Ne bih rekao da smo toliko losiji od ovih Ukrajinaca, ovo je vise do pristupa igraca i amatera u vidu Projica i OsmankovicaCharlie Sheen je napisao/la: ↑ned feb 04, 2018 3:59 pmOvo je samo dokaz koliko smo mi daleko od pomisli za neki plej of evropskog takmicenja a da ne govorim o grupnoj fazi.
Sad vidjoh zadnji video prije 3 sedmiceLARS1921 je napisao/la: ↑ned feb 04, 2018 3:58 pmKad to igramo?Leon_Professional je napisao/la: ↑ned feb 04, 2018 3:58 pm
Lars, izbacuju li oni izvjestaje? Koji ce prvi izvjestaj izac da vidimo sta se desaje![]()
ma ja ba,malo je 10 puta, kvalitetniji su bar 50 puta,to nama i ne da naprijed,skidaj gaće ovi su 10 puta skuplji....eto nek su kvalitetni skendrbeg,vardar i ostale ekipe koje doguraše do grupa i koje se potukoše sa svima hrabro i bez respekta.....
Ah Iuri..LARS1921 je napisao/la: ↑ned feb 04, 2018 4:11 pm56 ' Strike at our gate. The ball is in the hands of Luis Felipe.
55 ' Our counterattack, the ball from Iuri, enters the penalty area, but gives an inaccurate transfer. Ah, Iuri!
53 ' Two casts into our penalty area. Vyacheslav Checher and Alexander Svatok played reliably in their positions.
51 ' The opponent's counterattack is broken. Alexander Andrievsky got the ball and struck from 20 meters. Alas, it is inaccurate.
50' Another dangerous moment was created by Zheleznichar. A dangerous blow from an acute angle - the ball flew near the bar.
48 ' Recall that after the first half, the score 4: 0 in our favor.
47 ' Corner earned a rival. Submission, Vyacheslav Checher knocked the ball out of the penalty area, on the selection of players Zheleznichar, again hit, but above the gate.
Čini se da sad mi napadamo, samo valjda neće oni davati a mi napadati
ma sve stoji,ali moraš pokazati neki karakter bez obzira ko je protivnik,ne možeš se samo pojaviti na terenu....uostalom kakav je ovo poziv "polunavijačima" na tekme i kako isti dožive ovakve rezultate ćemo ubrzo vidjeti.....ChWilla je napisao/la: ↑ned feb 04, 2018 4:07 pmama kako smo prošle godine odigrali na pripremama protiv ovakvih ekipa, i onda polako i kontinuirano padali do kraja. ima od nekidan slavkina izjava, kao nećemo formu tempirati za pripreme...a kod nas su bukvalno to bile najbolje utakmice, i nakon njih i nije bilo skeptika da je slavko ekstra trener.