nego ima li jovana igdje ??? ne mislim na blagojevica nego na naseg ceha

@tm8782 valjda moze pomoci, jes da je 50 al jbg1921.ba je napisao/la:ima li neki forumas 40-45+ da mi se javi...![]()
Ako ti treba nešto što je sinonim za patnju ali i ljubav prema klubu zaganjaj Hašima. Ako ti treba pomoći imam negdje broj i adresu zapisanu1921.ba je napisao/la:![]()
![]()
sto starije to bolje radi historije naseg kluba![]()
Ili VojuIzlija je napisao/la:Ako ti treba nešto što je sinonim za patnju ali i ljubav prema klubu zaganjaj Hašima. Ako ti treba pomoći imam negdje broj i adresu zapisanu1921.ba je napisao/la:![]()
![]()
sto starije to bolje radi historije naseg kluba![]()
sa njima strogo poslovnodiego1921 je napisao/la:Mogli smo par igraca da posudimo Olimpicu,valjalo bi nam to !
Ma nek nam oni budu B ekipa !delinjo je napisao/la:sa njima strogo poslovnodiego1921 je napisao/la:Mogli smo par igraca da posudimo Olimpicu,valjalo bi nam to !
Ja sam cuo da je jedan od stopera Italijan !Plava Porodica je napisao/la:Samo što nije 1000-ta stranica,a još Grka nismo dočekali.
Ajde Sokratisu potpisuj,da padnemo u delirijum..
Familijo rekose da ce taj grk 19.06 @Super neki dan recePlava Porodica je napisao/la:Samo što nije 1000-ta stranica,a još Grka nismo dočekali.
onda je bonucci,sredio nam ga Husaradiego1921 je napisao/la:Ja sam cuo da je jedan od stopera Italijan !Plava Porodica je napisao/la:Samo što nije 1000-ta stranica,a još Grka nismo dočekali.