Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

dino lj
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sub maj 07, 2016 7:20 pm

Vitez ispada,mi smo cetvrti ali nema fajde Radnik uzima kup.Steta imali smo veliku priliku ali nema veze idemo dalje,ako mislimo nesto napraviti u sljedecoj sezoni dosta se ozbiljnije moramo postaviti,po meni novi trener nam potreban jer Mulalic jos uvjek nema to iskustvo da bi bio prvi trener,nemam nista protiv njega ali objektivno za neke vece rezultate potreban nam je mnogo kvalitetniji covjek od njega.
Idemo dalje,treba nastaviti pruzati podrsku upravi jer ljepsi dani dolaze sigurno.Volim te ZELJO.

Whisperer

sub maj 07, 2016 7:23 pm

dino lj je napisao/la:Vitez ispada,mi smo cetvrti ali nema fajde Radnik uzima kup.Steta imali smo veliku priliku ali nema veze idemo dalje,ako mislimo nesto napraviti u sljedecoj sezoni dosta se ozbiljnije moramo postaviti,po meni novi trener nam potreban jer Mulalic jos uvjek nema to iskustvo da bi bio prvi trener,nemam nista protiv njega ali objektivno za neke vece rezultate potreban nam je mnogo kvalitetniji covjek od njega.
Idemo dalje,treba nastaviti pruzati podrsku upravi jer ljepsi dani dolaze sigurno.Volim te ZELJO.
kako smo 4 sloboda ce uzet kup dobicee olimpicc ovokvom igrom danas da dobijes slaviju ? tjesimo se raja pomite se sa tim da necemo u evropu , ko godd navija da eddis treba ostat zaluto je taj u nogomet
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

Leon_Professional
Kontakt:

sub maj 07, 2016 7:24 pm

Virtu4L je napisao/la:
rios je napisao/la:
Virtu4L je napisao/la: Što je najgore Olimpic može igrati protiv Sarajeva, oni su gori od nas. Sad nam treba pobjeda Olimpica... jbg, treba i njima. Nema odustajanja!
Ne znam Virtu sta bih ti rekao..Imaju jos te neke sanse,sve je moguce,ali to su ocajnicke nade sad vec kod svih nas.Nismo izdrzali kad je bilo najpotrebnije,jbg..
Nema veze, nećemo ni ti ni ja manje voljeti Želju zbog ovoga. Sve dok postoji i 1% šanse treba se boriti.

Edis mora ostati, nekad trenera moraš istrpiti i ovo je taj trenutak. Edis može otići samo ako će se Amar vratiti.
Sta hoces reci da je Edis najbolji strucnjak u nasoj ligi?! Neki dan sam rekao da je sve bara bara ovdje kod nas osim Amara i Husrefa, mada opet ima trenera sto bi ovo bolje odradili od Edisa prvi Musa, ali zasto ne dovesti nekog iz regiona. Ja sam misljenja da jedan dobar trener ovu ligu moze prekucati s ovim igracima i jos igracima koje svi znamo gdje nam fale.

exbabilon
Kontakt:

sub maj 07, 2016 7:24 pm

Putuj Evropo, a i ti Edise s njom... danas je objektivno falilo i srece, ali zadnje 3 utakmice, 2 boda...nek drugi idu u Evropu, sretno im bilo...mi cemo posteno.

DR.HOUSE
Kontakt:

sub maj 07, 2016 7:26 pm

Samo takode zelio bi cestitati Zrinjskom na tituli ..
Mi samo posteno u ovakvoj ligi daleko cemo tako :r :r :r :r :r :r :r
Mi smo Željini-Željo je naš
🫡🫡

krajisnik87
Kontakt:

sub maj 07, 2016 7:27 pm

Koliko nam fali par igraca toliko nam fali bolji trener.Edis je davno zreo za ostavke,ne kazem da ide iz Zelje ima i drugih funkcija sto on moze raditi ali trener ne moze biti barem jos.

Poslano sa mog GT-I8200N koristeći Tapatalk
ŽELJEZNIČAR ÜBER ALLES !

AsharaK
Administrator
Kontakt:

sub maj 07, 2016 7:27 pm

:(
Željezničar ante portas !

zeljeznicar1
Kontakt:

sub maj 07, 2016 7:30 pm

Edisa treba prebaciti na pomoćnog dok ne stekne iskustva.

DR.HOUSE
Kontakt:

i citam ,a i gledao sam edisovu izjavu poslije utakmice pa ni jedna samokritika nista sve sreca, nesreca :klanjase2: :klanjase2:
🫡🫡

Ivicahuljev
Kontakt:

Jeli moguce da je ovo fakat izjavio za klix ojjjj ranicu se :rofl1:

rios
Kontakt:

sub maj 07, 2016 7:31 pm

Virtu4L je napisao/la:
rios je napisao/la:
Virtu4L je napisao/la: Što je najgore Olimpic može igrati protiv Sarajeva, oni su gori od nas. Sad nam treba pobjeda Olimpica... jbg, treba i njima. Nema odustajanja!
Ne znam Virtu sta bih ti rekao..Imaju jos te neke sanse,sve je moguce,ali to su ocajnicke nade sad vec kod svih nas.Nismo izdrzali kad je bilo najpotrebnije,jbg..
Nema veze, nećemo ni ti ni ja manje voljeti Želju zbog ovoga. Sve dok postoji i 1% šanse treba se boriti.

