Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

HanibalTM
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pet apr 15, 2016 4:55 pm

mirzza je napisao/la:Šta je rekao za Jovana i izmjenu?
zar nije lakše da pogledate kompletnu izjavu, ako vas vec zanima? Cijela izjava je na Bosanskom jeziku. :ganja:
Željezničar über alles! :zeljeznicar1:

mirzza
Kontakt:

pet apr 15, 2016 4:59 pm

HanibalTM je napisao/la:
zar nije lakše da pogledate kompletnu izjavu, ako vas vec zanima? Cijela izjava je na Bosanskom jeziku. :ganja:
Da mogu pogledao bih. Možeš li mi reći šta je rekao za to?

Jaozinho22

pet apr 15, 2016 5:01 pm

mirzza je napisao/la:
HanibalTM je napisao/la:
Da je Blagoje bio loš kao i Bekrić,da je Zahu ostavio radi kontri da ne primimo treći gol a Dadu ubacio jer je kreativac i jer je svježiji od ostalih.
KLUB NAJVEĆI,
NAVIJAČI NAJBOLJI,
Gospodine Adžeme, ne dozvolite da ''neko'' pere svoj prljav veš preko Vas !

,,To je naš stadion, mi svaki put dajemo onoliko koliko mi smatramo da trebamo dati ! KRAJ PRIČE''
Amar Osim.

Plavi orkestar
Kontakt:

pet apr 15, 2016 5:14 pm

mirzza je napisao/la:
HanibalTM je napisao/la:
Da je Blagoja bio mrtav cjelu utakmicu(baš je upotrijebio rjec mrtav)da je cjela vezna linija bila anemicna i da je isto magao zamjeniti i Bekrica.
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja".

Plavi orkestar
Kontakt:

pet apr 15, 2016 5:14 pm

mirzza je napisao/la:
HanibalTM je napisao/la:
Da je Blagoja bio mrtav cjelu utakmicu(baš je upotrijebio rjec mrtav)da je cjela vezna linija bila anemicna i da je isto magao zamjeniti i Bekrica.
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja".

Plavi orkestar
Kontakt:

pet apr 15, 2016 5:17 pm

Plavi orkestar je napisao/la:
mirzza je napisao/la:
HanibalTM je napisao/la:
Dao je dogovore na sva pitanja.Ligata je postavio par dobrih pitanja a i Edis je pretpostavio koja ce biti pitanja pa je u uvodu dosta toga rekao.Uglavnom sve ok.

Hurmasica
Kontakt:

pet apr 15, 2016 5:18 pm

Je li bio neko na treningu danas?
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

HanibalTM
Kontakt:

pet apr 15, 2016 5:22 pm

mirzza je napisao/la:
HanibalTM je napisao/la:
Konkretno za Jovana i izmjenu:
...da nista nije bio bolji ili lošiji nego Tuce, da je mogao zamjeniti bilo koga (govori sablja da ima autoritet) ,al je mjenjao njega za Dadu u korist neke "uigrane" taktike sa treninga , Lendrić na krilu (govori da smo imali plan B) ,kazao je i da je Bekrić imao zicer u zadnjoj minuti , (pozalio se i na dužinu naše klupe) ,al eto vracaju se neki igraci samo sto jos nisu 100% oporavljeni

Mulalić je jako iskren i meni su njegove izjave dobre ,ma odlicne.

Elegant
Kontakt:

pet apr 15, 2016 5:43 pm

Meni se ne sviđa sto se neki igraci zapostavljaju, realno svako moze da odigra 10. minuta. Edis i rizikuje sto stalno istih 11 + 3 igra, mora da racuna na umor, jos gore kartone ili povrede. Zato svi moraju da igraju da budu dio tima da se upoznaju kroz takmicarske utakmice ne samo treninge.

Vec sad protiv Travnika vracaju se Tiago, Djerma, Zolic, ako utakmica bude rjesena pred kraj uvesti Mailsona jer nije odigrao ni minut takmicarske utakmice, također Havaldzic da dobije priliku.

Ja kad se sjetim bio onaj turnir u Skenderiji, Mailson razbijao svi slozni bili da smo dobili sjajnog igraca a on ni utakmice da odigra. Fakat sta je sa njime, nekako ne vjerujem da se ne zalaze na treningu.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Grbavica
Kontakt:

pet apr 15, 2016 5:50 pm

evo ko hoće da gleda šefa u Kataru, trenutno gube 0-1
http://shoof.alkass.net/shoof/play.php? ... tuYXZ3dz0q" onclick="window.open(this.href);return false;
Ko nas je kleo, nije dangubio.

