Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Grbavica
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pet jun 17, 2016 12:02 am

Koga uhvate sa nargilom, kazniti ga jednomjesečnim dopisivanjem sa Violinom. Ako se ne pokaje i nargila mu se ne ogadi nakon mjesec dana dešifrovanja Violininih poruka, onda je beznadežan slučaj i treba mu uručiti papire.
Ko nas je kleo, nije dangubio.

KeepTheBlueFlag
Pobjednik 1. sezone S1 Lige
Kontakt:

pet jun 17, 2016 12:04 am

GoodisonPark je napisao/la:slika

Da i ja probam :mrgreen:

Igrači koji će još biti u kombinacijama za prvih 11: Memija, Pozder, Beganović, burazeri Sadiković, Radinović, Hodžurda.
Igrači koji bi mogli dobiti priliku u nekim utakmicama: Mujagić, Žerić, Osmanković, Halvadžić, Kramarić.

Tu je to otprilike, naravno bit će još par promjena igrača ali igramo se malo ;)
Slicno i ja razmisljam samo dvije izmjene: memija in kepec out, ugljesa in secerovic out :titula:

storm_raider
Kontakt:

pet jun 17, 2016 12:04 am

Grbavica je napisao/la:Koga uhvate sa nargilom, kazniti ga jednomjesečnim dopisivanjem sa Violinom. Ako se ne pokaje i nargila mu se ne ogadi nakon mjesec dana dešifrovanja Violininih poruka, onda je beznadežan slučaj i treba mu uručiti papire.
Odlican nacin da se igrac kondiciono spremi.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

Ajzea
Kontakt:

pet jun 17, 2016 12:07 am

Grbavica je napisao/la:Koga uhvate sa nargilom, kazniti ga jednomjesečnim dopisivanjem sa Violinom. Ako se ne pokaje i nargila mu se ne ogadi nakon mjesec dana dešifrovanja Violininih poruka, onda je beznadežan slučaj i treba mu uručiti papire.
Imali bi mentalno najspremnije igrace u regionu. Bilo kakva psihicka tortura ne bi uzrokovala posljedice.

GoodisonPark
Kontakt:

pet jun 17, 2016 12:14 am

diego1921 je napisao/la:
GoodisonPark je napisao/la:
diego1921 je napisao/la:Ma treba pokusati 3-5-2 !Veca-Kosoric-Kemo-Stoper-Stevanovic-Husic-Secerovic-Blagojevic-Hervas-Pozder-Lenric.
Mozda ce nekome smijesno zvucati al i Halvadzica bi ja probao s Lendricem u napadu,brz je,ima dobar sut,uvijek ide direktno na go,protiv Borca je pokazao da ima dobar osjecaj za prostor a tako bi imali ekipu koja moze da igra u oba pravca ! Znam da nam se zgadilo to da nam igraci igraju neprirodne pozicije,al treba pokusati ! Al uvijek sam za ovu prvu opciju s Pozderom !
A Godison slazem se i s tobom ,samo u ovoj formaciji romb ne bi mogli igrati Hervas i Bekric zajedno,mozda da uleti Ugljesa umjesto nekog od njih dvojce i za ovu formaciju treba imati prespremnu ekipu. Znam da smo se nekad raspravljali oko Zolotica i lijeve strane,necemo valjda opet ! :ganja:
:ganja:

To sam i ja vidio naknadno, da bi motorički bila slabija ova desna strana, ali kad malo bolje pogledaš ja sam htio maksimalno isforsirati Sinišu da ore i naprijed i nazad, a znamo koliko puno trkački u igri učestvuju Boske i Ivan onda se to možda ne bi ni osjetilo. Jbg mora tu biti i kreacije a ne suho trčanje. Hervas i Bekrić mogu dati taj zadnji pas a i sami sigurno (kad su spremni 100%) mogu riješiti neke situacije i zabiti.
Slazem se da oni mogu rijesiti tekmu s jednim potezom,al opet imali bi u vezi 3 igraca koja znaju lopte a u isto vrijeme mogu i puno pokriti terena.. Po meni bi idealno bilo Secerovic-Blagojevic-Ugljesa i ispred neko od njih dvojce ! I volio bi vidjeti Memiju po desnoj strani,vrijedi ga isforsirati i uzeti dobre pare ! :ganja:
Ja sam ovo boldirano isto prvo pomislio ali kontam da Bekrić ili Španac neće sjediti na klupi, samo iz tog razloga sam stavio tako (pretpostavljam da će se na pripremama spremiti i njih dvojica da budu top). Memija može zašto ne, ali bojim se da Miloš neće nikoga forsirati ako ne može odgovoriti zadatku na terenu. Sve i ako to bude Siniša na desnoj strani morat će dati mnogo više nego do sada. uglavnom vidjet ćemo još ko će otići a ko doći...
Željo samo Željo!!!

Bekrija majstore goodison je uz tebe!

Europa League - We are coming!

storm_raider
Kontakt:

pet jun 17, 2016 12:18 am

Ajzea je napisao/la:
Imali bi mentalno najspremnije igrace u regionu. Bilo kakva psihicka tortura ne bi uzrokovala posljedice.
Moguce da bi CIA mogla iskoristiti ovu metodu da pripremi svoje agente.

GoodisonPark
Kontakt:

pet jun 17, 2016 12:20 am

KeepTheBlueFlag je napisao/la:
GoodisonPark je napisao/la:slika

Da i ja probam :mrgreen:

Igrači koji će još biti u kombinacijama za prvih 11: Memija, Pozder, Beganović, burazeri Sadiković, Radinović, Hodžurda.
Igrači koji bi mogli dobiti priliku u nekim utakmicama: Mujagić, Žerić, Osmanković, Halvadžić, Kramarić.

Tu je to otprilike, naravno bit će još par promjena igrača ali igramo se malo ;)
Slicno i ja razmisljam samo dvije izmjene: memija in kepec out, ugljesa in secerovic out :titula:
Može i tako, mogao sam ja napraviti još par formacija :mrgreen: Ovo sam uradio čisto na osjećaj a moguće je da Memija bude desni bek a Uglješa zauzme svoje mjesto u početnoj ekipi, mada ovaj mali Šećerović je velika radilica i siguran sam da će on imati svoje mjesto zacementirano u prvih 11.

Vjerovatno ni Miloš u ovom trenutku nema možda 5-6 igrača koji će igrati ostali će se morati nametnuti kroz rad i pripremne utakmice.
Željo samo Željo!!!

Charlie Sheen
Kontakt:

pet jun 17, 2016 12:29 am

Do kad ostaju ovi na posudbi ili im je vec noga?

TheSvenderMan
Kontakt:

pet jun 17, 2016 12:30 am

Joj sta ovo bi dodjem kuci otvorim forum... Neki na nargilama, stevanovic i lendric idu. Tacno me srce strefilo dok nisam vidio demante za ovu dvojicu

Sent from my iPhone using Tapatalk

tm8782
Kontakt:

pet jun 17, 2016 12:32 am

Opušteno ljudi. Nema odlazaka više prvotimaca. Osim ako ne dodje ponuda koja se ne odbija.

Poslano sa mog U7 PRO koristeći Tapatalk
Ovo je važan trenutak u historiji Kluba. Tribinu ne grade pojedinci. Tribinu gradi porodica Željo. Gradnja tribine neće biti po modelu javno privatnog partnerstva niti po modelu koncsesije. To će ... podrazumijevati vlasništvo Kluba nad tribinom

storm_raider
Kontakt:

pet jun 17, 2016 12:33 am

tm8782 je napisao/la:Opušteno ljudi. Nema odlazaka više prvotimaca. Osim ako ne dodje ponuda koja se ne odbija.