Edis mora ostati, nekad trenera moraš istrpiti i ovo je taj trenutak. Edis može otići samo ako će se Amar vratiti.
Naravno da necemo,i nadamo se tako ocajno zbog ljubavi prema Zelji. :)

Za razliku od tebe ja sam misljenja da Zeljo ne treba nikog trpiti,neovisno sad o Edisu i toj prici,onako generalno govorim.Preveliki je Zeljo da bi bilo koga ili bilo sta trpio.Odluka o buducnosti Edisa na klupi mora biti donesena samo na dosadasnjim rezultatima i ocjeni istih ( namjerno ne iznosim ocjenu jer ce to biti jako delikatano ) i buducoj viziji i garancijama.
Nista,sad treba pustiti da prenoci pa od sutra hladne glave pisati..
Zadnja izmjena: rios, dana/u sub maj 07, 2016 7:32 pm, ukupno mijenjano 1 put.
Zeljeznicar za zivot cijeli !!!

Miralem Pjanic !!

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

LARSSON
Kontakt:

sub maj 07, 2016 7:31 pm

godrina je napisao/la:
LARS1921 je napisao/la:Nabijem na ***** i bekrica i ko ga brani

Sent from my SM-G920F using Tapatalk
napisi nam jos koju rijec ljudino
Napisat da opet ***** i njega i enisa i edisa i njegove pogibije

Ivicahuljev
Kontakt:

sub maj 07, 2016 7:32 pm

DR.HOUSE je napisao/la:i citam ,a i gledao sam edisovu izjavu poslije utakmice pa ni jedna samokritika nista sve sreca, nesreca :klanjase2: :klanjase2:
Ma,kaze trenutno nerazmislja o cinjenici da mozemo biti 4 I izaci u evropu :oops1:

mali plavisa
Kontakt:

sub maj 07, 2016 7:33 pm

Do juce svrsavali na Edisa internet pljuvaci,cim ne ide daj pljuj,tjeraj ma daleko vam kuca bila pojedinima od Zelje!I kad je tesko uvijek uz Zelju!Veliki pritisak je na igracima i treneru bio,prevelik nakon polusezone za koju znamo kakva je bila!Sledeca sezona je nasa,garantujem i to zacinjena duplom krunom!Poz za raju koja zna uvijek bit iz Zelju,a ne samo kad ide!

DR.HOUSE
Kontakt:

sub maj 07, 2016 7:33 pm

Sreća nam je okrenula leđa, kao i u posljednje dvije utakmice :klanjase2: :klanjase2: :klanjase2: :klanjase2: protiv Zrinjskog da protiv celika moj edise niste opucali na gol tako da :guz: :guz:
🫡🫡

rodrigo87
Kontakt:

sub maj 07, 2016 7:34 pm

Iduce sezone ocekujem ovakav sastav:
Veca
Sinisa Aco stoper Husic
Jovan novi veznjak Hervas Mico
Lendric Pozder

Klupa: Hasanovic, Thiago, Memija, stoper, Beganovic

AsharaK
Administrator
Kontakt:

sub maj 07, 2016 7:35 pm

Bolje da smo sve izgubili od polusezone i da nismo imali nikakvih šansi za Evropu, tad smo se bili oprostili već,a ne ovo zaredaj pobjede, imaš sve u svojim rukama i paaaam.
Željezničar ante portas !

Simply Blue
Kontakt:

sub maj 07, 2016 7:36 pm

Ganjaš pobjedu i uvodiš Enisa. Je li ima neka kvaka, nešto što mi obični navijači ne znamo na osnovu čega on uvijek dobijaa priliku.
Pa riskiraj Edise, bar zadnjih pet minuta, na stranu sve emocije, drag je čovjek, ali trenutno nije trener za Želju, ko god kaže suprotno ne zeli nam dobro, niko me ne moze uvjeriti u suprotno. :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
Treba poraditi na realizaciji...
NO ODA, NO PARTY

pintol_TM87
Kontakt:

sub maj 07, 2016 7:37 pm

tastatura navijaci :)
ohanite malo ljudi..

hardwell
Kontakt:

sub maj 07, 2016 7:37 pm

Simply Blue je napisao/la:Ganjaš pobjedu i uvodiš Enisa. Je li ima neka kvaka, nešto što mi obični navijači ne znamo na osnovu čega on uvijek dobijaa priliku.
Pa riskiraj Edise, bar zadnjih pet minuta, na stranu sve emocije, drag je čovjek, ali trenutno nije trener za Želju, ko god kaže suprotno ne zeli nam dobro, niko me ne moze uvjeriti u suprotno. :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
nemoj tako @Virtu4l kaže da je on dobar za Želju :) :facepalm:
Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 5 gostiju.

Prijava