sri jan 31, 2018 9:25 pm
Uglavnom, sada kada su se i slegli utisci, mozemo reci da smo u nasoj ligi ekipa sa statisticki najboljom odbranom, i sigurno ekipe u nasoj ligi ne mogu biti u ovoj mjeri dominantne u odnosu na nase trome stopere, pa i Bogicevica. Svi znamo sta on moze, a sta ne. U drugom poluvremenu mi smo mijenjali sve, a oni skoro nista. Ne znam bas da li ce se desiti da u jednoj utakmici necemo moci racunati na Kjosevskog, Ubiparipa, Ramovica, Zakarica, Zeca, Graovca, Stevanovica, Zerica, tako da drugo poluvrijeme ne treba biti crveni alarm. Zalaganjem nisam ni ja zadovoljan, ali kada u sastavu vidis zajedno Zebu i Kajkuta, znas da nece na dobro. Da ne spominjem Zajmovica koji desno nista nije uradio.
Ovo je dobro da se i igraci, a i mi navijaci malo spustimo na zemlju, posto smo poceli govoriti kako imamo dvije ravnopravno jake ekipe. Ali, i dalje stoji da imamo dobar prvi tim i veoma dobre izmjene. Tempo u ligi za prvaka ce biti paklen i tu ce trebati dosta borbe. Novim igracima ce trebati malo vremena da se uigraju i upoznaju sa ekipom, ali zato tu dolazi do izrazaja prvih 11 koje nismo promijenili osim Mehremica koji je dosao, i momak mi se u ofanzivi pravo svidja. Defanzivno, vidjet cemo jos.
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!
Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk
Praise the sun \[T]/
What can change the nature of a man?