Najavili su kisu do ponedjeljka ujutro/popodne. Bude li sunca, bice dovoljno da se teren osusi. Nece biti idealno, ali ce se moci igrati.
Kad se sjetim.. Na radiju slusao prenos, nakon utakmice sal u ruku, na biciklo i kroz mahalu navijao hahah
Nece kisa nista upropastiti,ako nema aktivnosti na njemu.
Ko ih yebe svakako će se popišani vratiti u Madrid
Vjerovatno će ti igrači bit registrovani za B tim tako da će oni moći igrati ligu.IvanOsim je napisao/la: ↑sub feb 03, 2018 11:40 amAko je tacna informacija da ce nam ova zlatna generacija juniora nakon zavrsene sezone biti prekomandovana u B tim, to je najgluplji potez koji se mogao ocekivati, ja zaista u to ne zelim vjerovati.
Igracima u tim godinama su najvaznije takmicarske utakmice, makar igrali u Famosu, ali su utakmice takmicarskog karaktera, a ako budu prekomandovani u B tim, igrat ce samo prijateljske utakmice.
Mladi igraci Zelje prije rata su isli na posudbe u nize lige, da bi imali sto vise utakmica, jer se samo u kontinuitetu utakmica moze napredovati.
Jos bih dodao da smatram da ekipa ni u kom slucaju ne treba citati forum, jer im to ne moze donijeti ni 1% pozitivnog, mislio sam da kao profesionalci to ne citaju, ali s ovim pozdravima nisam tako siguran. Ne treba im to u zivotu.
e da mi je dočekati od tebe pozitivan komentar...
Živa istina moj hadžija.. Isti smo svi bili.
Problem sa logickim rezonovanjem, zasto toliko podcjenjujes i upravu i struku, pa nece pucati sebi u noguIvanOsim je napisao/la: ↑sub feb 03, 2018 11:40 amAko je tacna informacija da ce nam ova zlatna generacija juniora nakon zavrsene sezone biti prekomandovana u B tim, to je najgluplji potez koji se mogao ocekivati, ja zaista u to ne zelim vjerovati.
Igracima u tim godinama su najvaznije takmicarske utakmice, makar igrali u Famosu, ali su utakmice takmicarskog karaktera, a ako budu prekomandovani u B tim, igrat ce samo prijateljske utakmice.
Mladi igraci Zelje prije rata su isli na posudbe u nize lige, da bi imali sto vise utakmica, jer se samo u kontinuitetu utakmica moze napredovati.
Jos bih dodao da smatram da ekipa ni u kom slucaju ne treba citati forum, jer im to ne moze donijeti ni 1% pozitivnog, mislio sam da kao profesionalci to ne citaju, ali s ovim pozdravima nisam tako siguran. Ne treba im to u zivotu.
Kakvim ba pozdravima?
Bas...