Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Charlie Sheen
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sri jan 31, 2018 11:56 pm

Veteran1965 je napisao/la:
sri jan 31, 2018 11:38 pm
Kako većina ne čita ni dvije stranice unazad, ponoviću par rečenica zbog kojih je atak krenuo. Dake na ljeto ostajemo bez Vece (sigurno) Graovca (možda) Jovana (sigurno) i Voje (vjerovatno). I na to sve sam napisao da ostajemo bez 4/11 igrača koji su odligrali odličnu jesen. Nakon toga kreću priče, remont, raspadamo se i slično. Molim sve koji drukčije misle da pokušaju obrazložiti šta je ovdje pogrešno, i da mi otvore oči i prosvjetle me. Mene hmmm neprijatelja kluba hmmmm.
Svakako da nas to treba zabrinjavati ali sigurno da zimski prelazni rok ne nudi toliko mogucnosti i vjerujem da se otvorila ikakva opcija za kvalitetnog napadaca,stopera da bi ga potpisali.Doveli smo cetri igraca,sto je sasvim dovoljno za jedan prelazni rok.Ok je to kako ti razmisljas ali mislim da nismo u mogucnosti niti da trziste nudi neke kvalitetne igrace. Mislim da je sada prioritet proljece i da se digne trofej, da se skine taj pritisak sa ledja svima nama ali prije svega ovoj upravi, jer mislim da bi tada svi prodisali punim plucima.
Veca i Zakaric imaju ugovor i vjerovatno se nece prodavati dok se Evropa bude igrala.

Grbavica
Kontakt:

sri jan 31, 2018 11:57 pm

storm_raider je napisao/la:
sri jan 31, 2018 11:52 pm
Grbavica je napisao/la:
sri jan 31, 2018 11:49 pm
Jel' za plave sehare djetam :D
Bjezi na Mahalu, ali prvo pogledaj prvu epizodu doticne serije.
Ako misliš na ono na šta ja mislim, nema prevoda tako da ne mogu gledati. Ako ima sa prevodom pošalji.

evo neću više sa offtopicom

A sad malo o Želji. Gledajući današnju utakmicu, Mehremić za svoju visinu ima zadovoljavajuću ofanzivu i brzinu. Čak i centrašut nije loš uopšte. Mislim da bi se mogo fino nadopunjavati za Zekom.
I molba za Papca, Adžema, Senada, ne prodajite malog Hajdarevića bar još sezonu. Kako ono dijete igra, kakvu snagu ima, energiju. Svaka čast, još malo rutine i biće to fantastičan igrač.
Ko nas je kleo, nije dangubio.

Leon_Professional
Kontakt:

sri jan 31, 2018 11:58 pm

Ma tako nam je. Tesko mozemo zadrzati istu ekipu dvije godine, ma i godinu i po, naravno ako ta ekipa iole valja kako sad valja.
Ali ako uzmemo novca kako bi trebalo, onda ce se moci dovesti i zamjene, a kvalitetnih igraca bar za nasu ligu uvjek ima, samo treba "malo vise" platiti. Ili pak ubosti s omladincima i nekim novim Ramovicem.

Veteran1965
Kontakt:

sri jan 31, 2018 11:59 pm

Jasam prezadovoljan ovim što je došlo sada. Samo sam spomenuo šta nas na ljeto čeka. Biće baš vruće i prometno....a što se rezultata u proljetnom dijelu tiče, mislim da imamo ekipu kvalitetom za titulu. Na žalost da se ne lažemo, znamo da to u našoj ligi nije dovoljno. Mnogo stvari osim kvalitete je u igri. E toga me je strah...
Samo 5% i ni stolice više!!!!

Omar500
Moderator
Kontakt:

čet feb 01, 2018 12:00 am

sri jan 31, 2018 11:53 pm
sri jan 31, 2018 11:41 pm
sri jan 31, 2018 11:38 pm
Kako većina ne čita ni dvije stranice unazad, ponoviću par rečenica zbog kojih je atak krenuo. Dake na ljeto ostajemo bez Vece (sigurno) Graovca (možda) Jovana (sigurno) i Voje (vjerovatno). I na to sve sam napisao da ostajemo bez 4/11 igrača koji su odligrali odličnu jesen. Nakon toga kreću priče, remont, raspadamo se i slično. Molim sve koji drukčije misle da pokušaju obrazložiti šta je ovdje pogrešno, i da mi otvore oči i prosvjetle me. Mene hmmm neprijatelja kluba hmmmm.
Hajde da se ne bavimo tim postovima, upozoreni su vec zbog toga. Hajde da se bavimo poentom ovoga gore sto si naveo.

