Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

storm_raider
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sub feb 03, 2018 10:08 am

Slobodni su bili jucer. Pise ti sve.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

dell21
Kontakt:

sub feb 03, 2018 10:14 am

Pitanje vremena kad ce ova kisa preci u snijeg, ako bi danas padao mogao bi se istopiti do srijede.

sastrane

sub feb 03, 2018 10:29 am

Ona firma Alba je odradila sanaciju pa valjda ce teren biti adekvatan. Izbusili su ga i pijeskom kvarcnim posuli.. a najloni su dovoljni samo dok pada kisa da teren bude pokriven cim prestane neka sklone. Nece padati neprestano 3 4 dana valjda

storm_raider
Kontakt:

sub feb 03, 2018 10:32 am

sastrane je napisao/la:
sub feb 03, 2018 10:29 am
Ona firma Alba je odradila sanaciju pa valjda ce teren biti adekvatan. Izbusili su ga i pijeskom kvarcnim posuli.. a najloni su dovoljni samo dok pada kisa da teren bude pokriven cim prestane neka sklone. Nece padati neprestano 3 4 dana valjda
Najavili su kisu do ponedjeljka ujutro/popodne. Bude li sunca, bice dovoljno da se teren osusi. Nece biti idealno, ali ce se moci igrati.

Lars, imamo li kakav update o Atletikovim pripremnim utakmicama? Kako su prosli?

19tm87
Kontakt:

sub feb 03, 2018 10:33 am

Sta je ovo vani...iskreno sad se probudio ne znam jel 6 ujutru il 5 popodne 😂
Ne mora biti snijega i ova kisa ga moze unistiti

SirAlexFerguson
Kontakt:

sub feb 03, 2018 11:02 am

Minjore je napisao/la:
sub feb 03, 2018 2:25 am
phpBB [video]
Kad se sjetim.. Na radiju slusao prenos, nakon utakmice sal u ruku, na biciklo i kroz mahalu navijao hahah :baklja:
:zeljeznicar1:

Ivica Osim : " Fudbal je dio nas, dio naše radosti, ponekad i tuge."

NEZALAGANJE
Kontakt:

sub feb 03, 2018 11:03 am

19tm87 je napisao/la:
sub feb 03, 2018 10:33 am
Sta je ovo vani...iskreno sad se probudio ne znam jel 6 ujutru il 5 popodne 😂
Ne mora biti snijega i ova kisa ga moze unistiti
Nece kisa nista upropastiti,ako nema aktivnosti na njemu. ;)
STOP "POLOVNJACIMA" U ZELJI!!!

Okolele
Kontakt:

sub feb 03, 2018 11:06 am

Nema nista od snijega..Ovo ce poslijepodne prestati..Medjutim problem je sto se oko srijede najavljuju nove padavine..Ne mora biti snijeg,i kisa nek bude padala opet ce stvoriti probleme..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

SirAlexFerguson
Kontakt:

sub feb 03, 2018 11:08 am

Okolele je napisao/la:
sub feb 03, 2018 11:06 am
Nema nista od snijega..Ovo ce poslijepodne prestati..Medjutim problem je sto se oko srijede najavljuju nove padavine..Ne mora biti snijeg,i kisa nek bude padala opet ce stvoriti probleme..
Ko ih yebe svakako će se popišani vratiti u Madrid
:zeljeznicar1:

Ivica Osim : " Fudbal je dio nas, dio naše radosti, ponekad i tuge."

Minjore
Prijatelj i Forumas Godine, 2018.
Kontakt:

sub feb 03, 2018 11:22 am

maxum1921 je napisao/la:
sub feb 03, 2018 9:16 am
2 puta sam prezivio gubitak titule. Siroki i kombinacija Krupa- pitari. Treci put necu....

Poslano sa mog SM-A510F koristeći Tapatalk
Onda je gavran macka.

shzna
Kontakt:

sub feb 03, 2018 11:27 am

Eto dvojice najjacih. Graovac ce zakucati polusezonu i nadam se ugovoru od 3 godine!
1987

IvanOsim
Kontakt:

sub feb 03, 2018 11:40 am

Ako je tacna informacija da ce nam ova zlatna generacija juniora nakon zavrsene sezone biti prekomandovana u B tim, to je najgluplji potez koji se mogao ocekivati, ja zaista u to ne zelim vjerovati.