:palacgore: :palacgore:

Ajzea
Kontakt:

pet jun 17, 2016 12:40 am

tm8782 je napisao/la:Opušteno ljudi. Nema odlazaka više prvotimaca. Osim ako ne dodje ponuda koja se ne odbija.

Sem Stevanovica i Lendrica sa kojima se sporazumno raskida ugovor jer nisu zadovoljili apetite navijaca.

sz21
Kontakt:

pet jun 17, 2016 12:41 am

Kako niko od vas ovdje ne vidi Halvadzica u prvih 11. A ubjedljivo je najspremniji na treninzima

Poslano sa mog SM-G361F koristeći Tapatalk
Zadnja izmjena: sz21, dana/u pet jun 17, 2016 12:55 am, ukupno mijenjano 2 puta.
Jednom Zeljeznicaar, uvijek Zeljeznicar to je tako. I.O

sz21
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

pet jun 17, 2016 12:42 am

sz21 je napisao/la:Kako od vas ovdje ne niko vidi Halvadzica u prvih 11. A ubjedljivo je najspremniji na treninzima

Zadnja izmjena: sz21, dana/u pet jun 17, 2016 12:55 am, ukupno mijenjano 3 puta.

Izlija
Moderator
Kontakt:

pet jun 17, 2016 12:42 am

Ja bih lično volio da proba i ovako
slika
イビチャ・オシム

Ajzea
Kontakt:

pet jun 17, 2016 12:43 am

sz21 je napisao/la:Kako od vas ovdje ne vidi Halvadzica u prvih 11. A ubjedljivo je najspremniji na treninzima

Cast izuzecima. :kafa:

TheSvenderMan
Kontakt:

pet jun 17, 2016 12:51 am

sz21 je napisao/la:Kako niko od vas ovdje ne vidi Halvadzica u prvih 11. A ubjedljivo je najspremniji na treninzima

Zapazio sam ga protiv borca u kupu ono malo sto je igrao, jako fin sut ima i dosta je brz. Stvarno bi bilo steta da ne igra

Sent from my iPhone using Tapatalk

sajo10
Kontakt:

pet jun 17, 2016 1:01 am

Mozda cu biti dosadan jer svi maltene pisu "kakav je ovaj, kakav je onaj", ali ovaj mali Vedad Efendic koji je na probi, jeli tu? Ja nekako od svih sto su na probi ocekujem od njega da se pokaze najvise... Redovan je bio omladinskim selekcijama Svice (U15-U19) a i obecavao je nekada u YB. Vidjetcemo :)

GoodisonPark
Kontakt:

pet jun 17, 2016 1:03 am

sz21 je napisao/la:Kako od vas ovdje ne niko vidi Halvadzica u prvih 11. A ubjedljivo je najspremniji na treninzima

To je odlična vijest, a ako zaigra u prvih 11 onda smo uboli da valja ;) Volio bih i ja da je bilo više minuta za njega kod Edisa, ali ja bih volio više minuta i E. Sadikovića i Žere i Dženisa, Dado me opet malo nervira, nasekira me ponekad - da se izrazim pravilnije. Skoro svi znamo da može igrati ko Miralem ali on toplo-hladno ima 3 godine. Mujagić se opet mora izboriti pored Pozdera a vidjeli smo ako ovog ljevaka krene da će biti lobovanja do besvjesti.. :ganja:

Igramo se malo Miloša i Lešnika jbg :idea: , još je rano za prognoze sastava ali ko zna Slovenac to može sve pretumbati da se svi ibretimo na kraju :mrgreen:

bilo kako bilo, lično imam neki dobar osjećaj, a B d tražiće se karta više na Grbavici ovog ljeta i jeseni, sve asocira na to :titula:
Željo samo Željo!!!

Minjore
Prijatelj i Forumas Godine, 2018.
Kontakt:

pet jun 17, 2016 1:03 am

Cenan je bio posrednik u par transfera mladih igraca u Zelju.

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 8 gostiju.

Prijava