Slazem se, bice zeznuto sigurno. Ali eto, imamo Crnova i Vranjesa. I oni su pojacanje, kao i Adi Mehremic, koji ce zamjeniti Projica (i on ide 99%).

Koliko znam Sasa je vec dogovorio golmana, tako da je i to pokriveno. Ostaje napadac, ako Graovac ostane (ucinice sve da ostane). E, ako ne ostane.. bice zeznuto, jer ne znam koliko moze Kemo. Niko sretniji od mene da on bude nas Graovac.
Storme, Saši baš vjerujem. I ne sumnjam u njegove odluke i strategiju. Skroman je i uvažava mišljenja, prije svega šefa struke. Za golmana mi je drago, odlična vijest. Crnovu mislim takođe ističe ugovor na ljeto (možda griješim, nisam sguran), mada ne očekujem od njega ništa posebno. Vranješ može biti naš glavni igrač ovog proljeća, ali ne bi me iznenadilo i da se ponovi "slučaj Zahirović". Od Modića mnogo očekujem, ali tek iduće sezone. Od Keme, ne očekujem ništa, i mislim da nije kalibar koji Željinoj odbrani može donijeti dodatnu stabilnost i čvrstinu, kvalitetniju od ove trenutne. Ponavljam kako god završi ova sezona, biće mnogo prometa na ljeto, jer očekujem da klub napusti Projić (kako ti već reče, njega sam zaboravio) Zeba, Bogičević...možda i Zajmović, Čubara...a ne bi me iznenadilo da odlične ponude, osim djece dobijemo i za Sinana i Zeku...jbg štose bude više pričalo o nama , više će fokusa biti...i ponuda...to je cijela poenta moje priče bila, i nisam uopšte sretan zbog toga. Volio bi da pa skoro svi ostanu iduće sezone, da dovedemo još jednog stopera, jačeg od Grahe, i da bude sa njim u tandemu, međutim....strah me da ne bude mnogo drukčije...
Ekipa je sada dobro popunjena i mislim da bi bilo kontraproduktivno dovoditi igrace koji su kalibar Zakarica, Ubiparipa, Kjosevskog na iste pozicije. Cak i da mozemo. Mislim da su Papac i Adzem svjesni da od sljedece sezone ce biti dosta promjena, sto u napadu, gdje bi u najboljem slucaju imali Mujagica kao drugu opciju, na golmanskoj poziciji gdje nam treba odlicno rjesenje zato sto Kjosevski nam tokom sezone donese par bodova svojm odbranama, u vezi sigurno jer je Blagojevic motor ekipe, covjek preko kojeg krece iznosenje lopte s nase polovice. Ako se tu Vranjes pokaze, super, ali ode Blagojevic, mozda ode neki omladinac, morat ce se i tu neko dovesti. Zakaric isto ide, vjerovatno cemo morati dovesti dobro krilo, bez obzira koliko Zeric bude dobar, jer ja njega vise vidim lijevo. Bit ce promjena i s tim se moramo pomiriti, da ne bude psovanja upravi, strucnom stabu ili kome vec kasnije. Ja bi volio da se ostvari dobar rezultat ove sezone (a znamo sta je to) i onda bi sve to lakse prebrodio. Zasluzili smo nakon tragicnog zavrsetka prosle sezone.
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

LARSSON
Kontakt:

čet feb 01, 2018 12:04 am

Usput slobodno naletite na teme da ne pisemo par korisnika i ja na njima :D

Zimski prelazni rok, al doduse sad će kraj ubrzo - viewtopic.php?f=51&t=613
A na ovu idu za ljetni - viewtopic.php?f=51&t=540

shzna
Kontakt:

Morate, uvazena moderacijo, shvatiti da ovaj forum i nije toliko aktivan, da je zapravo ovo najaktivnija tema i da smo mi navijaci Zelje najaktivniji. Shodno tome, nekako je logicno i da na ovoj temi bude malo odstupanja, i da u nerijetkim trenucima dodje do off-topica i zayebancije. I, sta je fazon s banom od 6 sati? To ko samica, ono opametit ce se pa nece vise. :D
1987

Omar500
Moderator
Kontakt:

čet feb 01, 2018 12:05 am

I sto se tice tog sestog mjesta u ligi za prvaka, kako je krenulo najozbiljniji kandidat je Mladost. Borac totalno bez ambicija, Radnik bez Serbecica u nastavku sezone. Mladost bi u toj ligi za prvaka sigurno najvise poginula upravo protiv nas, a nacin kako oni igraju je kao ono sto smo danas igrali. Tu nasa igra pasova ne dolazi do izrazaja, jer te ubise, i onda mozes samo nabijati. Protiv ostalih slabije nesto igraju, sto li, nije moguce da bi nas vojnik tako radio :r
Mislim da je mozda i kljucna stvar koja ce odrediti tezinu naseg pohoda na dva fronta upravo zrijeb kupa - ako bi izvukli Zvijezdu 09, to bi nam umnogome olaksalo posao, da se ne moramo fizicki, a ni psihicki toliko lomiti. Oni su stvarno fina, dobra ekipa, ali ni blizu mesarske Slobode ili Krupe gdje bi nas dueli s njima mnogo vise iscrpili, na svakom mogucem planu.
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

storm_raider
Kontakt:

čet feb 01, 2018 12:08 am

shzna je napisao/la:
Morate, uvazena moderacijo, shvatiti da ovaj forum i nije toliko aktivan, da je zapravo ovo najaktivnija tema i da smo mi navijaci Zelje najaktivniji. Shodno tome, nekako je logicno i da na ovoj temi bude malo odstupanja, i da u nerijetkim trenucima dodje do off-topica i zayebancije. I, sta je fazon s banom od 6 sati? To ko samica, ono opametit ce se pa nece vise. :D
Zna to moderacija prijatelju sve i ispipava "impuls" foruma svake minute. Manji problem bude kada odstupanja budu ogromna, i onda imamo po 50 zalbi u privatnim porukama, a ljudi nece javno da pisu, da ne dolaze u konflikt sa forumasima. Onda je to malo veci problem. Onda mi moramo glumiti policajce, a to niko ne voli. :)

6 sati ti je kao kada uciteljica posalje u cosak onoga koji ne slusa :D Grbavica je ja mislim bio najgori od sve djece.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

shzna
Kontakt:

čet feb 01, 2018 12:10 am

Ma joj raja vazda nesto serucka. :D

Yebo nas, daj nam samo negative i gasenja, gdje ces se saliti i misliti pozitivno...
1987

Grbavica
Kontakt:

čet feb 01, 2018 12:15 am

Molio bih moderaciju da me ne navodi na offtopic, biće posle Meho 'vaki, Meho 'naki. :D

eh, kad se sjetim
phpBB [video]

Ajzea
Kontakt:

čet feb 01, 2018 12:16 am

sri jan 31, 2018 11:35 pm
Ajzea je napisao/la:
sri jan 31, 2018 11:22 pm
sastrane je napisao/la:
sri jan 31, 2018 11:00 pm
Pa mene neki pametnjakovic banovo. Ovdje ima grupa ljudi koji piju kafe privatno sto naravno podrzavam i svako sa strane nekao cini mi se da dodje odmah je element taj ubaceni itd, Nidje veze.. Danas mi isto pametnjakovic obrisa post, banovo me bukvalno bez razloga..
Pa i mene su sinoc banovali bez razloga.
Moderacija nula..

Onda @shzna napise da nisu ispravno postupili, a post mu izbrisu. E to je ne dati pravo na misljenje.
Niti je moderacija napravila ovaj forum, niti ga je odrzala.
Koliko znam banovan si na 6 sati, iako je moderator vise puta pisao da se ne pise o fk sarajevu, brisao postove i molio u privatne poruke. I odlucili ste da ignorisete. Hej, 6 sati i zbog toga je `moderacija nula`? Ne mogu da vjerujem prijatelju...
Da je minuta, bez razloga je bez razloga.
Nije tacno da sam zbog toga banovan, vec sam nakon jedine opomene moderatora napisao: "Molimo moderatore da ne kvare temu. :kafa:".
Iz zayebancije..
Eh, sada reci koji je razlog bana. Ili nek Izlija kaze, svejedno mi je. Offtopic? Stvarno?

