ne može on pored Bogičevića nikakoPlava Porodica je napisao/la: ↑sri jan 31, 2018 10:23 pmHajte po Vukotića kod nas prelazni traje još koji dan![]()
BićeAsharaK je napisao/la: ↑sri jan 31, 2018 8:49 pmkupi dres i pošalji mi sliku na fb, obećo siPlava Porodica je napisao/la: ↑sri jan 31, 2018 8:43 pmA eto kao da nam treba 10.igrača, a ne 1.
I to ne odmah, nego do ljeta.
Tako je kako je, sve će ovo biti vrlo dobro![]()
Đe @bogi vazdan na forumu?!AsharaK je napisao/la: ↑sri jan 31, 2018 10:24 pmne može on pored Bogičevića nikakoPlava Porodica je napisao/la: ↑sri jan 31, 2018 10:23 pmHajte po Vukotića kod nas prelazni traje još koji dan![]()
![]()
![]()
Umalo da ne ispuniš normu za ovaj mjesec, al u posljednji sat si uspio. Petoba te čeka na recepcijiSimply Blue je napisao/la: ↑sri jan 31, 2018 10:29 pmAko neko dođe i pravi se da je otkrio Ameriku i po pisanju ispada da svi imamo slabije kongitivne sposobnosti u odnosu na izvjesnog forumaša...i svi bi trebali klimati glavom i pljeskati superiornim zaključcima..a ako se to ne desi, onda ide kontra argument..lobotomija i kako je ovdje samo poželjno klimanje glavom.......fantazija
Neb bih ja rekao da je to poenta foruma.Evo ne brišu se komentari,svakom je dozvoljeno da iznese svoje mišljenje,stav,da uputi kritiku,pohvalu...Isto tako je dozvoljeno i da se napiše kontraargument...Ne vidimo svi isto a i pored toga što ne vidimo isto uvjek ce na bilo kojem forumu biti i onih koji vide isto ali ce pisati drugacije jer iz raznih razloga ne zele kritiku odredjenoj osobi pa reaguju kako reaguju.Ko voli Zelju uvjek ce ukazati na greške a samo sa jednim ciljem da se te greške poprave.Veteran1965 je napisao/la: ↑sri jan 31, 2018 10:22 pmPoenta foruma je da se klima glavom. Ako je suprotno, ne ljava...odmah su redari tu..
Bio je, prosle sezone, derbi koliko se sjecam.
Ti si brate najveca legenda foruma. Boli tebe za sve zivo.
ja bih to ovako rekao..gledam Graovca i Zakarica