Leon_Professional
Kontakt:

pet apr 15, 2016 5:55 pm

Joj strimaa, Larsone los si nema sta :ganja: :ganja:

reks1
Kontakt:

pet apr 15, 2016 6:17 pm

Mailson imao nastup na Grbavici i za onih dvadesetak min nije me se dojmio.Nekako imam utisak da bi ga jaci vjetar otpuhao,Nije rjesenje drzati ga u klubu a realno je daleko od tima.Na ljeto ce morati uraditi nesto sa tom lijevom stranom.Ne mislim ni da su Memija a ni Stana neko super rjesenje na toj poziciji.Prije bih rekao da su zrtvovani na lijevoj strani

addyno1
Kontakt:

pet apr 15, 2016 6:19 pm

Od naredne sezone imamo četiri nova pravila u fudbalu

Stav je da je kazna crvenog kartona pretjerana u situaciji kad je već dosuđen i penal zbog igrača ili golmana koji spašava svoju mrežu, a u budućnosti ta varijanta više neće biti automatski korištena od strane sudija.
“Trostruka kazna” (penal, crveni karton, suspenzija) više neće biti obaveza za sudije, a igrači koji naprave nenamjeran prekršaj u svom kaznenom prostoru više neće biti isključeni s meča.
Ovo neće važiti u slučaju očigledno nesportskih prekršaja, kao i namjerno igranje rukom.
IFAB je promijenio još neka pravila:
– sudija će moći da isključi igrača i prije početka utakmice;
– izvođenje lopte s centra podrazumijevat će dodavanje u bilo kojem smjeru, a ne samo unaprijed;
– povrijeđenim igračima koji leže na terenu poslije prekršaja pomoć će se ukazivati na terenu, a ne sa strane, tako da protivnik više neće u tim trenucima igrati s igračem više.
Sve promjene stupaju na snagu ovog ljeta, počevši od sljedeće sezone.

addyno1
Kontakt:

pet apr 15, 2016 6:28 pm

starigrad je napisao/la:
addyno1 je napisao/la:
starigrad je napisao/la:kako niko do ovih novinara da upita sta je sa mailsonom i halvadzicem? moze li se i hoce li se na njih racunati u buducnosti? na kraju, i mi po forumu cesto postavljamo to pitanje. vidi se da ne ide sa memijom na lijevom krilu, a ove dvojice ni na mapi. sad se veaca tiago, ali je upitno koliko je rovit i spreman da pocne utakmicu, a nije bio siguran u prvih 11 ni prije ove povrede.
da se racuna ne bi vec trazili kompletnu lijevu stranu da dovedemo...znaci tu i stana visi, i mailson i halvadzic
tebi hvala na informaciji, ali bih, ipak, volio cuti nesto vise o tome od struke.

nadovezat cu se i na post o mogucem povratku kvese. to bi bilo odlicno i time bi se rjesilo mnogo toga.
struka trazi lijevog beka, lijevo krilo, stopera boljeg ili u rangu s kosoricem i špica sidraša. eto nadjen je špic i potpisao je, ostaju ove tri ostale pozicije. takodjer je sigurno da cemo se rijesiti 4-5 igraca.
to ti je 100 % stav struke.

MrRiccoli
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

pet apr 15, 2016 6:35 pm

addyno1 je napisao/la:
starigrad je napisao/la:
addyno1 je napisao/la:
da se racuna ne bi vec trazili kompletnu lijevu stranu da dovedemo...znaci tu i stana visi, i mailson i halvadzic
tebi hvala na informaciji, ali bih, ipak, volio cuti nesto vise o tome od struke.

nadovezat cu se i na post o mogucem povratku kvese. to bi bilo odlicno i time bi se rjesilo mnogo toga.
struka trazi lijevog beka, lijevo krilo, stopera boljeg ili u rangu s kosoricem i špica sidraša. eto nadjen je špic i potpisao je, ostaju ove tri ostale pozicije. takodjer je sigurno da cemo se rijesiti 4-5 igraca.
to ti je 100 % stav struke.
Ma sto se tice beka samo vratiti kvesu

Sent from my C5303 using Tapatalk

Plavi orkestar
Kontakt:

pet apr 15, 2016 6:58 pm

Grbavica je napisao/la:evo ko hoće da gleda šefa u Kataru, trenutno gube 0-1
http://shoof.alkass.net/shoof/play.php? ... tuYXZ3dz0q" onclick="window.open(this.href);return false;
Bez obzira na pare mislim da ce Amar u ova 2-3 dana dici sidro.Moraš imati dobre zivce i sjediti na klupi ovih.

baxuz87
Kontakt:

pet apr 15, 2016 7:09 pm

Atmosfera među igračima je odlična, svako ko kaže drugačije-laže. :zeljeznicar1:

Vidimo se sutra na punoj Grbavici!