A onda se tek brise @shzna post gdje je rekao da se nije ispravno postupilo. E to je primjer kada se ne dopusta da se iznese misljenje. :kafa:
Zadnja izmjena: Ajzea, dana/u čet feb 01, 2018 12:18 am, ukupno mijenjano 1 put.

storm_raider
Kontakt:

čet feb 01, 2018 12:18 am

shzna je napisao/la:
čet feb 01, 2018 12:10 am
Ma joj raja vazda nesto serucka. :D

Yebo nas, daj nam samo negative i gasenja, gdje ces se saliti i misliti pozitivno...
I onda se napise da moderacija ne valja. A dovoljno imamo ovih eksternih neprijatelja, jos trebamo mi medju sobom zbog gluposti da se razilazimo. Necemo to dozvoliti, sama esencija naseg okupljanja i rada na ovom forumu je da se ujedinimo i drzimo zajedno. Samo tako mozemo pomoci jedni drugima i Zelji. Barem mi ovdje znamo koliko smo ludi za idejom koju Zeljo cini. :)

@Ajzea, prebacit cemo u PP molim te. Veteran je zapoceo dobru temu. :)

Grbavica
Kontakt:

čet feb 01, 2018 12:22 am

Vi se tu zayebavate oko banova a ne znate da nam je direktor igro u Posušju :ne: Šiljak odlazi
slika

storm_raider
Kontakt:

čet feb 01, 2018 12:24 am

Grbavica je napisao/la:
čet feb 01, 2018 12:22 am
Vi se tu zayebavate oko banova a ne znate da nam je direktor igro u Posušju :ne: Šiljak odlazi
slika
slika

Minjore
Prijatelj i Forumas Godine, 2018.
Kontakt:

čet feb 01, 2018 12:26 am

Nego jeste li nasuli gorivo :D

salle86
Kontakt:

čet feb 01, 2018 12:30 am

Malo je bar meni bezobrazno prebacivati loptu na naredu sezonu i to ko će igrati a ko neće, a da smo tek na pola puta kad je ova.
U ovoj ligi nije ili bar od kad je ja pratim a to je nekih 22 godine, nije se ni za jednog igrača moglo garantovati 100% da neće otići ako mu se pruži prilika. A svi je čekaju.
Treba se fokusirati na ovih 18 utakmica koje nas čekaju, gledati da dolina bude što punija, a vjerujem da Adžem može i zna te hoće ispuniti naša očekivanja, a to je bar jedna titula. Mada ja najiskrenije vjerujem da možemo i obje. Te da Saša nije levat, uostalom što je potvrdio već u ovih par mjeseci što je u klubu, te da razmišlja bar 2 koraka ispred nas forumaša kad je u pitanju ono što će biti za pola godine...
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

Grbavica
Kontakt:

čet feb 01, 2018 12:41 am

Ko kaže da nam liga nije napredovala neka uporedi ove snimke od prije desetak godina i sada i vidjeće razliku. Od opreme kod igrača, treneri više ne izgledaju ko seoske lole i drvosječe, ribari ili svodnici. Jedini je BHT konstantno loš, i dan danas se vrše prenosi sa kamerama kojim se snimala Bitka na Neretvi.

2010. godina, neupućen insan bi pomislio da se radi o snimku iz 1921. godine, prva utakmica našeg Želje. Negdje pred kraj klipa igrači Čelika trče kontru i samo nestadoše u nekom blještavilu, nekoj magli, niko ih više nije vidio, ja oslijepio na jedno oko nakon što sam pregledo.
phpBB [video]

Treba ovo ovako s vremena na vrijeme pregledati, čisto da cijenimo više svoj klub, da vidimo evidentni napredak i uporedimo ga sa prošlim vremenom iza nas, a Boga mi i da budemo sretni što imamo momke iz 1921.tv, jer rade odlične izvještaje koje je užitak gledati.

igla
Kontakt:

čet feb 01, 2018 12:44 am

Mene ne brine ova utakmica, kad su u pitanju prijateljske sve je diskutabilno. I volja, i motivacija, i taktika, ima li ili nema eksperimenata, čuvaju li se više ili manje...
Ekipe mogu potpuno različito ući u utakmice, drugačije ih shvatiti...

Minjore
Prijatelj i Forumas Godine, 2018.
Kontakt:

čet feb 01, 2018 12:47 am

igla je napisao/la:
čet feb 01, 2018 12:44 am
Mene ne brine ova utakmica, kad su u pitanju prijateljske sve je diskutabilno. I volja, i motivacija, i taktika, ima li ili nema eksperimenata, čuvaju li se više ili manje...
Ekipe mogu potpuno različito ući u utakmice, drugačije ih shvatiti...
baci ti marketinski jedan tekst ko sto si onomad znao :D

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.

Prijava