaka cast ovim ljudima, eto to je dio nase porodice!Hurmasica je napisao/la:Djeca, članovi Udruženja za očuvanje tradicije i razvoj kulturno-umjetničkog stvaralaštva Bašlija dali su svoj skromni doprinos za evropsku Grbavicu!
Nevjerovatno, vjeruj mi da sam jos u soku. Jedva sastavljaju kraj sa krajem i 2 stolice uplate... da se najezis.cipiripi je napisao/la:Ovu djecu obavezno pozvati na slijedecu domacu utakmicu i podijeliti im simbolicne poklone iz FAN SHOP-a, kakva smo mi porodica pa to nigdje na dunjaluku nemastorm_raider je napisao/la:Svaka cast ovim ljudima, eto to je dio nase porodice!Hurmasica je napisao/la:Djeca, članovi Udruženja za očuvanje tradicije i razvoj kulturno-umjetničkog stvaralaštva Bašlija dali su svoj skromni doprinos za evropsku Grbavicu!
Ja očekujem vala brojku kao i protiv Slobode. Manijak pravi jednostavno mora znati kako danas stoje stvari!Minjore je napisao/la:Od a do ž. Ocekujem minimalno 5000 ljudi, jer fakat ko danas ne dodje, na utakmicu koja mozemo slobodno reci lomi sezonu, na ovaj jako emotivan dan, nece nam trebati ni kad titule budemo slavili.storm_raider je napisao/la:Ma ja ocekujem danas minimalno 7000 ljudi, lijep dan, subota. Ko nece da dodje danas, ne mora vala nikad ni dolaziti sto se mene tice. Pogotovo jer je u pitanju danasnji dan i ova Zeljina akcija. Obaveza svakog covjeka danas mora biti da bude na stadionu danas i plati kartu. Naravno, ne ukljucujem one koji ne mogu iz razumljivih razloga.
priča se okolo da se našla sinoć neka koja te nije odbila?Jaozinho22 je napisao/la:Ja očekujem vala brojku kao i protiv Slobode. Manijak pravi jednostavno mora znati kako danas stoje stvari!Minjore je napisao/la:Od a do ž. Ocekujem minimalno 5000 ljudi, jer fakat ko danas ne dodje, na utakmicu koja mozemo slobodno reci lomi sezonu, na ovaj jako emotivan dan, nece nam trebati ni kad titule budemo slavili.storm_raider je napisao/la:Ma ja ocekujem danas minimalno 7000 ljudi, lijep dan, subota. Ko nece da dodje danas, ne mora vala nikad ni dolaziti sto se mene tice. Pogotovo jer je u pitanju danasnji dan i ova Zeljina akcija. Obaveza svakog covjeka danas mora biti da bude na stadionu danas i plati kartu. Naravno, ne ukljucujem one koji ne mogu iz razumljivih razloga.
Haj razmislite nakon ovoga,vi koji još uvijek niste a možete...odvojite od kave,cigara,kladionice,pive...storm_raider je napisao/la:Svaka cast ovim ljudima, eto to je dio nase porodice!Hurmasica je napisao/la:Djeca, članovi Udruženja za očuvanje tradicije i razvoj kulturno-umjetničkog stvaralaštva Bašlija dali su svoj skromni doprinos za evropsku Grbavicu!
koji su to igrači?Hrasno1921' je napisao/la:Danas ocekujem sigurnu pobjedu sa tri gola razlike, pobjedu koja ce nam vratiti poljuljano samopuzdanje i dici atmosferu, posjeta realno ne visa od 5.000, pobjeda za nebeski plavi kop i rahmetli Mirzu ...
Pojedini igraci trenutno svojim ponasanjem, zalaganjem i svemu ostalom sebe guraju van kluba, ili su umislili da su zvijezde, da su preko noci postali igracine ili da klub bez njih ne moze opstati, a kako stvari stoji klub ce im se po zavrsetku sezone odmah zahvaliti na saradnji.
Sve u svemu tezak danasnji dan i pored lijepog vremena ...