Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

bogi
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

ned feb 04, 2018 6:26 pm

barbarez je napisao/la:
ned feb 04, 2018 6:16 pm
ChWilla je napisao/la:
ned feb 04, 2018 6:03 pm
pojedinci očito bar donekle uživaju u sekiraciji.
Ma jok uzivace u 0-5 ,haj ne zajebaji bogati. Uzivanje u sekiraciji,drugim rijecima,neprijatelji kluba. Pa veci su neprijatelji oni koji se sprdaju sa porazom i koga ovo nimalo ne zaboli.
Za mene su najveći neprijatelji ovi koji se javljaju samo nakon poraza i opletu i drvlje i kamenje po igračima, SŠ, upravi i klubu.
Za život cijeli, plavo-bijeli.
Ne znam ko će te voditi, ko će trener biti, ko će vodu nositi ili ko će travu kositi. Znam da ću ja tu biti.

storm_raider
Kontakt:

ned feb 04, 2018 6:28 pm

I kako cujem, nije uopste razlika bila u "cuvanju noga" ili slicnim kalkulacijama. Jednostavno ljudi su nas dobili suhim kvalitetom, a izgledalo je kao da igraju sa 60% snage. Bolji su od nas bili i to je to. Treba i ovakve utakmice odigrati, da se malo vidi gdje smo. U Europi ce ti doci ovakva ekipa.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

kvalitet
Kontakt:

ned feb 04, 2018 6:32 pm

I ovo generaliziranje me nervira, kao uvijek kad smo gubili na pripremama, gazili smo u prvenstvu. Ništa to ne mora da znači, nema pravila. Možemo gaziti i na pripremama i u prvenstvu, može biti suprotno... Ali, ja bar tako mislim, prostora za zabrinutost ima. Jer ovo nije incident, ni prošla pripremna utakmica nije bila dobra. Što znači da oni moraju puno da rade da se sve uigra. Očito da je pred stručnim štabom puno posla. Što se mene tiče, o uspješnosti priprema ćemo moći tek na kraju sezone. A ciljevi su jasni - minimalno Kup i borba za titulu do kraja (ili trofej prvaka bez Kupa). Do tad podrška, koja nikad ni nije bila upitna.
Bez privatizacije kluba nema sportskog uspjeha!

Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja.

Plava Porodica
Kontakt:

ned feb 04, 2018 6:35 pm

Ama baš ništa ovo ne mora značiti nužno za europu @storme.
Prošle sezone bili bolji od krila sovjeta koji su bili čini mi se 12-plasirani tada u rusiji, pa se tukli sa amkarom koji je bio tada 6-plasirani, pa na kraju, igrom i šansama razbijemo ekipu koja je puno stabilnija od Zorye. Astana par godina zaredom igra EL, a ovi su igrali prošle sezone.
Po meni je apsolutno nebitno ko je protivnik, nekad je bolje igrati protiv drugoligaša pa ih nabijati radi samopouzdanja, a nekad valja i peticu primiti. Bar je tada jasno da nam šteka negdje.. A danas je kao i od prve pripremne utakmice, odbrana pokazala da je najlošiji dio tima, iako tabela drugačije pokazuje, što mogu zahvaliti Kjosevskom , koji je eto, po tekstualnom, i danas spasio bar još 5.golova.

Nego, kad će izvještaj :DD:
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

LeBlue
Kontakt:

ned feb 04, 2018 6:38 pm

Jesam li ja jedini koji misli da se previse znacaja daje tom kupu? Meni on malo znaci. Titula je bitna, onda Evropa, pa neki kup. To je isto kao kad neko hoce da se tjesi kroz kup za jednu djelimicno uspjesnu sezonu, ili kad te nigdje nema pa se vadis kroz kup.

Grbavica
Kontakt:

danas igro graovac i primili peticu. hmm da li je bogi naš najbolji stoper? :D
Ko nas je kleo, nije dangubio.

Plava Porodica
Kontakt:

ned feb 04, 2018 6:39 pm

I još 6 dana traje prelazni
Mogli bi vala i štopera kakvog naći za miran san
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

storm_raider
Kontakt:

ned feb 04, 2018 6:40 pm

@bogi oprosti nam. :D

Plava Porodica
Kontakt:

ned feb 04, 2018 6:42 pm

Grbavica je napisao/la:
danas igro graovac i primili peticu. hmm da li je bogi naš najbolji stoper? :D
Da je Ramos, a da mu je prvi kolega Kemo, a podrška sa strane u vidu Projića i Sliniše, a ispred njega Vranješ koji je mešćini dizelaš, trkački nije na nivou Anela ili Hareta, a kolega u liniji mu ustao na lijevu, i tad bi tricu primili.
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

bogi
Kontakt:

ned feb 04, 2018 6:47 pm

Ne bi primili da sam ja igrao :kafa:
Ne znam ko će te voditi, ko će trener biti, ko će vodu nositi ili ko će travu kositi. Znam da ću ja tu biti.

