došla u sarajevo?1921.ba je napisao/la:gdje nam je TRYG da pregovaramo oko gazanja bureka![]()

došla u sarajevo?1921.ba je napisao/la:gdje nam je TRYG da pregovaramo oko gazanja bureka![]()
Alipasino je napisao/la:Divi nam skauta sabane mrtvi jesta ovo.Ko koga ovdje zajebaje.
Dosadni ste vise i sa njomcala je napisao/la:Oj vidi Natase krv ti *****
haha nadam se da se salisKapiten je napisao/la:Mozda bi vrijedilo probat Memiju na stoperu u nekim pripremnim. Ako se misli igrat s 3 stopera...
Leon_Professional je napisao/la:Dolaze 2 stopera, meni to baca na Talijansku formaciju, ali eto vidjet cemo. Kostic Zna![]()
![]()
Jesi ti brate pred revans Kupa u Tuzli Zolu stavljao na krilo? Ako jesi to ti je isto ovo sto radis sa Miroslavom u napaduGoodisonPark je napisao/la:
Da i ja probam![]()
Igrači koji će još biti u kombinacijama za prvih 11: Memija, Pozder, Beganović, burazeri Sadiković, Radinović, Hodžurda.
Igrači koji bi mogli dobiti priliku u nekim utakmicama: Mujagić, Žerić, Osmanković, Halvadžić, Kramarić.
Tu je to otprilike, naravno bit će još par promjena igrača ali igramo se malo
Ma nemamo mi njemu šta vjerovati, ne pitamo se mi ništa, sad je sve do njega i do novog trenera. Ako želi da bude klasa mora početi da razmišlja u igri, brži je od 90 % igrača u ligi ali za polusezonu nije prošao 1/1. Idealna prilika za novi početak je novi stručni štab koji zna sa mlađim igračima. Njega je onaj garavi ubio u pojam u drugom pol. protiv belgijanaca na koševu i od tada počinje pad, Edis mu je dodatno srozao samopouzdanje sa guranjem na lijevo krilo, jbg "breme slave" pritislo a ti još nisi posložio u glavi šta i kako..godrina je napisao/la:Sta ce na stoperu kad dobro pokriva desnu stranu. Ajmo mu malo vjerovat.
I sta se ovdje promijenilo u odnosu na prosle sezone?1921.ba je napisao/la:Goodison, nisi daleko od formacije, ali ovako ce biti 90%
Ako cemo igrati sa samo jednim igracem na strani onda bi to bio Mica. Onda je Memiji klupa pa bih ga zato probao i na stoperu.godrina je napisao/la:Sta ce na stoperu kad dobro pokriva desnu stranu. Ajmo mu malo vjerovat.
Igras sa 3 MCa, prije si igro sa DMC, MC, AMC. Vise ne igrasž'21 je napisao/la:I sta se ovdje promijenilo u odnosu na prosle sezone?1921.ba je napisao/la:Goodison, nisi daleko od formacije, ali ovako ce biti 90%
Sent from my LG-D802 using Tapatalk