Svakako da nas to treba zabrinjavati ali sigurno da zimski prelazni rok ne nudi toliko mogucnosti i vjerujem da se otvorila ikakva opcija za kvalitetnog napadaca,stopera da bi ga potpisali.Doveli smo cetri igraca,sto je sasvim dovoljno za jedan prelazni rok.Ok je to kako ti razmisljas ali mislim da nismo u mogucnosti niti da trziste nudi neke kvalitetne igrace. Mislim da je sada prioritet proljece i da se digne trofej, da se skine taj pritisak sa ledja svima nama ali prije svega ovoj upravi, jer mislim da bi tada svi prodisali punim plucima.Veteran1965 je napisao/la: ↑sri jan 31, 2018 11:38 pmKako većina ne čita ni dvije stranice unazad, ponoviću par rečenica zbog kojih je atak krenuo. Dake na ljeto ostajemo bez Vece (sigurno) Graovca (možda) Jovana (sigurno) i Voje (vjerovatno). I na to sve sam napisao da ostajemo bez 4/11 igrača koji su odligrali odličnu jesen. Nakon toga kreću priče, remont, raspadamo se i slično. Molim sve koji drukčije misle da pokušaju obrazložiti šta je ovdje pogrešno, i da mi otvore oči i prosvjetle me. Mene hmmm neprijatelja kluba hmmmm.
Veca i Zakaric imaju ugovor i vjerovatno se nece prodavati dok se Evropa bude igrala.