Slicno i ja razmisljam samo dvije izmjene: memija in kepec out, ugljesa in secerovic outGoodisonPark je napisao/la:
Da i ja probam![]()
Igrači koji će još biti u kombinacijama za prvih 11: Memija, Pozder, Beganović, burazeri Sadiković, Radinović, Hodžurda.
Igrači koji bi mogli dobiti priliku u nekim utakmicama: Mujagić, Žerić, Osmanković, Halvadžić, Kramarić.
Tu je to otprilike, naravno bit će još par promjena igrača ali igramo se malo
Odlican nacin da se igrac kondiciono spremi.Grbavica je napisao/la:Koga uhvate sa nargilom, kazniti ga jednomjesečnim dopisivanjem sa Violinom. Ako se ne pokaje i nargila mu se ne ogadi nakon mjesec dana dešifrovanja Violininih poruka, onda je beznadežan slučaj i treba mu uručiti papire.
Imali bi mentalno najspremnije igrace u regionu. Bilo kakva psihicka tortura ne bi uzrokovala posljedice.Grbavica je napisao/la:Koga uhvate sa nargilom, kazniti ga jednomjesečnim dopisivanjem sa Violinom. Ako se ne pokaje i nargila mu se ne ogadi nakon mjesec dana dešifrovanja Violininih poruka, onda je beznadežan slučaj i treba mu uručiti papire.
Ja sam ovo boldirano isto prvo pomislio ali kontam da Bekrić ili Španac neće sjediti na klupi, samo iz tog razloga sam stavio tako (pretpostavljam da će se na pripremama spremiti i njih dvojica da budu top). Memija može zašto ne, ali bojim se da Miloš neće nikoga forsirati ako ne može odgovoriti zadatku na terenu. Sve i ako to bude Siniša na desnoj strani morat će dati mnogo više nego do sada. uglavnom vidjet ćemo još ko će otići a ko doći...diego1921 je napisao/la:Slazem se da oni mogu rijesiti tekmu s jednim potezom,al opet imali bi u vezi 3 igraca koja znaju lopte a u isto vrijeme mogu i puno pokriti terena.. Po meni bi idealno bilo Secerovic-Blagojevic-Ugljesa i ispred neko od njih dvojce ! I volio bi vidjeti Memiju po desnoj strani,vrijedi ga isforsirati i uzeti dobre pare !GoodisonPark je napisao/la:diego1921 je napisao/la:Ma treba pokusati 3-5-2 !Veca-Kosoric-Kemo-Stoper-Stevanovic-Husic-Secerovic-Blagojevic-Hervas-Pozder-Lenric.
Mozda ce nekome smijesno zvucati al i Halvadzica bi ja probao s Lendricem u napadu,brz je,ima dobar sut,uvijek ide direktno na go,protiv Borca je pokazao da ima dobar osjecaj za prostor a tako bi imali ekipu koja moze da igra u oba pravca ! Znam da nam se zgadilo to da nam igraci igraju neprirodne pozicije,al treba pokusati ! Al uvijek sam za ovu prvu opciju s Pozderom !
A Godison slazem se i s tobom ,samo u ovoj formaciji romb ne bi mogli igrati Hervas i Bekric zajedno,mozda da uleti Ugljesa umjesto nekog od njih dvojce i za ovu formaciju treba imati prespremnu ekipu. Znam da smo se nekad raspravljali oko Zolotica i lijeve strane,necemo valjda opet !![]()
To sam i ja vidio naknadno, da bi motorički bila slabija ova desna strana, ali kad malo bolje pogledaš ja sam htio maksimalno isforsirati Sinišu da ore i naprijed i nazad, a znamo koliko puno trkački u igri učestvuju Boske i Ivan onda se to možda ne bi ni osjetilo. Jbg mora tu biti i kreacije a ne suho trčanje. Hervas i Bekrić mogu dati taj zadnji pas a i sami sigurno (kad su spremni 100%) mogu riješiti neke situacije i zabiti.
Moguce da bi CIA mogla iskoristiti ovu metodu da pripremi svoje agente.Ajzea je napisao/la:Imali bi mentalno najspremnije igrace u regionu. Bilo kakva psihicka tortura ne bi uzrokovala posljedice.Grbavica je napisao/la:Koga uhvate sa nargilom, kazniti ga jednomjesečnim dopisivanjem sa Violinom. Ako se ne pokaje i nargila mu se ne ogadi nakon mjesec dana dešifrovanja Violininih poruka, onda je beznadežan slučaj i treba mu uručiti papire.
Može i tako, mogao sam ja napraviti još par formacijaKeepTheBlueFlag je napisao/la:Slicno i ja razmisljam samo dvije izmjene: memija in kepec out, ugljesa in secerovic outGoodisonPark je napisao/la:
Da i ja probam![]()
Igrači koji će još biti u kombinacijama za prvih 11: Memija, Pozder, Beganović, burazeri Sadiković, Radinović, Hodžurda.
Igrači koji bi mogli dobiti priliku u nekim utakmicama: Mujagić, Žerić, Osmanković, Halvadžić, Kramarić.
Tu je to otprilike, naravno bit će još par promjena igrača ali igramo se malo
tm8782 je napisao/la:Opušteno ljudi. Nema odlazaka više prvotimaca. Osim ako ne dodje ponuda koja se ne odbija.
Poslano sa mog U7 PRO koristeći Tapatalk
Sem Stevanovica i Lendrica sa kojima se sporazumno raskida ugovor jer nisu zadovoljili apetite navijaca.tm8782 je napisao/la:Opušteno ljudi. Nema odlazaka više prvotimaca. Osim ako ne dodje ponuda koja se ne odbija.
Poslano sa mog U7 PRO koristeći Tapatalk
sz21 je napisao/la:Kako od vas ovdje ne niko vidi Halvadzica u prvih 11. A ubjedljivo je najspremniji na treninzima
Poslano sa mog SM-G361F koristeći Tapatalk
Cast izuzecima.sz21 je napisao/la:Kako od vas ovdje ne vidi Halvadzica u prvih 11. A ubjedljivo je najspremniji na treninzima
Zapazio sam ga protiv borca u kupu ono malo sto je igrao, jako fin sut ima i dosta je brz. Stvarno bi bilo steta da ne igrasz21 je napisao/la:Kako niko od vas ovdje ne vidi Halvadzica u prvih 11. A ubjedljivo je najspremniji na treninzima
To je odlična vijest, a ako zaigra u prvih 11 onda smo uboli da valjasz21 je napisao/la:Kako od vas ovdje ne niko vidi Halvadzica u prvih 11. A ubjedljivo je najspremniji na treninzima