EDIT: Amar ima dobar ugovor u Kataru i nema logike da digne sidro..
"Sarajevski Željezničar je novi-stari prvak, slijede ostale vijesti." -Dnevnik FTV

Brkoo
Kontakt:

pet apr 15, 2016 7:16 pm

Da li ja jedini mislim da trebamo dovesti dva lijeva beka npr. Kvesu i Burekovica i rijesiti tu poziciju napokon da ne moram gledati Stanica kako krpi tu poziciju. Mirko je , defanzivno onako vise los nego dobar, ofanzivno isto onako, vidjeli smo da ima jak sut i odlican centarsut ali dzaba ti to kad rijetko prelazis na protivnicku polovinu , bolji od Mladenovica generalno ali mislim da ni on nije kvalitet za nas klub, plus je stranac.
Pored lijevog beka potrebno nam je jedno ili dva kvalitetna lijeva krila tako da rijesimo tu lijevu stranu na duzi period. Sto se tice odbrane treba nam i kvalitetan stoper, ili bolji od Kosorica ili neko njegovog kvaliteta. Napad smo rijesili dolaskom Pozdera. U proslom transfer roku doveli smo dva ista tipa igraca Zolotica i Zahirovica, misljenja sam da nam je potreban jos jedan kvalitetan igrac u sredini, mozda neki ofanzivni vezni.

Sto se tice odlazaka mislim da cemo se zahvaliti Turkovicu, Enisu Sadikovicu, Mailsonu, Mirku, mozda cak i Tiagu jer Edis nije bio uopste zadovoljan njegovim zalaganjem na treninzima prije ove povrede, a da ce se prodati najvjerovatnije Memija. Ne znam sta ce biti sa Halvadzicem, mislim da se on vrijedi malo istrpiti jer posjeduje talenat..

Pred nama je utakmica sa Travnikom i o tome samo razmisljam, strah me ove utakmice, najteze su ove utakmice u kojima si vec upisao bodove. Travnik dolazi oslabljen jer nece igrati njihov kapiten i igrac koji kod njih drzi sredinu terena. Kvalitetniji smo dosta ali to moramo pokazati na terenu.. :zeljeznicar1:
Neka je svetinja koja na srcu stoji važnija od prezimena koje na leđima nosiš!
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

addyno1
Kontakt:

pet apr 15, 2016 7:22 pm

Brkoo je napisao/la:Da li ja jedini mislim da trebamo dovesti dva lijeva beka npr. Kvesu i Burekovica i rijesiti tu poziciju napokon da ne moram gledati Stanica kako krpi tu poziciju. Mirko je , defanzivno onako vise los nego dobar, ofanzivno isto onako, vidjeli smo da ima jak sut i odlican centarsut ali dzaba ti to kad rijetko prelazis na protivnicku polovinu , bolji od Mladenovica generalno ali mislim da ni on nije kvalitet za nas klub, plus je stranac.
Pored lijevog beka potrebno nam je jedno ili dva kvalitetna lijeva krila tako da rijesimo tu lijevu stranu na duzi period. Sto se tice odbrane treba nam i kvalitetan stoper, ili bolji od Kosorica ili neko njegovog kvaliteta. Napad smo rijesili dolaskom Pozdera. U proslom transfer roku doveli smo dva ista tipa igraca Zolotica i Zahirovica, misljenja sam da nam je potreban jos jedan kvalitetan igrac u sredini, mozda neki ofanzivni vezni.

Sto se tice odlazaka mislim da cemo se zahvaliti Turkovicu, Enisu Sadikovicu, Mailsonu, Mirku, mozda cak i Tiagu jer Edis nije bio uopste zadovoljan njegovim zalaganjem na treninzima prije ove povrede, a da ce se prodati najvjerovatnije Memija. Ne znam sta ce biti sa Halvadzicem, mislim da se on vrijedi malo istrpiti jer posjeduje talenat..

Pred nama je utakmica sa Travnikom i o tome samo razmisljam, strah me ove utakmice, najteze su ove utakmice u kojima si vec upisao bodove. Travnik dolazi oslabljen jer nece igrati njihov kapiten i igrac koji kod njih drzi sredinu terena. Kvalitetniji smo dosta ali to moramo pokazati na terenu.. :zeljeznicar1:
Zolu ne racunaj, on je na posudbi. Ne znam sto ste svi protiv Enisa, on je bas vojnik kluba i igra sve sto mu se kaze. Kad god je igrao u sredini sto inace igra, odigrao je korektno.

tm8782
Kontakt:

pet apr 15, 2016 7:24 pm

Addyno1 je sve dobro napisao. Neki spomenu burekovica odmah da kažem da su naši odustali od njega i bolje. Nije bitan razlog ali je jako opravdan. Uglavnom sutra svi u Dolinu ima puno razloga za to. Ali jedan je najbitniji...

Poslano sa mog U7 PRO koristeći Tapatalk
Ovo je važan trenutak u historiji Kluba. Tribinu ne grade pojedinci. Tribinu gradi porodica Željo. Gradnja tribine neće biti po modelu javno privatnog partnerstva niti po modelu koncsesije. To će ... podrazumijevati vlasništvo Kluba nad tribinom

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 8 gostiju.

Prijava