Igracima u tim godinama su najvaznije takmicarske utakmice, makar igrali u Famosu, ali su utakmice takmicarskog karaktera, a ako budu prekomandovani u B tim, igrat ce samo prijateljske utakmice.

Mladi igraci Zelje prije rata su isli na posudbe u nize lige, da bi imali sto vise utakmica, jer se samo u kontinuitetu utakmica moze napredovati.

Jos bih dodao da smatram da ekipa ni u kom slucaju ne treba citati forum, jer im to ne moze donijeti ni 1% pozitivnog, mislio sam da kao profesionalci to ne citaju, ali s ovim pozdravima nisam tako siguran. Ne treba im to u zivotu.

AsharaK
Administrator
Kontakt:

sub feb 03, 2018 11:42 am

IvanOsim je napisao/la:
Ako je tacna informacija da ce nam ova zlatna generacija juniora nakon zavrsene sezone biti prekomandovana u B tim, to je najgluplji potez koji se mogao ocekivati, ja zaista u to ne zelim vjerovati.

Igracima u tim godinama su najvaznije takmicarske utakmice, makar igrali u Famosu, ali su utakmice takmicarskog karaktera, a ako budu prekomandovani u B tim, igrat ce samo prijateljske utakmice.

Mladi igraci Zelje prije rata su isli na posudbe u nize lige, da bi imali sto vise utakmica, jer se samo u kontinuitetu utakmica moze napredovati.

Jos bih dodao da smatram da ekipa ni u kom slucaju ne treba citati forum, jer im to ne moze donijeti ni 1% pozitivnog, mislio sam da kao profesionalci to ne citaju, ali s ovim pozdravima nisam tako siguran. Ne treba im to u zivotu.
Vjerovatno će ti igrači bit registrovani za B tim tako da će oni moći igrati ligu.
Željezničar ante portas !

LeBlue
Kontakt:

sub feb 03, 2018 11:43 am

Vezite Graovca :)

salle86
Kontakt:

sub feb 03, 2018 11:45 am

IvanOsim je napisao/la:
e da mi je dočekati od tebe pozitivan komentar...
javiš se samo kad treba kakav crnjak baciti
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

Plava Porodica
Kontakt:

sub feb 03, 2018 11:46 am

Nisi me dobro shvatio. Neće sigurno cijeli tim biti prebačen u B ekipu, nego oni sa kojima se još mora raditi jedan period a možda neki i gube pravo nastupa za omladinske selekcije, a najbolji za rad sa njima je definitivno Oda. Ja vjerujem da će na ljeto bar još dvojica ili trojica igrača biti priključena prvom timu.

P.S. Kako je lijepo vidjeti Daniela ponovoooo :11:
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Plava Porodica
Kontakt:

sub feb 03, 2018 11:50 am

gavran je napisao/la:
sub feb 03, 2018 7:37 am
Minjore je napisao/la:
sub feb 03, 2018 2:02 am
07.02.2018. SVI NA GRBAVICU
17.02.2018. SVI U KRUPU
Kad se sjetim povratka iz Krupe i nikad manje izgovorenih rijeci.Devet ljudi pet recenicA.
Živa istina moj hadžija.. Isti smo svi bili.
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

heisenberg
Kontakt:

sub feb 03, 2018 11:53 am

IvanOsim je napisao/la:

Problem sa logickim rezonovanjem, zasto toliko podcjenjujes i upravu i struku, pa nece pucati sebi u nogu :rofl: Pa sigurno nece biti prebaceni u B tim samo zbog treninga, to bi bilo besmisleno. B tim ce igrati takmicarke utakmice sljedece godine i to ce biti dobra "prelazna faza" iz juniora u seniore, koja je cesto vrlo nezgodna..

Pompey
Kontakt:

sub feb 03, 2018 11:58 am

IvanOsim je napisao/la:
Kakvim ba pozdravima?
Pa nije nas pozdravljao Ramovic, Zakaric i sl., vec Ipe koji je i registrovan na forumu.
Nije to, nije to...
Čuva Bog Želju svog...

storm_raider
Kontakt:

sub feb 03, 2018 12:04 pm

Pompey je napisao/la:
sub feb 03, 2018 11:58 am
IvanOsim je napisao/la:
Kakvim ba pozdravima?
Pa nije nas pozdravljao Ramovic, Zakaric i sl., vec Ipe koji je i registrovan na forumu.
Bas...

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.

Prijava