bogi
Kontakt:

bogi je napisao/la:
ned feb 04, 2018 4:49 pm
Bogi prima sva izvinjenja.
eto @storme
Zadnja izmjena: bogi, dana/u ned feb 04, 2018 6:47 pm, ukupno mijenjano 1 put.

barbarez
Kontakt:

bogi je napisao/la:
ned feb 04, 2018 6:26 pm
barbarez je napisao/la:
ned feb 04, 2018 6:16 pm
ChWilla je napisao/la:
ned feb 04, 2018 6:03 pm
pojedinci očito bar donekle uživaju u sekiraciji.
Ma jok uzivace u 0-5 ,haj ne zajebaji bogati. Uzivanje u sekiraciji,drugim rijecima,neprijatelji kluba. Pa veci su neprijatelji oni koji se sprdaju sa porazom i koga ovo nimalo ne zaboli.
Za mene su najveći neprijatelji ovi koji se javljaju samo nakon poraza i opletu i drvlje i kamenje po igračima, SŠ, upravi i klubu.
A gdje su ti....

bogi
Kontakt:

ned feb 04, 2018 6:48 pm

Iznenadio bih se kad bih ti rekao koliko ih ima..
To su ti oni koji misle da navijaju za Željezničar, a ne znaju da su prvi neprijatelji istog !

PUTA ATLETICO !

SirAlexFerguson
Kontakt:

ned feb 04, 2018 6:52 pm

storm_raider je napisao/la:
ned feb 04, 2018 6:28 pm
I kako cujem, nije uopste razlika bila u "cuvanju noga" ili slicnim kalkulacijama. Jednostavno ljudi su nas dobili suhim kvalitetom, a izgledalo je kao da igraju sa 60% snage. Bolji su od nas bili i to je to. Treba i ovakve utakmice odigrati, da se malo vidi gdje smo. U Europi ce ti doci ovakva ekipa.
Upravo sam to i napisao, ako hocemo titulu i Ligu prvaka onda moramo biti spremni na ekipe tipa ove. Dobro je da smo vidjeli da nismo na tom nivou, sta nam fali, sta mozemo, sta ne mozemo. Ovaj poraz jeste ružan, ali nije alarm za paniku. Treba sjesti veceras i sutra analizirati, već prekosutra ga zaboraviti.
:zeljeznicar1:

Ivica Osim : " Fudbal je dio nas, dio naše radosti, ponekad i tuge."

11plavih'92
Prijatelj foruma
Kontakt:

ned feb 04, 2018 7:00 pm

LeBlue je napisao/la:
Jesam li ja jedini koji misli da se previse znacaja daje tom kupu? Meni on malo znaci. Titula je bitna, onda Evropa, pa neki kup. To je isto kao kad neko hoce da se tjesi kroz kup za jednu djelimicno uspjesnu sezonu, ili kad te nigdje nema pa se vadis kroz kup.
Naravno da kup nije u ravni titule
Ali isto tako bih volio da pojasnis kako bismo se po tebi trebali ponasati. Npr danas igras polufinalnu utakmicu Kupa a za 3 dana utakmicu u LZP. Bi li u Kupu izveo rezervni sastav ili sta.
Jednostavno, volio bih da vidim razmisljanje navijaca kome Kup nije toliko bitan. Sta, kad, kako, skim, koliko .... u konkretnoj situaciji
5. - 7. Okt 1992.

cikazubo
Kontakt:

ned feb 04, 2018 7:03 pm

Bitan je, nije kao titula al s obzirom na post od par godina bez trofeja svakako da je vazan i kup kad je vec na dohvat ruke..

barbarez
Kontakt:

ned feb 04, 2018 7:04 pm

bogi je napisao/la:
To su ti oni koji misle da navijaju za Željezničar, a ne znaju da su prvi neprijatelji istog !

PUTA ATLETICO !
Pa sto ih ne imenujete . Ja da znam da je neko neprijatelj kluba,javno bi rekao . Uredu sigurno da ima takvih,ali evo pricamo o normalnoj raji,koja je velikom vecinom ovdije.
Zasto se uprazno etiketiraju ljudi. Evo ja znam par slucajeva gdje su veliki Zeljovci nazivani tim "neprijateljima",a da velika vecina nema blage veze kakve navijace caste tim epitetima.
Zar ti mislis da ako neko stalno pise i ima vremena za zajebancije ,presipanje iz supljeg u prazno,kome je sve u zivotu ili gotovo sve zajebancija ,ili neko kome je sve dobro i potaman,bolji od onih koji se nerviraju , kojim mozda nesto smeta,prvenstveno jer tesko se mire sa neuspijehom ili porazom.
Odredjena grupica ljudi uziva u zajebancijama. Neka i takvih,ima onih ozbiljnijih neka i takvih,ima kriticara,ima emotivaca ,ima esejista.
Ali ne moze odredjena grupa ljudi etiketirati neke ljude samo eto sto je kontra njihove filozofije i vidjenja.
Evo ja javno kazem nek se napise ko su to ljudi koji su neprijatelji kluba i takvi koji se jave samo nakon poraza. Eto i ja svakakog takvog nabijem na neku stvar.
Ja samo kazem da se takvim stavom tjeraju i manje pisu mnogi ljudi koje vole Zelju vise nego vecina vas odvije. Tu ne mislim da moderacija nekog tjera,nego se napravi taj neki izmisljeni jaz i izmisljeni neprijatelji medju rajom koja vole klub istinski,samo razlicito dozivljavaju neke sitacije oko kluba.
Ne treba nam to sto se radi. Kad imamo toliko neprijatelja sa strane,pogotovo iz komsiluka. Pa dovoljno je vidjeti koliko im Svabo smeta ,to nek nam je lekcija svima. Da smo 10 -0 izgubili ja opet ocekujem pobijedu sutra,da igramo sa Barcelonom,ne zato sto sam nerealan,nego zato sto vjerujem u ono sto volim.
Zadnja izmjena: barbarez, dana/u ned feb 04, 2018 7:06 pm, ukupno mijenjano 2 puta.

SirAlexFerguson
Kontakt:

ned feb 04, 2018 7:05 pm

Ljudi su ove godine igrali Evropsku ligu ,
dobili Atletico Bilbao na San Mamesu,
dobili su kući Herthu,
nerijeseno igrali sa Dynamo Kievom,
dobili u zadnjem kolu Šahtara... I mi nešto galamimo, pa gdje smo to mi gdje su oni? Treba im odbiti od plate jer su ljudi bolji od nas. Sa "realnim razmisljanjem" jednog dijela navijača mi bi se zaletili na Real Madrid
:zeljeznicar1:

Ivica Osim : " Fudbal je dio nas, dio naše radosti, ponekad i tuge."

storm_raider
Kontakt:

ned feb 04, 2018 7:08 pm

barbarez je napisao/la:
ned feb 04, 2018 7:04 pm
bogi je napisao/la:

PUTA ATLETICO !
Pa sto ih ne imenujete . Ja da znam da je neko neprijatelj kluba,javno bi rekao . Uredu sigurno da ima takvih,ali evo pricamo o normalnoj raji,koja je velikom vecinom ovdije.
Zasto se uprazno etiketiraju ljudi. Evo ja znam par slucajeva gdje su veliki Zeljovci nazivani tim "neprijateljima",a da velika vecina nema blage veze kakve navijace caste tim epitetima.
Zar ti mislis da ako neko stalno pise i ima vremena za zajebancije ,presipanje iz supljeg u prazno,kome je sve u zivotu ili gotovo sve zajebancija ,ili neko kome je sve dobro i potaman,bolji od onih koji se nerviraju , kojim mozda nesto smeta,prvenstveno jer tesko se mire sa neuspijehom ili porazom.
Odredjena grupica ljudi uziva u zajebancijama. Neka i takvih,ima onih ozbiljnijih neka i takvih,ima kriticara,ima emotivaca ,ima esejista.
Ali ne moze odredjena grupa ljudi etiketirati neke ljude samo eto sto je kontra njihove filozofije i vidjenja.
Evo ja javno kazem nek se napise ko su to ljudi koji su neprijatelji kluba i takvi koji se jave samo nakon poraza. Eto i ja svakakog takvog nabijem na neku stvar.
Ja samo kazem da se takvim stavom tjeraju i manje pisu mnogi ljudi koje vole Zelju vise nego vecina vas odvije. Tu ne mislim da moderacija nekog tjera,nego se napravi taj neki izmisljeni jaz i izmisljeni neprijatelji medju rajom koja vole klub istinski,samo razlicito dozivljavaju neke sitacije oko kluba.
Ne treba nam to sto se radi. Kad imamo toliko neprijatelja sa strane,pogotovo iz komsiluka. Pa dovoljno je vidjeti koliko im Svabo smeta ,to nek nam je lekcija svima. Da smo 10 -0 izgubili ja opet ocekujem pobijedu sutra,da igramo sa Barcelonom,ne zato sto sam nerealan,nego zato sto vjerujem u ono sto volim.
:palacgore:
Pretjeruje se malo sa tom pricom o neprijateljima. Prije je i imalo mozda veceg uporista, danas ne.

Kospicar
Kontakt:

ned feb 04, 2018 7:08 pm

Nije dobro, al ebo ovo, da je Altetika proc
Zadnja izmjena: Kospicar, dana/u ned feb 04, 2018 7:12 pm, ukupno mijenjano 1 put.
"Željo je religija i život. Nije samo fudbal, već stil življenja i ponašanja."
Ivica Osim

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 21 gost.

Prijava